Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس گفت: با توجه به شرایط تحریم و موانع موجود در تأمین قطعات خارجی، استفاده از توانمندی‌های ساخت داخل بهترین گزینه برای تأمین قطعات جهت تولید برق پایدار در این نیروگاه است که این اقدام حرکتی در جهت حمایت از تولیدکننده‌های داخلی، کمک به اشتغال و صرفه‌جویی ارزی خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان، حسین سلیمی با اشاره به اینکه نیروگاه حرارتی بندرعباس نیروگاهی با قدمتی بالغ‌بر 40 سال است، خاطرنشان کرد: این نیروگاه جزو چهار نیروگاه بزرگ کشور محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس  همچنین گفت: این نیروگاه بزرگ‌ترین نیروگاه جنوب شرق کشور است که نقش مهمی در تأمین برق کشور و صنایع بزرگ استان دارد.

سلیمی بابیان اینکه نیروگاه بندرعباس از نخستین مراکز صنعتی استان است که در ابتدای راه‌اندازی برای مصارف صنعتی برنامه‌ریزی‌شده بود، تصریح کرد: امروز این نیروگاه حدود 50 درصد نیاز برق استان را تأمین می‌کند.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اضافه کرد: نیروگاه بندرعباس با چهار واحد بخاری و دو واحد گازی با ظرفیت یک هزار و سیصد و بیست مگاوات به‌عنوان بزرگ‌ترین نیروگاه جنوب شرق کشور با تولید حداکثری انرژی در تابستان امسال نقش بسزایی در پایداری شبکه برق سراسری و تأمین برق استان داشت.سلیمی در ادامه به میزان برق تولیدی در این نیروگاه اشاره کرد و اظهار داشت: انرژی تولیدی نیروگاه بندرعباس در شش‌ماهه اول امسال از مرز دو میلیارد و نهصد میلیون کیلووات ساعت گذشت.

وی اضافه کرد: از این میزان انرژی تولیدی حدود دو میلیارد و هفتصد و نودوپنج میلیون و ششصد و شانزده هزار کیلووات ساعت سهم واحدهای بخار بوده است.

سلیمی با اشاره به افزایش چشمگیر تولید برق واحدهای گازی گفت: در شش‌ماهه اول سال 1400 واحدهای گازی نیروگاه بندرعباس توانستند 103 میلیون و 672 هزار کیلووات ساعت برق تولید کنند که نسبت به تولید سال گذشته به میزان 68 درصد افزایش تولید داشته است.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس در پایان افزود: با توجه به اینکه واحدهای گازی نیروگاه بندرعباس دارای قدمتی ۴۷ ساله هستند، چنین رشد تولید برق چشمگیری یک رکورد محسوب می‌شود. مدیرعامل نیروگاه بندرعباس در خصوص بومی‌سازی قطعات نیروگاهی تصریح کرد: طی سالیان اخیر با کمک دانشگاهیان و شرکت‌های دانش‌بنیان بالغ‌بر یک هزار و 300 قطعه نیروگاهی بومی‌سازی شده است که این مسئله برگ زرینی در کارنامه نیروگاه بندرعباس خواهد بود.

حسین سلیمی مدیرعامل نیروگاه بندرعباس

وی ادامه داد: این نیروگاه از ابتدای سال 1400 تاکنون موفق به بومی‌سازی بیش از ۸۰۰ قطعه مهم کوچک و بزرگ نیروگاهی شده است که علاوه بر صرفه‌جویی ارزی گام بسیار مهمی در عرصه افزایش دانش این بخش مهم صنعت برق کشور برداشته است.

وی افزود: این تجهیزات فنی شامل قطعات مختلف مجموعه توربو ژنراتور انواع پمپ‌ها، کمپرسورهای فشارقوی فن‌های بویلر و تجهیزات الکتریک و ابزار دقیق می‌شود که با کمک تخصص و توانمندی‌های ساخت داخل تأمین کرده است.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس همچنین گفت: با توجه به شرایط تحریم و موانع موجود در تأمین قطعات خارجی، استفاده از توانمندی‌های ساخت داخل بهترین گزینه برای تأمین قطعات جهت تولید برق پایدار در این نیروگاه است که این اقدام حرکتی در جهت حمایت از تولیدکننده‌های داخلی، کمک به اشتغال و صرفه‌جویی ارزی خواهد بود.

سلیمی در ادامه به راه‌اندازی واحد کلرزنی و تولید آب‌ژاول در این نیروگاه اشاره کرد و گفت: تقریباً هم‌زمان با آغاز فراگیری و شیوع ویروس کرونا در کشور و استان، واحد کلرزنی نیروگاه نیز بعد از 15 سال به بهره‌برداری رسید که علاوه بر تأمین نیاز نیروگاه، توانستیم کلر را برای ضدعفونی در اختیار ادارات، نهادها و گروه‌های متقاضی قرار دهیم.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس توجه به مسائل زیست‌محیطی را اولویت این مدیریت دانست و تأکید کرد: تمام تلاش ما این است که با بهینه کردن تجهیزات و بهبود عملکردشان از میزان آلایندگی نیروگاه بکاهیم، این تنها کاری است که می‌توانیم انجام دهیم زیرا تعیین سهمیه گاز از اختیارات ما خارج است.

وی ادامه داد: سالانه میلیاردها تومان برای بهبود عملکرد و اقدامات در راستای کاهش آلایندگی هزینه می‌شود و نیاز است برای تخصیص میزان گاز به استانی مانند هرمزگان که در زمستان افزایش مصرف گاز چندانی ندارد چاره‌ای اساسی اندیشیده شود تا در حق مردم استان اجحاف نشود.

سلیمی در ادامه با اشاره به مشکلات زیست‌محیطی حاصل از سوخت مازوت تصریح کرد: همان‌طور که گفته شد ما هیچ‌ نقشی در تعیین میزان سهمیه گاز نیروگاه نداریم و این موضوع در مرکز کشور تصمیم‌گیری می‌شود.

 

وی در ادامه به اقدامات این مدیریت در اجرای مسئولیت‌های اجتماعی و گسترش فضای سبز نیروگاه اشاره کرد و افزود: در این راستا علاوه بر کاشت یک هزار و 500 انواع درختان محلی در روز درختکاری سال گذشته نیز 100 اصله درخت لیمو غرس شد.

حسین سلیمی مدیرعامل نیروگاه بندرعباس در پایان بابیان اینکه تمام کارکنان نیروگاه بندرعباس استان از نیروهای بومی و ماندگار هرمزگان هستند تصریح کرد: تلاش تمام کسانی که در این نیروگاه در دمای بالای 70 درجه برای تأمین برق مطمئن و پایدار مردم تا پای جان، سختی‌ها را تحمل می‌کنند، قابل‌تقدیر است.

برچسب هانیروگاه بندر عباس هرمزگان (استان هرمزگان)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: هرمزگان استان هرمزگان آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو مدیرعامل نیروگاه بندرعباس نیروگاه بندرعباس تأمین قطعات تولید برق بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۱۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته

ارسلان رحیمی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در نشست خبری گفت:سرقت از خطوط لوله مخابرات همیشه معضل اصلی بوده است ولی خوشبختانه اقدامات و فعالیت‌های تجهیزاتی در دستور کار است و اقداماتی که انجام شده نشان دهنده عملکرد موفق ما است به طوری که در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با اشاره به سوخت‌رسانی به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته گفت: در سال گذشته ۳میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت به نیروگاه‌های کشور انتقال داده شده است.

در حال تکمیل...

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • انتقال ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته
  • کارگران در خنثی‌سازی تحریم‌ها مشارکت داشته‌اند
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام