Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بیستمین روز آذر 1400 کمترین نرخ روزانه ابتلا به ویروس منحوس در شش ماه گذشته ثبت شد که در نگاه اول می‌تواند خبر امیدوارکننده‌ای در مدیریت پاندمی باشد اما کارشناسان براین باورند که نباید آتش زیر خاکستر کرونا را در ایران نادیده گرفت.

در این شرایط کاهش چشمگیر نرخ ابتلا، بستری و درنهایت مرگ و میر در سراسر ایران اگرچه اصلی‌ترین دستاورد سطح قابل توجه واکسیناسیون در ماه‌های اخیر است، اما براساس تحقیقات رسمی انجام شده نباید فراموش کرد بعد 3 ماهه سطح ایمنی بدن افراد واکسینه شده در مقابل ویروس رفته رفته کم شده و دریافت دُز یادآور تعیین کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این گروه در شرایطی که ویروس جهش یافته اُمیکرون در کشورهای همسایه ایران رسماً تایید شده است بی‌توجهی به خطر فعالیت این ویروس در کشور می‌تواند مشکلات عمده‌ای ایجاد کند و نباید با توجه به آمارهای جدید دچار اشتباه محاسباتی شد.

کارشناسان و متخصصان بهداشت و درمان ضمن اشاره به سطح مشارکت عمومی در طرح ملی واکسیناسیون معتقدند هنوز با توجه به عدم مشارکت گروهی از هموطنان نمی‌توان گفت که به سطح مطلوبی از ایمنی جمعی جامعه رسیده‌ایم و باید تا سطوح بیش از 90 درصد جمعیت هدف روند واکسیناسیون ادامه داشته و دریافت دُز یادآور هم از سوی هموطنان جدی گرفته شود.

در این زمینه تحقیقات بین‌المللی از زمان شناسایی ویروس جهش یافته اُمیکرون نشان می‌دهد کسانی که دُز یادآور واکسن را دریافت کرده‌اند بیش از 75 درصد و در برخی موارد تا 90 درصد در مقابل بیماری سخت و مرگ با این ویروس جهش یافته ایمنی داشته و می‌توانند عامل موثری در شکست چرخه انتقال این ویروس در جامعه باشند.

به گفته کارشناسان یاد شده ویروس کرونا در کشور آفریقای جنوبی به این دلیل جهش یافته که سطح ایمنی جمعی جامعه با توجه به تعداد موارد واکسیناسیون پایین بوده است بنابراین نتیجه جانبی افزایش سطح واکسیناسیون در ایران نه تنها می‌تواند به حفظ سلامتی خود فرد کمک شایسته‌ای داشته باشد، بلکه بدون تردید مانع قابل توجهی در ثبت جهش‌های متعدد از این ویروس خواهد شد.

استان آذربایجان غربی/ 9 شهر در وضعیت زرد

محمدامین ولی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار در ارومیه، با اشاره به اینکه هم اکنون هفت شهر شاهین‌دژ، بوکان و مهاباد در جنوب استان و سلماس، چایپاره، شوط و چالدران در شمال استان به رنگ آبی کرونا درآمدند اظهار داشت: همچنین 9 شهر نیز زرد بوده و تنها شهر نارنجی کرونایی آذربایجان‌غربی نیز اشنویه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان غربی با اشاره به فوت چهار نفر دیگر در شبانه روز گذشته افزود: تاکنون هفت هزار و 181 نفر در استان قربانی کروناویروس شدند.

وی از ابتلای 107 نفر دیگر خبر داد و گفت: در این رابطه نیز تاکنون 321 هزار و 918 نفر به بیماری کرونا آلوده شده و 73 هزار و 471 نفر نیز بستری کرونایی بهبود یافتند.

ولی‌زاده با اشاره به بستری 509 نفر به خاطر سندروم حاد تنفسی در استان افزود: 31 نفر نیز به علت مشکلات تنفسی وصل به دستگاه ونتیلاتور شده‌اند.

وی در ادامه بیان کرد: هم اکنون 315 بیمار مشکوک به کرونا و 136 نفر بیمار بدحال در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بستری هستند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان‌غربی در ادامه با اشاره به تداوم واکسیناسیون در استان گفت: در شبانه روز گذشته 14 هزار و 905 نفر دیگر واکسن کرونا را دریافت کردند.

استان اصفهان/ 42 مورد ابتلای جدید شناسایی شد

پژمان عقدک سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جمع اصحاب رسانه با اشاره به تعداد کل موارد ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا از ابتدا تاکنون، اظهار داشت از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا تعداد یک میلیون و  261 هزار و 867 ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا در استان اصفهان به جز شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل گزارش شده است.

وی افزود: در این بازه زمانی تعداد کل موارد ابتلای قطعی به کرونا در استان 427 هزار و 446 نفر بوده که از این تعداد 185 هزار و 165 نفر به همین علت بستری شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه 124 هزار و 863بیمار کرونایی از ابتدای ورود ویروس منحوس کرونا بهبود یافتند، گفت: متاسفانه تا کنون 17 هزار و 140 نفر نتوانستند در برابر این ویروس مقاومت کنند و فوت شدند.

وی ادامه داد: در 24 ساعت گذشته 42مورد جدید کرونا در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شناسایی و 76 بیمار کرونایی نیز در این مراکز بستری شدند که حال 82 نفر آنها وخیم گزارش شده و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و 4 خانواده هم داغدار مرگ عزیزان خود در اثر ابتلا به کرونا شدند.

عقدک تصریح کرد: در حال حاضر با ترخیص 94 بیمار تعداد مجموع بستریان به 399 بیمار با تشخیص ابتلا به کرونا در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان رسیده و امیدواریم هر چه زودتر چرخه انتقال بیماری مسری کرونا قطع شود و هیچ بیمار بستری کرونایی نداشته باشیم.

استان ایلام/ روز بدون فوتی ثبت شد

محمد کریمیان در گفت‌وگو با خبرنگار در ایلام، با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در استان ایلام، اظهار کرد: تاکنون تعداد 66 هزار و 625 نفر بیمار مبتلا به کرونا در کل استان بستری شده‌اند.

وی با بیان آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا طی 24 ساعت گذشته، افزود: در این بازه زمانی 16 مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با تاکید بر اینکه در حال حاضر 51 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان ایلام بستری هستند، تصریح کرد: در 24 ساعت اخیر 12 بیمار جدید در بیمارستان‌ها بستری شدند و تاکنون کل آمار بهبود یافته‌ها 66 هزار و 325 نفر بوده است.

کریمیان گفت: در 24 ساعت گذشته یک مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان گزارش شده است و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا کنون یک هزار و 171 نفر بوده است.

استان بوشهر/ فوتی‌های کرونا به صفر رسید

سعید کشمیری در گفتگویی با خبرنگار در بوشهر جمع کل واکسن‌های تزریق شده را یک میلیون و 458 هزار واکسن دانست و اظهار داشت: تاکنون به 770 هزار نفر نوبت اول و 665 هزار نفر هر 2 نوبت واکسن کرونا تزریق شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه 90 درصد جمعیت بالای 12 سال استان بوشهر واکسن کرونا دریافت کرده‌اند افزود: در استان بوشهر در مجموع به 74 درصد از جمعیت بالای 12 سال هر 2 نوبت واکسن کرونا تزریق شده است.

وی عبور از موج ششم کرونا در گرو تزریق واکسن کرونا دانست و خاطر نشان کرد: ویروس کرونا همچنان در کمین است و برای در امان ماندن ضمن رعایت موارد بهداشتی باید از ایستگاه واکسیناسیون عبور کرد.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر به صفر رسیدن فوتی‌های کرونایی در استان را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: از 18 تا 20 آذر موردی از فوتی کرونا در این استان ثبت نشد و در مجموع تاکنون 2 هزار و 31 بیمار کرونایی در استان بوشهر فوت کرده‌اند.

وی تعداد بیماران بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر 56 نفر دانست و افزود: 15 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر روز گذشته بستری شده‌اند که از این تعداد ابتلای 2 مورد به کرونا مثبت، قطعی است.

کشمیری با اشاره به اینکه اکنون 7 بیمار کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بستری هستند افزود: از این مجموع موارد بستری در بخش‌های ویژه کرونایی، 2 نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته 12 بیمار از بخش کرونایی با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند، که از این تعداد 3 نفر از آنها مثبت قطعی بوده‌اند

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع کرونا تاکنون 89 هزار نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

استان خراسان جنوبی/ 57 بیمار جدید شناسایی شدند

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در استان اظهار داشت: در شبانه روز گذشته 306 تست مولکولی و سریع در استان انجام شد که بیشترین مبتلایان شناسایی شده مربوط به شهرستان‌های بیرجند و طبس بوده است.

غلامرضا شریف زاده افزود: تعداد فوتی‌های کرونا در استان نیز در این مدت با ثبت یک فوت دیگر به  یک هزار و 249 نفر رسید.

وی گفت: هم اکنون نیز 170 بیمار حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری هستند که 61 نفر آن‌ها مبتلا به کرونا هستند و حال 3 نفرشان وخیم و 17 نفر نیز در آی سی یو بستری است.

وی ادامه داد: در خراسان جنوبی تا کنون یک میلیون و 25 هزار و 998 دز واکسن کرونا تزریق شده است.

استان خراسان رضوی/ بیش از 17 درصد جمعیت هدف دُز یادآور دریافت کردند

 سعید فرزین‌فر در گفت‌وگو با  خبرنگار در مشهدمقدس با بیان اینکه خدمات واکسیناسیون در مراکز واکسیناسیون تجمیعی و خودرویی نمایشگاه بین‌المللی مشهد مقدس همه روزه از ساعت 8 تا 24 است، اظهارداشت: در روزهایی که هوا سرد بود و میزان مراجعات زیاد نبود، زمان فعالیت مرکز واکسیناسیون خودرویی نمایشگاه بین‌المللی مشهد مقدس تا ساعت 17 بود، اما مرکز واکسیناسیون تجمیعی این مکان که در سالن عطار واقع شده تا ساعت 24 به مردم خدمات‌رسانی می‌کند.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر و غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه از ابتدای شروع واکسیناسیون کرونا تاکنون 90 درصد افراد بالای 12 سال دُز اول را دریافت کرده‌اند و این عدد در دریافت‌کنندگان دُز دوم 73 درصد بوده است، تصریح کرد: همچنین دُز سوم واکسن‌های بهارات، برکت و سینوفارم هم به تمامی افراد بالای 40 سال که 3 ماه از زمان دریافت دُز دومشان گذشته تزریق می‌شود و افراد واجد شرایط دعوت می‌کنیم که جهت دریافت این دُز به مراکز واکسیناسیون کرونا مراجعه کنند و تاکنون 17.6 درصد گروه هدف دُز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند.

فرزین‌فر اضافه کرد: در کنار دُز سوم، دُز یادآور را هم برای واکسن‌های اسپوتنیک و آسترازنکا داریم که این دُز 6 ماه پس از دریافت دُز دوم به گروه‌های هدف تزریق می‌گردد و تاکنون 11 هزار و 700 نفر دُز یادآور را دریافت کرده‌اند و افراد واجد شرایط دعوت می‌کنیم که جهت دریافت این دُز به مراکز واکسیناسیون کرونا مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در بحث واکسیناسیون مادران باردار تاکنون 93 درصد این گروه در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دُز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و 64 درصد هم دُز دوم این واکسن را دریافت کردند، تأکید کرد: مادران باردار به دلیل شرایط خاصشان و اینکه مدیریت خانه را برعهده دارند به‌طور ویژه در برنامه‌های واکسیناسیون کرونا قرار گرفته‌اند.

استان فارس/ روند نزولی نرخ ابتلا ادامه دارد

براساس آخرین وضعیت ثبت‌ شده درباره رنگ‌بندی استان‌ها و شهرستان‌ها که از سوی وزارت بهداشت اعلام شده همه شهرستان‌های استان فارس در وضعیت کم خطر قرار دارند و شیراز نیز در وضعیت آبی قرار گرفته است. 

بر این اساس شهرستان‌های صفاشهر، ممسنی، آباده، طشک، نی‌ریز، استهبان، جهرم، خفر، کوار و زرین دشت در وضعیت زرد قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت آبی هستند که این موضوع سبب شده روند ابتلا و فوت کرونا در استان نیز رو به کاهش باشد. 

براساس آخرین اعلام دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، یک میلیون و 785 هزار و 132 تست کرونا شامل یک میلیون و 522 هزار و 777 تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، 444 هزار و 187 بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون 262 هزار و 355 مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد 61 هزار و 50 بیمار مثبت و در مجموع از ابتدا تاکنون، 505 هزار و 237 بیمار مبتلا به کووید19 در استان فارس شناسایی شده است.

با اعلام بستری 100 بیمار جدید طی 24 ساعت گذشته در بیمارستان‌های استان هم اکنون 739 بیمار مثبت و مشکوک دارای علائم در بیمارستان‌های فارس بستری هستند که از این تعداد 109 بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش‌های ICU مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

با اعلام جان باختن 6 هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جانباختگان ناشی از کووید19 از ابتدای شیوع بیماری تاکنون به هفت هزار و 311 نفر رسیده است. 

استان قزوین/ مرگ و میر کرونایی صفر شد

معاون دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار در قزوین از کاهش 25 درصدی موارد قطعی ابتلای به کرونا در استان خبر داد و اظهار داشت: در 24 ساعت اخیر 56 مورد ابتلای کرونایی در آزمایشگاه‌های منتخب کووید استان قزوین شناسایی شد که این آمار 19 نفر کمتر از روز گذشته است.

جلال رحمانی همچنین به کاهش 16 درصدی نرخ بستری‌های کرونایی روزانه اشاره کرد و گفت: در شبانه‌روز گذشته 36 بیمار کرونایی جدبد به دلیل علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان قزوین بستری شدند که این آمار نسبت به روز قبل 7 نفر کاهش داشته است.

وی از افزایش 11 درصدی آمار بیماران کرونایی بدحال هم خبر داد و افزود: در حال حاضر 10 بیمار کرونایی با حال وخیم در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان قزوین بستری شدند که این آمار در مقایسه با روز پیش یک نفر بیشتر شده است.

رحمانی با اشاره به صفر شدن نرخ مرگ‌ومیر کرونایی روزانه در استان قزوین ادامه داد: در 24 ساعت گذشته هیچ بیمار کرونایی بدحالی در استان قزوین فوت نکرد و این آمار بعد از 2 روز فوت حداقلی دوباره صفر شد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی قزوین از کاهش 35 درصدی موارد روزانه بهبودیافتگان هم خبر داد و گفت: در طول شبانه‌روز اخیر 32 بیمار کرونایی با علائم قطعی بهبود و نقاهت از بیمارستان‌های استان قزوین مرخص شدند که این آمار نسبت به روز قبل 17 نفر کاهش یافته است.

رحمانی ادامه داد: در نهایت آمار کل بستری‌های فعلی کرونایی استان قزوین هم تثبیت شد و در حال حاضر 188 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بستری هستند که این آمار در قیاس با روز قبل تغییری نکرده است.

استان کرمان/ مجموع بستری‌های کرونا از مرز 43700 مورد گذشت

علی زینی‌وند استاندار کرمان استاندار کرمان با بیان اینکه طرح مدیریت هوشمند کرونایی از امروز در استان کرمان اجرایی می‌شود اظهار داشت: در گام اول این طرح تمام کارمندان باید واکسیناسیون شده باشند و واکسیناسیون برای کارکنان دولت اجباری است و اگر نزنند هر 15 روز یکبار باید تست پی سی آر کرونا با هزینه خودشان ارائه بدهد.

حمیدرضا رشیدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز با اشاره به اینکه شهرستان‌های سیرجان، زرند و بافت در استان کرمان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند اظهار داشت: در مجموع هشت شهرستان در کشور با وضعیت نارنجی هستند که از این تعداد سه شهرستان از استان کرمان است.

وی با بیان اینکه یکپارچه نبودن استان و پراکندگی جمعیت از دلایلی است که کنترل بیماری را سخت می‌کند گفت: حدود 490 نفر در بیمارستان‌های استان بستری هستند که 170 نفر آنها بیمار قطعی مبتلا به کرونا هستند.

رشیدی‌نژاد با اشاره به اینکه 87 نفر از بیماران مبتلا به کرونا در آی سی یو بستری هستند افزود: حدود 3 میلیون و 847 هزار نفر در استان نوبت اول واکسن خود را دریافت کرده و حدود 2 هزار و 107 هزار نفر هر دو نوبت واکسن را دریافت کردند.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19 تا ظهر روز قبل اظهار داشت: در حال حاضر تعداد کل موارد بستری مثبت قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 177 مورد است.

وی ادامه داد: از این تعداد 102 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 19 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 6 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 10 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 40 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری 28 بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان از ابتدای شیوع کووید 19، تاکنون به 43 هزار و 725 مورد رسیده است.

وی به فوت 4 بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان اشاره کرد و افزود: مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به 5 هزار و 105 مورد رسیده است.

صحبتی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان دو میلیون و 109 هزار و 993 دوز عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را یک میلیون و 750 هزار و 385 دوز و واکسن تزریق شده نوبت سوم کرونا در استان 53 هزار و 463 دوز است.

استان گیلان/ 62 بیمار کرونایی شناسایی شد

به گفته سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان در حال حاضر 222 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بستری هستند که 62 نفر از این تعداد در شبانه‌روز گذشته به آمار مذکور افزوده شده‌اند. 

همچنین 43 نفر از بیماران کرونایی به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های گیلان بستری هستند البته در پی گسترش پوشش‌دهی واکسیناسیون شمار بیماران بستری شده در این بخش کاهش یافته است.

براساس آخرین اعلام رنگ‌بندی کرونایی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال حاضر 14 شهرستان استان گیلان در وضعیت آبی کرونایی و 3 شهرستان دیگر در رنگ‌بندی زرد قرار دارند و هیچ کدام از شهرستان‌های استان قرمز یا نارنجی نیست.

اگرچه واکسیناسیون کرونا با سرعت خوبی در استان گیلان در حال انجام است اما هنوز حدود 6.9 درصد از مردم استان نسبت به دریافت دز نخست واکسن اقدام نکرده‌اند و این در حالی است که ایمن‌سازی نسبی جامعه در گرو واکسیناسیون همه افراد است. 

 82.6 درصد گروه‌های هدف در استان گیلان هر دو نوبت واکسن کرونا را دریافت کردند و برای اجرای کامل دستورالعمل‌های بهداشتی از امروز هوشمندسازی محدودیت‌های کرونایی همانند دیگر استان‌ها در گیلان نیز به اجرا درآمد.

استان مرکزی/ 47 بیمار جدید در 48 ساعت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفت‌وگو با خبرنگار با اشاره به آخرین آمار مبتلایان به کرونا در استان مرکزی اظهار داشت: 47 بیمار جدید کرونایی بر اساس آخرین یافته‌های آزمایشگاهی 48 ساعت اخیر در استان مرکزی به ثبت رسید.

سیدمحمد جمالیان افزود: یک نفر از بیماران جدید شناسایی شده در این استان برای پیگیری امور تخصصی درمانی در بیمارستان‌ها بستری شد و 46 نفر از این افراد نیز خدمات درمانی سرپایی دریافت کرده و باید تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه باشند.

جمالیان تصریح کرد: شمار مبتلایان به کرونا ویروس از زمان شیوع تاکنون در استان به 105  هزار و 630 نفر رسید، همچنین 2 مورد فوتی  در این بازه زمانی‌گزارش شد و شمار فوتی‌های کرونایی در استان مرکزی تاکنون به 2 هزار و  981 نفر رسیده است.

رئیس علوم پزشکی اراک بیان کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس شهرستان‌های فراهان، خنداب و آشتیان نسبت به سایر شهرستان‌ها کمتر است که می‌طلبد فرمانداران این شهرستان‌ها تدابیر ویژه اتخاذ کنند این در حالی است که  از یک میلیون و 219 هزار جمعیت بالای 12 سال استان، 90 درصد یک دز و 77 درصد دو دز واکسن کرونا را تزریق کرده‌ البته براساس آمار موجود تزریق واکسن در شهرستان‌های کمیجان، خنداب و محلات از میانگین استان مرکزی پایین‌تر است.

رئیس علوم پزشکی اراک عنوان کرد: 494 مورد مثبت ویروس کرونا در مهرماه در قشر نوجوان استان مرکزی شناسایی شد که این آمار در آبان ‌به 261 نفر و در آذرماه به 43 نفر از قشر نوجوان و مدرسه رو کاهش یافته که نگرانی از بازگشایی مدارس و ادامه فعالیت‌های حضوری آموزشی به شرط رعایت دستورالعمل‌های مقابله‌ای وجود ندارد.

جمالیان خاطرنشان کرد: 92 درصد جمعیت سنین 12 تا 18 سال استان مرکزی یک دز و 72 درصد دو دز را دریافت کرده‌ و از جمعیت 77 هزار و 738 مورد بالغ بر 71 هزار و 283 مورد یک دوز و  56 هزار و 185 مورد، 2 نوبت واکسن را دریافت کرده‌اند.

استان یزد/ بیش از 70 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه

ابراهیم سلمانی در گفت‌وگو با خبرنگار در یزد در ارتباط با وضعیت کرونایی استان اظهار داشت: در حال حاضر، 234 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان یزد بستری هستند.

وی با تاکید بر ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی تا ادامه داد: از این تعداد، 73 نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه حضور داشته و خدمات دریافت می‌کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی(ره) یزد افزود: در شبانه‌روز گذشته، 57 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان یزد پذیرش شدند.

وی گفت: در حال حاضر شهرستان‌های بافق و بهاباد در وضعیت نارنجی و سایر شهرستان‌های استان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

ملیحه آدینه کد خبر: 1121652 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا بیمارستان های استان بستری هستند بخش مراقبت های ویژه بیمارستان مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرونا در بیمارستان های استان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت وگو با خبرنگار واکسن کرونا را دریافت دریافت کرده اند واکسیناسیون کرونا شبانه روز گذشته کرونا در استان بیمار کرونایی دریافت کردند واکسن را دریافت آذربایجان غربی مبتلا به کرونا مشکوک به کرونا فوتی های کرونا تعداد کل موارد استان کرمان استان بوشهر 24 ساعت گذشته استان ایلام استان گیلان استان مرکزی شناسایی شده ویروس کرونا استان قزوین یک میلیون بالای 12 سال حال حاضر شناسایی شد نوبت واکسن بیمار جدید قرار دارند شهرستان ها درصد جمعیت بستری شدند دریافت د ز د ز یادآور تزریق شده جهش یافته 24 ساعت هزار نفر بستری شد گزارش شد انجام شد نفر رسید هم اکنون ز گذشته روز قبل شده اند د ز دوم 90 درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۲۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • حمایت دانشگاه‌های جهان از فلسطین یادآور رسالت معلمی در دفاع از مظلومان است
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • جایگاه شورا در اداره امور کشور نادیده گرفته می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • در مقابل هر ۱۰۰ زن فوت شده در ایران چند مرد سال گذشته فوت کردند؟
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!