Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@22:35:13 GMT

تامین سرانه مدارس البرز نیازمنده چاره جویی است

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۲۲۶۲

تامین سرانه مدارس البرز نیازمنده چاره جویی است

سالار قاسمی روز یکشنبه در نشست با نمایندگان مدیران آموزش و پرورش البرز افزود: مدرسه کانون تربیتی محله است که مدیر مدرسه در مرکز آن قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه برای ایجاد تحول آموزش و پرورش باید در اولویت قرارگیرد،خاطرنشان کرد: مدارس البرز در زمینه فضا و سرانه آموزشی، سیستم گرمایشی، تجهیزات آموزشی و مهارتی مشکل دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش البرز بیان داشت: حل مشکلات آموزش و پرورش نیاز به نگاه واقع بینانه  و واکاوی منصفانه دارد.

قاسمی با بیان اینکه مدیران مدارس در نوک پیکان کارهای آموزش و پرورش قرار دارند، اضافه کرد: باید برای کاهش دغدغه مدیران مدارس نگاه حمایتی داشت.

وی تصریح کرد: به مدارس باید سرانه پرداخت شود و انجمن اولیا و مربیان به معنای واقعی در مدارس فعالیت داشته باشند.

وی با بیان اینکه بسترمشارکت های مردمی در مدارس باید تقویت شود، یادآورشد: اعتبارات دولتی ناکافی است و مدیران مدارس برای رفع نیازها اضطراری نیاز به مشارکت های مردمی برحسب قانون دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش البرز ادامه داد: اقتصاد آموزش و پرورش ضعیف است لذا باید به تجاری سازی مدارس که شرایط لازم را برای این کار دارند و همچنین اختصاص سرانه مدارس توجه کرد.

وی یادآورشد: مسوولان و جامعه نسبت به مسائل آموزش و پرورش حساسیت و توجه لازم را ندارند در حالی که توسعه کشور منوط به فرآیند تعلیم و تربیت در راستای نیروی انسانی توانمند است.

قاسمی افزود: باید دانشگاه فرهنگیان مدیرحرفه ای تربیت کند و در کنار رتبه بندی معلمان، رتبه بندی مدیران نیز مد نظرقرار گیرد تا انتخاب مدیران قاعده مند و حرفه ای باشد.

وی تاکید کرد: برای توسعه آموزش و پرورش باید مطالبه گری از مسیر قانونی کرد.

در این نشست نمایندگان مدیران مدارس آموزش و پرورش ستان البرز به بیان دیدگاه های خود در راستای مسائل و مشکلات مدارس استان البرز پرداختند و خواستار پیگیری آن از سوی مسوولان استانی و وزارتخانه ای شدند.

استان البرز ۲ هزار و ۱۱۲ کد مدرسه و حدود ۵۱۲ هزار دانش آموز و ۲۵ هزار معلم دارد.

برچسب‌ها مدارس البرز اعتبار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز اعتبار مدارس البرز اعتبار آموزش و پرورش مدیران مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۲۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت:متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای ۵۰ سال قدمت دارند و عملا استانداردهای لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر ۷۰درصد مدارس قوچان فرسوده هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قوچان، جواد واعظ در نشست خبری خود ضمن گرامیداشت  روز معلم در جمع اصحاب رسانه این شهرستان، اظهار داشت:در حال حاضر شهرستان قوچان در حدود 36 هزار نفر دانش آموز دارد که 2648 معلم وظیفه آموزش و پرورش آنها را برعهده دارند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت‌های این اداره در سال گذشته، بیان کرد: آموزش و پرورش در حوزه‌های مختلفی فعالیت دارد که سه حوزه آموزشی عمرانی و پرورشی و تربیتی جزو سه اولولیت اول هستند و شاید بیشتر مردم حوزه آموزشی را مد نظر داشته باشند که خوشبختانه این اداره درسال گذشته فعالیت‌های خوبی در این حوزه داشته که در بخش پژوهش سرا که در حدود 4 سال روبه تعطیلی رفته بود به 26 رشته معرفی شد که در دو رشته از آنها حائز رتبه کشوری شده‌ایم همچنین در دانشگاه فرهنگیان امسال 32 نفراز شهرستان پذیرفته شده اند.

واعظ گفت:در حوزه تربیتی و پرورشی، سال گذشته به عنوان اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور بیش 1600 دانش آموز قوچانی برگزار شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت های مربوط به مشارکت سیاسی تصریح کرد : برای اولین بار در حوزه مشارکت سیاسی و با هدف افزایش مشارکت عملی دانش آموزان در بحث انتخابات با هماهنگی شورای نگهبان 50 حکم برای دانش آموزان به عنوان ناظر انتخابات صادر و از آنها در روند برگزاری انتخابات استقاده شد و نتیجه آن در مسابقه ای با قالب دل نوشته جمع آوری و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

وی در خصوص احداث و تجهیز استخر دانش آموزی نیز گفت:  عملیات اجرایی این استخر در سالهای گذشته آغاز و با اعتبار 40 میلیارد تومانی  در حال حاضر 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد  البته هنوز در بحث انشعابات مخصوصا در حوزه آب  نیازمند دو میلیارد و دویست میلیون تومان اعتبار هستیم اما در تلاشیم برای سال جاری به بهره برداری برسد.

واعظ خاطرنشان کرد: در بحث مجتمع رفاهی فرهنگیان نیز این مرکز در سال‌های گذشته بدهی‌هایی به ادارات  شهرستان از جمله بحث مالیات داشته که تاکنون  مجموعا حدود 800 میلیون تومان شده است و امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده به زودی شاهد فعالیت مجدد آن باشیم.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت های عمرانی آموزش و پرورش، بیان کرد: در بحث ساخت مدارس راه اندازی یکی از مدارس مسکن مهر  جداسازی مدرسه مختلط پادگان ارتش  یک پروژه 12 کلاسه مقطع متوسطه اول و مدارس روستای های بهار خبوشان سراب کلاته ملو یدک قاچکانلو چیتگر مدرسه آیت الله سعیدی از اقدامات  این حوزه است.

وی با انتقاد از قانون 50درصدی مشارکت خیرین تصریح کرد: طبق قانون 50درصد یک پروژه توسط خیرین باید تامین شود،با توجه به تورم و مشکلات اقتصادی بسیاری از  خیرین قادر به پرداخت سهم 50 درصدی در پروژه های مد نظر خود نیستند و عملا خرده خیرین که قصد مشارکت در برخی پروژه ها را دارند نمی‌توانند مشارکت کنند که باید تمهیداتی در این خصوص صورت گیرد.

واعظ در ادامه با اشاره به فرسودگی مدارس قوچان افزود: متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای 50 سال قدمت دارند و عملا استانداردهای لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر 70درصد مدارس قوچان فرسوده هستند که نیازمند توجه بیشتر مسئولین و ورود خیرین نیک اندیش جهت بازسازی این مدارس هستیم.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت: کد رشته تربیت بدنی شهرستان قوچان 3 سال به صورت آزمایشی به این شهرستان داده شده بود که در سال‌های گذشته به دلیل نبود بسترهای لازم عملا راکد شده است و در صورت مهیا نشدن این بسترها از جمله استخر دانش‌آموزی  عملا امسال جذب دانش آموز در سال دهم نخواهیم داشت و تنها دانش آموزان پایه 11و12 را خواهیم داشت که امیدواریم با ساخت استخر این مشکل برطرف شود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • تقدیر از معلمان و مدیران نمونه در همدان + تصویر
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد