Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار بویین میاندشت گفت: سرریز روان آب‌ها در رودخانه مرکزی شهر در بارندگی‌های شدید تهدیدی برای شهر است لذا ضرورت دارد که حریم و بستر آن ساماندهی شود.

احمد عبدالهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به رودخانه سه هزار و ۲۱۵ متری مرکزی شهر بویین میاندشت، اظهار کرد: سرریز روان آب‌ها در رودخانه مرکزی شهر در بارندگی‌های سیلابی تهدیدی برای شهر است لذا حریم و بستر آن نیاز به ساماندهی دارد که همکاری مدیریت بحران را می‌طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با هماهنگی مدیریت بحران و دفتر فنی و عمرانی استان قرارداد تهیه طرح دفع آب‌های سطحی با دو میلیارد ریال اعتبار انجام و در مرحله مطالعات مقدماتی است.

شهردار بویین میاندشت گفت: به لحاظ توپوگرافی، اراضی واقع در محدوده شهر شیب تندی دارد و لازم است برای هدایت آب‌های سطحی به بستر رودخانه و جلوگیری از تخریب آسفالت معابر کانیوگذاری شود اما نیاز با اعتبار دارد.

عبدالهی گفت: تأمین اعتبار در اجرای پروژه اصلاح کانال‌های انتقال آب کشاورزی در فاصله مزارع نهر شاهی و نهر خواجه در توان شهرداری نیست.

وی با اشاره به آمادگی شبانه روزی نیروهای خدمات شهری شهرداری بویین میاندشت در عملیات برف روبی و پاشیدن مخلوط شن و نمک در معابر پرتردد و مسیرهای منتهی به مدارس و مراکز درمانی و ادارات شهرستان، گفت: با توجه به وسعت حریم و محدوده شهر و قرار گرفتن این شهر در جاده ترانزیتی اصفهان- خوزستان آماده همکاری با راه و شهرسازی بویین میاندشت هستیم.

کد خبر 540880

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بوئین میاندشت شهرداری سیلاب های شهری رودخانه شهرهاي ايران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بویین میاندشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۲۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراضی محوطه ربع رشیدی بسیار مهم و حساس از نظر باستان شناسی است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد حمزه زاده روز دوشنبه در نشست ستاد احیای ربع رشیدی تبریز، مساحت عرصه و اعیانی این اثر باستانی و تاریخی در تبریز را طبق اسناد کهن بیش از ۹۰ هکتار اعلام و اظهار کرد: اما این محل در طول هفت قرن همواره مورد تهاجم و دستبرد حکومت ها و جوامع محلی قرار گرفته و در زمان حاضر کمتر از ۱۳ هکتار آن قابل احیا است.

به گفته وی در سال های اخیر و با مساعدت نهادها و ارگان های مختلف بیش از یازده هکتار این مجموعه تملک و آزادسازی شده است.

حمزه زاده با اشاره به اجرای پنج فصل کاوش‌های باستان‌شناسی در مجموعه ربع رشیدی، ادامه داد: این مجموعه در سال ۱۳۵۴ در فهرست آثار ملی ثبت شده و در فهرست موقت یونسکو برای ثبت جهانی قرار گرفته که نیازمند آزادسازی اراضی است.

وی جلوگیری از ساخت و سازها در حریم محوطه و تلاش برای تملک اماکن واقع در حریم از جمله پمپ بنزین خیابان عباسی را از رویکردها و اهداف اصلی میراث فرهنگی آذربایجان شرقی برشمرد.

حمزه زاده اراضی محوطه ربع رشیدی را بسیار مهم و حساس از نظر باستان شناسی یاد کرد و گفت: به دلیل اهمیت موضوع راه دسترسی از کف خیابان تا برج ربع رشیدی با پلکان های چوبی و با فاصله از سطح خاک پوشانده شده است تا مراقبت های لازم و کافی از این محوطه به عمل آید.

وی گفت: هر گونه اقدام مرمتی و ایجاد امکانات رفاهی برای گردشگران در ربع رشیدی با استفاده از سازه های برگشت پذیر به طبیعت ممکن است.

کد خبر 6092428

دیگر خبرها

  • نگاهی به طبیعت بهاری دریاچه سد آغچه در بوئین میاندشت + فیلم
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در غرب، جنوب‌غرب، فلات مرکزی و شرق کشور
  • برگزاری کنگره روز ملی خلیج فارس در بوئین میاندشت + فیلم
  • رفع تصرف ۲۰۰۰ متر از رودخانه‌های استان یزد
  • اراضی محوطه ربع رشیدی بسیار مهم و حساس از نظر باستان شناسی است
  • رفع تصرف ۵۵ هکتار از بستر زرینه‌رود
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد
  • ضرورت تسریع در ساماندهی میدان «شهید حسن‌پور» قزوین
  • کرمان/ فوت پسربچه ۵ ساله در سایه اهمال کاری‌ ها
  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه