Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-28@06:17:34 GMT

هیلتی چیست و چگونه می‌توان آن را اجاره کرد؟

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۳۰۰۶

در صنعت ساخت و ساز ابزارهای مختلفی تولید شدند که هر کدام از آن‌ها قابلیت‌های مخصوص به خود را دارند. برای اینکه بتوانید در این صنعت کار خود را به درستی پیش ببرید، نیاز است که از ابزارآلات باکیفیت و پرقدرت استفاده کنید. هیلتی یکی از وسایلی است که در ساختمان‌‌سازی یا به صورت دقیق‌تر در تخریب ساختمان نقش اساسی و مهمی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

اگر قصد دارید که ساختمان جدیدی بسازید و چنین ابزاری در اختیار ندارید یا با نحوه عملکرد آن آشنایی ندارید، این مطلب را از دست ندهید. در این مطلب توضیحات کاملی درباره آشنایی و کاربرد این ابزار خواهیم داد.

هیلتی چیست؟

هیلتی در واقع نام کمپانی بزرگی است که برای اولین بار چکش تخریب را تولید کرد. هیلتی به ساخت ابزارهای مرتبط با صنعت ساخت و ساز شهرت دارد. هیلتی جزو آن دسته از شرکت‌هایی است که نام آن روی دستگاهی که تولید کرده مانده است و بسیاری از افراد فکر می‌کنند که نام دستگاه، هیلتی است.

هیلتی در سال 1941 توسط دو برادر در یک کارگاه شخصی تاسیس شد. این دو برادر که اهل لیختن اشتاین بودند، برند هیلتی در سال‌های اول موفقیت چشمگیری نداشت، اما بعد از گذشت چند سال و با اختراع چکش تخریب که هنوز هم توسط این شرکت تولید می‌شود، توانست تحولی عظیم ایجاد کرده و در صنعت ساخت و ساز خود را مطرح کند. هم‌اکنون هیلتی بیش از 20 هزار کارمند دارد و ابزارهای مختلفی می‌سازد.

 

کاربردهای هیلتی

از علت نام‌گذاری چکش تخریب و برند هیلتی که بگذریم، به کاربردهای این ابزار در صنعت ساخت و ساز می‌رسیم. چکش تخریب یا همان هیلتی، برای سوراخ کردن دیوارهای بتنی استفاده می‌شود. پتک‌های دستی و ابزارآلات دیگر قادر به تخریب دیوارهای بتنی نیستند؛ چراکه معمولا این دیوارها از استحکام بالایی برخوردارند و به سادگی نمی‌توان آن‌ها را از هم شکافت.

دستگاه هیلتی با نیروی برق کار می‌کند و با مته سرسختی که دارد، قادر است در سازه‌های بتنی ترک ایجاد کند و در نهایت آن‌ها را از هم بشکافد. اما چکش‌های تخریب فقط برای خراب کردن استفاده نمی‌شوند، از این دستگاه برای اصلاح سازه‌ها، شیارزنی روی سطوح بتنی، نصب درب و پنجره‌ها، ایجاد فضایی برای رد شدن لوله و... هم استفاده می‌کنند. این ابزار برای افرادی که در صنعت ساخت و ساز فعالیت می‌کنند، وسیله‌ای بسیار مهم و ضروری است و بسیاری از امور را سرعت می‌بخشد.

 

انواع هیلتی هیلتی هم درست مثل سایر ابزارهای مورد استفاده در صنعت، نمونه‌های مختلفی دارد. برای کارایی‌های مختلف دستگاه چکش تخریب، برند هیلتی با توجه به استانداردهای روز دنیا، چند نوع از این ابزار را تولید کرده است که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد: چکش تخریب 7 کیلویی هیلتی:

چکش تخریب ۷ کیلویی هیلتی، سبک‌ترین نوع این ابزار است که نیروی کمتری نسبت به سایر انواع این دستگاه دارد. این ابزار برای انجام کارهای سبک مثل تخریب کاشی‌ها، دیوارهای آجری و سوراخ کردن دیوارهای گچی مناسب است و کاربرد سنگین نمی‌توان از آن انتظار داشت.

چکش تخریب ۱۰ کیلویی هیلتی:

این دستگاه علاوه بر قدرت تخریب دیوارهای سبک، می‌تواند تخریب های نیمه سنگین را هم انجام دهد. با استفاده از چکش تخریب ۱۰ کیلویی هیلتی می‌توانید سنگ‌نماها، دیوارهای بلوکی و سفالی، بتن‌های غیرمسلح و مواردی از این دست را به سادگی تخریب کنید.

چکش تخریب 16 کیلویی هیلتی:

این چکش برقی مناسب برای انواع تخریب نیمه سنگین و سنگین از قبیل تخریب دیوار آجری، دیوار بتنی، تخریب کفسازی سنگ و سرامیک واحدهای آپارتمانی، تخریب انواع سقف جهت بازشو و داکت و به طور کلی می توان گفت، مناسب برای همه نوع تخریب بجز تخریب های خیلی سبک و ظریف می باشد.

چکش تخریب ۳۰ کیلویی هیلتی:

این مدل که سنگین‌ترین نوع چکش هیلتی محسوب می‌شود، قدرت بسیار زیادی دارد و قادر است فوندانسیون‌ها، آسفالت، عرشه‌های فلزی، سقف‌های دال بتنی و انواع کف‌سازی‌ها را تخریب کند. تنها نکته‌ای که در مورد این چکش باید بدانید این است که نمی‌توان از آن در ارتفاع استفاده کرد.

اجاره هیلتی

قیمت بالای این محصول سبب شده تا بسیاری از کارفرماها و پیمانکاران ساختمانی به فکر اجاره هیلتی باشند. در شرایط اقتصادی کنونی قیمت دستگاه‌ها ثابت نیستند و روز به روز دچار تغییر و تحولات می‌شوند. در این شرایط بهترین راهکار کرایه هیلتی برای هر پروژه‌ای است که در آن به این دستگاه نیاز دارید.

معمولا افراد برای اجاره هیلتی، دچار شک و تردیدهای فراوان می‌شوند و سوالات زیادی ذهنشان را مشغول می‌کند. اینکه آیا دستگاهی که قرار است اجاره کنند از سلامت کامل برخوردار است؟ هزینه‌ای که دربرخواهد داشت به صرفه خواهد بود؟ چگونه می‌توان شرکتی مورد اعتماد پیدا کرد؟

گروه پیمانکاری وریاماتاک به خوبی پاسخ تمامی دغدغه‌های شما را خواهد داد. گروه وریاماتاک به صورت تخصصی در حوزه تجهیزات و ابزارآلات ساختمانی و اجاره آن‌ها به پیمانکاران فعالیت می‌کند و با خدمات مختلفی که ارائه می‌کند، می‌تواند برای هر کارفرمایی بهترین گزینه ممکن محسوب شود. لازم به ذکر است که می‌توانید در ابتدا یک مشاوره رایگان از متخصصان و مشاوران این گروه بگیرید تا با خیالی راحت دستگاه موردنظر خود را کرایه کنید.  

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: برق ساخت و ساز سلامت شرایط اقتصادی صنعت صنعت ساخت و ساز کیلویی هیلتی چکش تخریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۳۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محور یزد - دربید همچنان مسدود است/تخریب ۳ کیلومتر در بارندگی ها

محمد رستگاری، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه خرابی‌ها شامل تخریب ابنیه فنی و آب روها بوده است، اظهار کرد: جاده یزد-دربید یکی از محورهایی بود که از شروع بارندگی مسدود شد چرا که ۳ کیلومتر از این مسیر به صورت کامل تخریب شده است.

وی با اشاره به تخریب و مسدود شدن برخی از محورهای مواصلاتی استان از جمله اردکان-هامانه، ده جمال- بهاباد، مهریز- انار و غیره در اثر بارندگی‌ها گفت: همه مسیرها به جز محور دربید در حال حاضر بازگشایی شده است و قطعاً ترمیم این مسیر و سایر مسیرهایی که در اثر بارندگی دچار تخریب شده‌اند زمان بر و هزینه بر خواهد بود.

کد خبر 6089826

دیگر خبرها

  • محور یزد - دربید همچنان مسدود است/تخریب ۳ کیلومتر در بارندگی ها
  • رقص نور به جای آسفالت / در تونل کندوان چه خبر است ؟
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • با ۵۰۰ میلیون تومان در کجای تهران می‌توان خانه رهن کرد؟
  • تخریب پل سید کلاته رامیان رفت و آمد را مختل کرد
  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز
  • باید با شکات حرفه‌ای که قصد تخریب قضات و قوه قضاییه را دارند، برخورد شود
  • لزوم بسیج همه دستگاه‌ها و اقشار برای تجلیل و تکریم معلمان