Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران مرتضی سجادپور در جلسه شورای اداری شهرستان اظهار کرد: باید مانند گذشته بیماریابی و نمونه گیری ها همچنان دردستوکار شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرارگیرد.


وی بیان کرد: با توجه به بازگشایی مدارس، ومراکز آموزشی،در واکسیناسیون  این اهتمام نیز وجود داشته و همچنان رعایت دستورالعمل ها و شیوه نامه های بهداشتی ضروری بوده که باید همچنان در دستور کاردستگاه ها و ادارت شهرستان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون فرماندار گچساران ادامه داد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا کنون افزون بر ۱۰۰ جلسه در این خصوص برگزار شد که ۸۱۰ مصوبه را در برداشته است.

سجادپور عنوان کرد: در همین‌مدت زمان عنوان شده ۳۵ هزار و ۷۶۸ مورد بازرسی توسط گشت مشترک ادارات مربوطه از بازار و صنوف مختلف در گچساران انجام شده است.

وی گفت: ۶۶۷ واحد صنفی به دلیل رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی در همین مدت زمان پلمپ شدند.

 

محمد صادق رضایی، رییس شبکه بهداشت ودرمان گچساران نیز در این جلسه تصریح کرد: :درحال حاضر حدود ۵۲پایگاه، مرکز و خانه بهداشت در شهر و روستا کار تزریق واکسیناسیون کرونا به شهروندان را انجام‌می دهند.

 وی بیان کرد: دربخش های صنعت نفت هم چنین امر مهمی نیز انجام می گیرد.
رضایی افزود:طرح هوشمند مدیریت کرونا از امروز نیز درسامانه ای عملیاتی شده که به منظور انجام واکسیناسیون، تست کرونا‌ و غربالگری است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران خاطر نشان کرد: متاسفانه درگچساران وضعیت رنگبندی کرونا از آبی به زرد تغییر یافته و این اتفاق به دلیل عادی انگاری کرونا از سوی مردم و عدم رعایت پروتکل ها و شیوه نامه های بهداشتی صورت گرفته است.

رضایی ادامه داد:  بنابراین باید توجه داشت که واکسیناسیون تاثیر بسیاری درکاهش بیماری کرونا دارد.

شکوهی پور،رئیس شورای شهردوگنبدان درادامه نیز گفت:جا دارد از تلاش های جناب "اتابک" فرماندار سابق نیز تشکر و قدردانی کنم و برای فرماندار جدید نیز آرزوی توفیق درامورات را دارم.

وی گفت:متاسفانه مشکل اساسی حال حاضر شهر ما،بحث انتخاب شهردار است که بعد از گذشت ۵ماه هنوز شهردار نداریم ، انتظار می رود فرماندارگچساران این امر مهم را پیگیری کرده و هرچه زودتر این مشکل نیز مرتفع شود هرچند تاکنون نیز مشکلاتی بسیاری دراین خصوص گریبانگیر شهرشده است.

سید مصیب موسوی نژاد سرپرست شهرداری نیز در این‌جلسه اظهار کرد: شهرداری تا کنون بیشترین همکاری را در کنار مدافعان سلامت در خصوص کرونا انجام داده است.

وی عنوان کرد: تمام‌پرسنل شهرداری خدمت صادقانه را سر لوحه کار خود قرار داده و به جد در راه خدمات به شهروندان تلاش می کنند.

دکتر محمدی رییس بهداشت و درمان صنعت نفت نیز افزوود: صنعت تفت در دوران سخت مبارزه با کرونا در کنار کادر درمان شبکه و بهداشت بوده و به شهروندان خدمات درمانی ارائه کرده است.

وی گفت: اجباری کردن ارائه کارت واکسناسیون یا کد کیو آر هنگام مراجعه به بانک ها و ادارات از سوی شهروندان می‌تواند در کاهش کرونا موثر باشد.
انتهای پیام/
 

منبع: فارس

کلیدواژه: بازار بازرسی درمان بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۳۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • تشکیل ۱۰ پرونده برای واحد صنفی متخلف در زاهدان
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد