Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، حمیدرضا جماعتی دبیر کمیته علمی ستاد کرونا در حاشیه جلسه کمیته علمی کرونا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جلسه امروز کمیته علمی درباره آخرین یافته‌های سویه امیکرون و گسترش آن در کشور‌های مختلف جهان صحبت شد و بحث دوم درمورد واکسیناسیون و پلتفرم‌های مختلف آن و بوستر دوز بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی نیز درباره شرکت‌های داخلی که کار تولید واکسن انجام می‌دهد صحبت‌هایی شکل گرفت.

جماعتی درباره واکسیناسیون کودکان زیر ۱۲ سال اظهار کرد: هنوز مطالعات کامل نشده، اما در دستور کار است و اگر اطلاعات کافی به دست بیاوریم که نشان دهنده کارایی و بی عارضه بودن برای زیر سنین ۱۲ سال باشد (که معمولا در برخی کشور‌ها برای ۵ تا ۱۲ سال انجام واکسیناسیون آغاز شده است) به زودی ابلاغ میشود، اما هنوز این مورد در دستورکار نیست و کمیته علمی هنوز در حال مطالعه بر آن است تا از کشور‌هایی که در حال انجام این کار هستند اطلاعات به دست بیاورد تا بر اساس آن‌ها تصمیم گیری کند.

دبیر کمیته علمی ستاد کرونا بیان کرد: خوشبختانه مشاهده شده است، واکسن‌های داخلی نسبت به واکسن‌های خارجی اثربخشی بیشتری دارند و این یک چشم امیدی برای ما باز کرده است که اگر در آینده حمایت کافی صورت گیرد بتوانیم به صادرات این واکسن‌های داخلی اقدام کنیم.

جماعتی درخصوص واکسن‌های بوستر دوز، بیان کرد: با این مطالعات داخلی در کشور که نشان دهنده اثربخشی بیشتر واکسن‌های تولید شده داخلی بود، این نوید به ما داده شد که بتوانیم از واکسن‌های داخلی برای دوز‌های بوستر استفاده کنیم و شاید حدود ۳۰ میلیون دوز واکسن در کشور داریم که می‌توانیم به عنوان دز بوستر در کشور استفاده کنیم. با توجه به حجم بالای واکسیناسیون انجام شده در کشور گرچه ما تشویق می‌کنیم افرادی که واکسینه نشدند اقدام تزریق واکسن کنند، ولی انشالله امید ما بر این است تا با انجام دز بوستر بتوانیم اگر خدایی نکرده با پیک جدیدی از اپیدمی یا تشدید بیماری روبرو شدیم بتوانیم حداقل عوارض ناشی از آن را داشته باشیم.

او درباره شناسایی سویه امیکرون در ایران در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: یکی از گزارش‌هایی که در کمیته علمی امروز داشتیم درمورد این بود که آیاددر کشور ما بر اساس سکوئنسینگ ژن ویروس، اومیکرون در ایران شناسایی شده است یا خیر؟ خوشبختانه تاکنون با توجه به اینکه ۳ مرکز فعال داریم که حتی روز‌های تعطیل هم از صبح تا شب درحال فعالیت و ژن سکوئنسینگ هستند هنوز گزارشی از امیکرون در ایران نداریم و در حد توانی که داریم در حال بررسی ویروس هستیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان پربیننده ترین اگر می خواهید ۲۰ سال جوانتر شوید بخوانید! آشنایی با خواص سیاه دانه اشتباهات رایج در پیاده روی چیست؟ این خوراکی را بخورید شاد می شوید + عکس پختن این غذاها در زودپز ممنوع است!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا سویه جدید کرونا ویروس اومیکرون سویه اومیکرون کمیته علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۳۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان به دانش فنی ساخت موتورهای ۶ سیلندر خورجینی بنزینی از طریق مهندسی معکوس دست یافتند و طی مراسمی با حضور معاون علمی ریاست‌جمهوری از آن رونمایی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در راستای تحقق اهداف نهضت نرم‌افزاری و توسعه صنایع کشور، گامی مهم در پژوهشکده سامانه‌های هوشمند شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف برداشته شد.

در این پژوهشکده، با همکاری اعضای هیات علمی و جمعی از محققان ایرانی، موتوری 6 سیلندر خورجینی با ظرفیت 4000 سی‌سی بنزینی طراحی و ساخته شد.

این دستاورد ارزشمند که حاصل 4 سال تلاش و پشتکار دانشمندان ایرانی است، به خودی خود گامی بزرگ در راستای استقلال علمی و صنعتی کشور محسوب می‌شود. موتورهای 6 سیلندر خورجینی که کاربردهای متنوعی در صنایع مختلف از جمله خودروسازی، صنایع نظامی و تفریحی دارند، پیش از این در داخل کشور تولید نمی‌شدند و نیاز به آنها از طریق واردات تامین می‌شد.

رونمایی از این موتور در حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نشان‌دهنده اهمیت این دستاورد و عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به خودکفایی در حوزه‌های  فناوری پیشرفته است.

احتمال رفع فیلتر گوگل‌پلی/ رونمایی و پرتاب ماهواره‌های جدید

دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در این مراسم گفت: قوای محرکه با حجم و توان بالای بنزینی، انواعی از قوای محرکه هستند که در بسیاری از خودروهای استراتژیک و راهبردی و تاکتیکی کاربرد دارند. این نوع موتورها همچنین دارای کاربردهای تفریحی مانند خودروهای افرود را نیز دارند و از این رو، دستیابی به دانش فنی ساخت این نوع موتورها یک نیاز کاملا راهبردی برای کشور محسوب می‌شود.

وی در ادامه افزود: خوشبختانه یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف با همکاری اعضای هیات علمی و جمعی از محققان ایرانی، پس از 4 سال تحقیق و توسعه عمیق، به دانش فنی ساخت موتورهای 6 سیلندر خورجینی 4 لیتری دنیا دست یافت.

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به رونمایی از نمونه مهندسی معکوس شده این موتور با استانداردهای بالا، تأکید کرد: این دستاورد نشان‌دهنده اثبات فناوری‌های موتور خورجینی 6 سیلندر حجم بالا است. دانش فنی این محصول توسط پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شریف و محققان این شرکت دانش‌بنیان به دست آمده و امیدواریم شاهد توسعه این جریان علمی قوی در کشور و تولید این موتورها برای کاربردهای خاص در آینده باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در پایان سخنان خود، فناوری‌های موتور را از فناوری‌های اصلی و کلیدی در هر سامانه‌ای دانست و گفت: دانش فنی که در این شرکت و با حجم و کیفیت به دست آمده بسیار ارزشمندتر از خود محصول است، چرا که این دانش فنی قابل تسری به سایر حوزه‌ها نیز است.

وی همچنین از حمایت‌های معاونت علمی از این طرح خبر داد و گفت: ما به عنوان پشتوانه اصلی حمایتی شرکت‌ها، بخشی از سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفتیم. یکی از خوشحالی‌های ما این است که این شرکت در همکاری با چندین نفر از محققان ایرانی که در شرکت‌های بزرگ دنیا فعال بودند شکل گرفته و اجرای این تحقیقات سبب شد تا این افراد به کشور بازگردند و دانش اصولی در کشور شکل بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • نقش نخبگان داخلی در حراست هوشمند از آسمان کشور ارزنده است
  • نقش متخصصان داخلی در حراست هوشمند از آسمان کشور ارزنده است
  • ببینید | آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • افزایش ۱۲۰۰ صندلی روزانه به ناوگان هوایی کشور
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی