Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت در مراسم دیدار پرستاران، مسئولان بهداشت و درمان و خانواده‌های شهدای مدافع سلامت با رهبر انقلاب اسلامی که به مناسبت روز پرستار برگزار شد، با بیان اینکه ۲۲ ماه مقابله با بیماری کرونا، «دفاع مقدس» سپیدپوشان جبهه سلامت محسوب می‌شود، گفت: در دوران کرونا ظرفیت‌های فراوان و گسترده کشور به فعلیت رسیدند و طی این مدت، متخصصان و دانشمندان به ویژه دانشمندان جوان ما، در پنج مرکز علمی و تحقیقاتی توانستند واکسن کرونا را تولید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، دکتر بهرام عین‌اللهی در دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی با تبریک ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار، گفت: انتخاب یک هفته برای گرامیداشت مقام والای پرستار، بهانه‌ای‌ است برای ارج نهادن به مقام عزیزان دلسوز و خستگی ‌ناپذیری که مرهم بر آلام جسم و روح بیماران می‌ گذارند و تحمل روزهای سخت بیماری را آسان می‌ نمایند.

وزیر بهداشت با تشکر از رهبر معظم انقلاب برای برگزاری این جلسه، با ارایه گزارشی از اقدامات وزارت بهداشت، گفت: ۲۲ ماه از آغاز همه گیری بیماری کرونا در ایران می گذرد و «دفاع مقدس» سپیدپوشان جبهه سلامت از جان مردم  به دومین سال خود نزدیک می شود. در این ۲۲ ماه، مردم عزیز ما مانند دیگر کشورهای جهان، تجربه های تلخی را ازسر گذرانده اند که بسیاری از آنها بی سابقه بوده است، از دست رفتن چند صد نفر از عزیزان در هر روز، بیماری طولانی با عوارض گوناگون، قرنطینه ها، تعطیلی کسب و کارها، پدیده هایی بودند که نسل کنونی انسان مشابه آن را در مواجهه با یک ویروس تجربه نکرده بود.

وی ادامه داد: اما در میانه میدان کارزار با بیماری کرونا، نشانه‌هایی وجود داشت که جوانه‌های امید را در دل درمانگران می‌کاشت و خستگی را از تن آنان می‌زدود؛ رییس جمهور کم ادعا ولی پر تلاش در مقام مدیریت جهادی، راهبرد تولید، تامین و واردات وسیع و فوری واکسن را در دستور کار خویش قرار داد. معاون اول محترم، وزارت خارجه و سفارت‌های ایران نیز نقش آفرینی کردند. در این مرحله به یاد تجربیات دوران دفاع مقدس افتادیم. کارهای بزرگ و گره خورده به مشارکت مردم نیازمند بود. از گروه‌های جهادی و مردمی، از بسیج گرفته تا دانشجویان داوطلب، کمک خواسته شد. واکسیناسیون سریع و گسترده به نماد یک عزم ملی و فرادستگاهی تبدیل شد. مانند دوران دفاع مقدس همه کار را از خود دانستند.

عین اللهی گفت: وزارت بهداشت تهیه، نظارت فنی و بهداشتی و توزیع به موقع و سریع واکسن‌ها را بر عهده گرفت. پایگاه های واکسیناسیون فراوانی نیز به دست مردم و سایر دستگاه ها راه اندازی شد. نتیجه آن شد که با بیش از ۱.۵ میلیون تزریق واکسن در روز امید به زندگی برگردانده شد و جلوه‌ای از کارآمدی نظام نمایان گردید.

وی ادامه داد: بسیج همه امکانات کشور برای تامین و تزریق فراگیر واکسن، شناسایی و هدایت مبتلایان تا سطح هر خانواده، تولید و تامین گسترده تجهیزات پیشگیری و ضدعفونی به ویژه تاکیدات حضرتعالی که بیش از همه خود را به رعایت دستورالعمل های بهداشتی ملزم می دانید و صریحا تبعیت خویش را از قوانین و قواعد حوزه سلامت ابراز می‌دارید، موجب دلگرمی کادر درمان گردید و با خدای خود عهد بستیم که باید تا آخرین نفس، برای حفظ سلامت مردم بایستیم و پایداری کنیم.

عین اللهی افزود: ایران عزیز ما در شرایطی با ویروس کرونا جنگید که ظالمانه‌ترین تحریم‌های تاریخ را از سوی بی‌رحم‌ترین مستکبران تحمل می‌کرد و از تامین نیازهای بهداشتی و درمانی خود منع می‌شد. اما براساس وعده الهی «ان مع العسر یسری»، این دشواری‌ها کشور را قوی‌تر کرد. روزی که مردم مسیر جدیدی را برای دولت برگزیدند و حیات را اراده کردند، تقدیر الهی درهای گشایش را بر کشور گشود و مسیرشکوفایی استعدادهای کشور هموار گردید.
 
وی گفت: ظرفیت‌های فراوان و گسترده کشور به فعلیت رسیدند و «نمی‌شودها و نمی‌توانیم» ها رنگ باختند، در طی این مدت، متخصصان و دانشمندان به ویژه دانشمندان جوان ما، در ۵ مرکز علمی و تحقیقاتی توانستند واکسن کرونا را تولید کنند. در عرض مدت کوتاهی به جای اینکه مردم در صف‌های طولانی منتظر باشند، مراکز واکسیناسیون مشتاقانه در انتظار مردم بودند، آنچنان که اگر دیروز تهیه واکسن یک آرزو بود به لطف خدا امروز زدن دو نوبت واکسن، یک تجربه عمومی روزمره است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه جبهه مقابله با همه گیری کرونا تنها عرصه تلاش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ماه های اخیر نبوده است، افزود: خدای را سپاس می گوییم که دانش ما را واسطه تحقق اراده خویش برای شفای بیماران و جلوه‌ای از رأفت ربوبی در تسکین آلام دردمندان قرار داده است. وظیفه‌ اینجانب و تمام مسئولین وزارت بهداشت، رفع دغدغه‌ های این عزیزان به صورت بنیادی و ساختاری است تا پرستاران ما با فکری آسوده و آزاد از مشکلات، تنها در اندیشه‌ سلامتی مردم باشند.

وی همچنین گفت: سیاست افزایش جمعیت و حمایت از خانواده،   یکی از مهمترین دغدغه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود. زیرا ادامه مسیر کنونی هرم جمعیت را یک خسارت بزرگ تمدنی و تاریخی در حق کشور می دانیم.
 
وی افزود: مقوله بهداشت و سلامت بر درمان، ارتقای کیفیت خدمات درمانی به بیماران و کاستن از هزینه های درمانی تحمیل شده به بیمار، به نحوی که بیمار کمترین رنج و دغدغه را داشته باشد، از اولویت های ماست.

وزیر بهداشت افزود: احیای طرح های مهمی همچون پزشک خانواده و نظام ارجاع، ارتقای کیفیت آموزش علوم پزشکی و تحقیقات در مرز دانش، تقویت مرجعیت علمی در حوزه دانش پزشکی، حمایت از شرکت های دانش بنیان، خودکفایی در تولید داروهای حیاتی و ضروری و تجهیزات پزشکی، تقویت فضای اخلاقی و معنوی در دانشگاه ها و بیمارستانها، حفظ کرامت و تکریم مخاطبان و ذینفعان، مبارزه با فساد، رانت، ویژه خواهی و تعارض منافع و توسعه گردشگری سلامت، برخی از اولویت های دیگر وزارت بهداشت است.

وی در پایان صحبت‌هایش گفت: امید است که در سایه‌ توجهات حضرت ولیعصر (عج)، در مسیر خدمت به نظام سلامت و ملت شریف ایران توفیق یافته و سربلند گردیم.
 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در ایران همه باهم علیه کرونا روز پرستار وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي وزارت بهداشت وزیر بهداشت دفاع مقدس ۲۲ ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۳۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلایی‌نیک:«وعده صادق» بسیاری از معادلات را تغییر داد

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: این اراده و خواست ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی بود که عملیات «وعده صادق» علیه رژیم کودک کش صهیونیستی را به سرانجام رساند و بسیاری از معادلات منطقه‌ای و بین المللی را تغییر داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، مراسم صبحگاه بسیج پایگاه شهید رسول عسکری دیوان محاسبات کشور با حضور سردار رضا طلایی نیک سخنگو و معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و همچنین جمعی از مقامات و کارکنان این نهاد نظارتی برگزار شد.

سردار طلایی نیک در این جلسه با گرامی‎داشت یاد و خاطره امام راحل عظیم الشان و شهدای ایران اسلامی، اظهار کرد: «احیای اسلام ناب»، «مردمی بودن انقلاب اسلامی» و «رهبری ولایی»، سه رکنی هستند که طی 45 سال گذشته، مقوم و پیش‎برنده این نهضت الهی بوده‌اند.

سخنگوی وزارت دفاع، در ادامه خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی به معنای حقیقی کلمه، احیاگر اسلام ناب محمدی(ص) بود که پس از تلاشهای ناکام رژیم شاهنشاهی در گسترش اسلام ستیزی و زدودن مذهب و معنویت از سطوح گوناگون جامعه، توانست سبکی بی بدیل از الگوی جامعه اسلامی را به جهانیان عرضه دارد.

وی همچنین در تشریح ماهیت مردمی نظام جمهوری اسلامی، بیان داشت: اتکای به مردم، از اساسی‌ترین اصول مکتب امامین انقلاب محسوب می‌شود چراکه هر زمان مشارکت مردم در امور کشور بیشتر بوده، به همان نسبت توفیقات نیز افزایش پیدا کرده است.

سردار طلایی نیک با با بیان اینکه مهمترین شاخصه شعار سال 1403، مشارکت مردم در اقتصاد و تولید است، افزود: تاریخ گواه است که فتوحات در هشت سال دفاع مقدس، درست از زمانی بوجود آمد که موانع حضور مستقیم مردم در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل برداشته شد. بر این اساس، تا زمانی که اقتصاد کشور مردمی نبوده و مردم در عرصه تولید کشور دخیل نباشند، هیچ قدم موثری در بهبود اوضاع معیشتی را شاهد نخواهیم بود.

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع در ادامه گفت: شاهکار انقلاب اسلامی در تحقق «رهبری ولایی» بود که با ممزوج نمودن ظرفیتهای اسلامی و مردمی، افتخارات بزرگی را نصیب ملت کرد.

وی با اشاره به اینکه یکی از برکات انقلاب اسلامی، پیوند دادن حوزه دفاعی و مردم، از طریق ظرفیتی به نام «بسیج مستضعفین» بود، تصریح کرد: اگرچه بهره مندی از ادوات جنگی پیشرفته نظیر پهپاد و موشک مطلوب بوده و بازدارنده است اما این اراده و خواست ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی بود که عملیات «وعده صادق» علیه رژیم کودک کش صهیونیستی را به سرانجام رساند و بسیاری از معادلات منطقه‌ای و بین المللی را تغییر داد.

سردار رضا طلایی نیک گفت: امروزه بازدارندگی کارآمد، نیازمند قدرت ترکیبی است؛ چون دشمن در دو عرصه جنگ نرم و سخت علیه کشورمان در حال برنامه ریزی است و ما نیز نیازمندیم تا هم‎سطح با این تهدیدات، توانایی‌های خود را ارتقا دهیم.

وی در پایان با بیان اینکه رویکرد پیشگیرانه دیوان محاسبات، موجبات همراهی و همکاری بیش از پیش دستگاه‌ها با این نهاد نظارتی را فراهم کرده است، بیان کرد: مواردی همچون «دیدبانی از بیت المال»، «تحقق انضباط مالی»، «اثربخشی در کاهش فاصله فقر و غنا» و همچنین «مبارزه با فساد و ویژه خواری»، از جمله مواردی است که بحمدالله دیوان محاسبات توانسته نقشی ویژه در تحقق آنها ایفا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • طلایی‌نیک:«وعده صادق» بسیاری از معادلات را تغییر داد
  • وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه تاکید کرد
  • تأکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه