Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@21:04:18 GMT

جایزه‌ی اصغر عبدالهی و برطرف‌نکردن یک اشتباه

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۳۸۲۱

جایزه‌ی اصغر عبدالهی و برطرف‌نکردن یک اشتباه

حسین سناپور در پی اعلام کتابش به عنوان نامزد جایزه «اصغر عبداللهی»، با اشاره به این‌که کتابش امسال منتشر شده، خواستار حذف آن از فهرست شد.

به گزارش ایسنا، این نویسنده در پی اعلام نامزدهای جایزه «اصغر عبداللهی»  نوشته است: «امسال جایزه‌ی جدیدی برای کتاب‌های داستان راه‌اندازی شده است، به نام داستان‌کوتاه‌نویس خوب تازه درگذشته‌ی کشورمان، اصغر عبدالهی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میان ده نامزد برگزیده‌ی داوران (یا هیئت انتخاب، نمی‌دانم کدام) نام رمان من، «کلاه گردانی میان آس‌وپاس‌ها»، نیز اعلام شده است. این اعلام مایه‌ی تعجب من و خواننده‌هایی شده که می‌دانند رمان من امسال منتشر شده است، سال ١۴٠٠، در حالی‌که داوری این جایزه مربوط به کتاب‌های سال ١٣۹٩ است. این اشتباه را ابتدا کسانی که اخبار جایزه را دنبال می‌کنند، با گذاشتن کامنت در اینستاگرام جایزه، به برگزارکننده‌گان اطلاع داده‌اند، اما آن‌ها اشتباه را برطرف نکرده‌اند. ناشر رمان من هم (نشر برج) به‌شان اطلاع داده که سال انتشار این کتاب ۱۴۰۰ است و باز آن‌ها کتاب را از فهرست ده‌تایی‌شان حذف نکرده‌اند. دلایلی که برای ناشر آورده‌اند، برای من قابل قبول نیست. اتفاقی که افتاده چه اشتباه محض باشد چه با غرض انجام شده باشد، کاملاً روشن است و رفعش هم به ساده‌گی کنار گذاشتن نام کتاب من از آن فهرست است، که حالا انجام نشده و انجام‌نشدنش برای من مایه‌ی حیرت است.
برای من مهم نیست بودن یا نبودن نام کتابم در این فهرست یا فهرست‌های مشابه، اما اگر نام کتاب مرا خط بزنند، قاعدتاً باید نام کتاب دیگری را به فهرست‌شان اضافه کنند. نبودن نام آن کتاب که حالا حذف شده، به معنای اجحاف در حق آن کتاب نیست؟ سیاست‌گذاری هر جایزه‌یی به برگزارکننده‌گانش مربوط است، اما آیا به دقت رعایت‌نکردن همان سیاست‌ها کل نیت و برگزاری جایزه را شبهه‌ناک نمی‌کند؟ حتماً برگزارکننده‌گان جایزه باخبرند که در این فضای پر از بدبینی و سؤظن هر اشتباه حتا کوچکی می‌تواند برای آن جایزه مسئله‌آفرین باشد، چه برسد به اشتباهی که تذکر هم داده شده و برطرف نشده باشد. این برگزارکننده‌گان حتماً آن‌قدر سن و سال دارند که بدانند در همین یکی دو دهه‌ی گذشته جایزه‌های خوبی هم حتا بودند که به خاطر همین حاشیه‌سازی‌ها تعطیل شدند. در این صورت درست‌تر این است که به‌شدت از ساخته‌شدن چنین حواشی‌یی جلوگیری کنند، نه این‌که به آن‌ها دامن بزنند.
همین جا و حالا که برگزارکننده‌گان قصد ندارند فهرست‌شان را اصلاح کنند، از هیئت داوری می‌خواهم که خودشان چنین کاری بکنند و حتا اگر قدرتش را دارند، کتاب‌ دیگری را به جای کتاب من به این فهرست اضافه کنند تا حقی از کتابی دیگر ضایع نشده باشد. امیدوارم این تنها مشکل این جایزه باشد و جایزه‌ی اصغر عبدالهی بتواند سال‌ها تداوم داشته باشد و نام این نویسنده‌ی خوب کشورمان را، که بسیار کم‌تر از آن‌چه باید دیده و شناخته شد، بلند نگه دارد و بلکه مایه‌ی بیش‌تر خواندن کارهای او و شناخت بیش‌ترش شود.
حسین سناپور
۲۱ آذر ۱۴۰۰»

پی‌نوشت: در این متن رسم‌الخط حسین سناپور حفظ شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جایزه اصغر عبداللهی حسین سناپور نام کتاب جایزه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۳۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگر فیلم اصغر فرهادی؛ همسر آینده ژوزه مورایس + عکس

به گزارش همشهری آنلاین مورایس پرتغالی که از سال گذشته هدایت سپاهان را بر عهده گرفته، از آیین مسیحیت به دین اسلام گرویده است. این خبر در نشست مطبوعاتی سپاهان و پس از پیروزی مقابل استقلال ملاثانی اعلام شد.

انتشار خبر مسلمان شدن ژوزه مورایس، کافی بود تا کاربران فضای مجازی برای شناخت همسر ایرانی ژوزه دست به جست‌وجو بزنند.

همسر ایرانی ژوزه مورایس کیست؟

شیدا مقصودلو نام نامزد ایرانی ژوزه مورایس است که از بازیگران زن دهه هفتادی محسوب می‌شود و به‌زودی با سرمربی سپاهان پیوند ازدواج خواهد بست.

فیلم‌های شیدا مقصدلو

شاید مهمترین تجربه سینمایی شیدا مقصدلو «قهرمان» اصغر فرهادی باشد که خانم بازیگر در این فیلم، کنار چهره‌هایی چون محسن تنابنده، امیر جدیدی و فرشته صدر عرفایی به ایفای نقش پرداخت. همسر ژوزه مورایس در قهرمان نقش منشی رادمهر را برعهده داشت.

فعلا فیلم‌هایی که شیدا مقصدلو در آن بازی کرده به همین جا ختم می‌شود و باقی فیلم‌شناسی و آثار بازیگری‌اش مربوط می‌شود به حضور در نمایش‌هایی همچون «چند تکه لغزان»، «لوله»، «آرش»، «تورنج»و «نشانی».

کد خبر 847630 برچسب‌ها ویژه ورزشی باشگاه سپاهان

دیگر خبرها

  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟
  • عذرخواهی ناشر هندی بابت اقدام توهین‌آمیز به امام (ره)
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • علی اصغر حسن زاده: تفکر ما سورپرایز کردن تیم ها در جام جهانی است!
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • جایزه بوکر عربی ۲۰۲۴ به اسیر فلسطینی رسید
  • گل علی اصغر حسن زاده به تایلند در جام ملت های فوتسال آسیا (تایلند 1-3 ایران)
  • جریمه تاوان ثبت نکردن موادبهداشتی فروشگاه مواد غذایی در کرمانشاه
  • بازیگر فیلم اصغر فرهادی؛ همسر آینده ژوزه مورایس + عکس
  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده