Web Analytics Made Easy - Statcounter

موزه ملی علوم و فناوری ایران به مناسبت هفته پژوهش، از ۲۳ تا ۲۶ آذرماه ۱۴۰۰، پذیرای علاقه‌مندان به حوزه علم و فناوری در بیست و دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن‌بازار است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی موزه ملی علوم و فناوری ایران، بیست و دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن‌بازار به مناسبت هفته پژوهش و با میزبانی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از روز سه‌شنبه ۲۳ آذرماه ۱۴۰۰ به صورت حضوری و مجازی در نمایشگاه بین‌المللی تهران آغاز به کار می‌کند و موزه ملی علوم و فناوری جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک مؤسسه پژوهشی زیر نظر وزارت عتف، با حضور در این نمایشگاه اقدام به معرفی توانمندی‌ها و دستاورد‌های علمی و پژوهشی این مجموعه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


موزه ملی علوم وعلوم و فناوری فعالیت خود را از سال ۱۳۸۴ آغاز کرده و ترویج علم و تسهیل ارتباط شهروندان با علم، پاسداشت دستاورد‌های دانشمندان ایرانی – اسلامی و بازنمایی فناوری‌های بومی ایرانیان مهم‌ترین اهداف موزه است.


همچنین، برگزاری فعالیت‌های ترویجی همچون نمایشگاه‌های سیار، جشنواره علم برای همه و رویداد‌های علمی، نشست‌های تخصصی، سخنرانی‌های سار (سخنگاه اندیشه‌های راهبر) و... از دیگر فعالیت‌های موزه است که تلاش می‌کند به صورت تعاملی با عموم مردم ارتباط برقرار کند و از این طریق ارتباط شهروندان با جنبه‌های مختلف علم و فناوری را تسهیل بخشد. همکاری در مستندسازی، طراحی مفهومی و فیزیکی فعالیت‌های ترویجی دانشگاه‌ها، مراکز و مؤسسات پژوهشی جهت معرفی توانمندی‌ها و دستاورد‌های علمی و پژوهشی آن‌ها به عموم مردم در قالب راه‌اندازی موزه‌های دانشگاهی، طراحی نمایشگاهها، فعالیت‌ها و جُنگ‌های علمی از دیگر اهداف موزه است.


غرفه موزه ملی علوم فناوری ایران در سالن ۶ غرفه ۸ واقع شده و آمادگی خود را برای همکاری و مشارکت در بحث توانمندی‌های ذکر شده با تمام مراکز دانشگاهی و مؤسسات پژوهشی اعلام می‌کند.


علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت موزه ملی علوم و فناوری به آدرس https://www.inmost.ir/ مراجعه و یا با شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۲۴۶۹۴ و ۰۹۱۹۸۹۶۲۰۰۷ تماس حاصل کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: موزه ملی علوم و فناوری هفته پژوهش نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی موزه ملی علوم و فناوری توانمندی ها فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۴۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با اعلام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، تعدادی از فعالان و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران برای ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان حضور یافتند.

معاون وزیر علوم و رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی بیان کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات، خصوصا صادرات همچنین جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

حسن زمانیان گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک، قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است. در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صنعت گواهی‌نامه‌های رتبه بندی تحقیق و توسعه صادر می شود. معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی در صورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران صادر می شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی بیان کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم. فاصله به این دلیل است که نمی توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری سازی نرسانده ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود. بنابراین باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که پیچیدگی اقتصادی مثبت داشته باشند.

زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد. همچنین محصولات تولید شده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرد که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری سازی و فروش محصولات نقش کلیدی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران