Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سرخه، فاطمه منصوری، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان ظهر امروز با حضور در جمع دانش‌آموزان دبیرستان ۱۵ خرداد سرخه به مناسبت هفته پژوهش اظهار کرد: آنچه برای آینده خود رقم می‌زنیم و راه و مسیری که در زندگی انتخاب می‌کنیم، بستگی به باورها، تفکر و پرورش در محیط مدرسه دارد تا بتوانیم مسیر آینده خود را انتخاب و تعیین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای ایران قوی و تبدیل شدن به یک کشور توسعه‌یافته باید به‌عنوان اصلی‌ترین محور توسعه و ارتقا به توانمندی‌ها، یادگیری‌ها و داشته‌های خود اتکا کنیم و اهمیت دهیم؛ زیرا جوامعی که موفق و توسعه‌یافته هستند در زمینه دانایی و توانایی بسیار سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان عنوان کرد: سنجش سطح دانایی به میزان تولید و مصرف اطلاعات یک جامعه و گسترش آن‌هم به دسترسی آسان و سریع افراد به دانسته‌ها و اطلاعات بستگی دارد و اگر در جامعه شاهد توسعه باشید؛ اما مبنای پژوهشی نداشته باشد، مسلماً پایدار و ادامه‌دار نخواهد بود.

منصوری بیان کرد: ما جدای از اینکه باید دانش خود را افزایش دهیم، باید منابع مختلف اطلاعاتی در حوزه‌هایی که علاقه و استعداد ماست را داشته باشیم و باید به تولید دانش بپردازیم.

وی تأکید کرد: اصلی‌ترین نقش در توسعه یک جامعه را آموزش و پرورش بر عهده دارد؛ چراکه انسان‌ها را می‌سازد و این انسان‌ها هستند که حال جامعه خود را رقم می‌زنند که به چه سمتی حرکت کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان با بیان اینکه معلمان پژوهنده هستند که دانش‌آموز پژوهشگر تربیت می‌کنند، ادامه داد: معلمان باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشند که دائم خود را به‌روز کنند و در حال تحقیق و پژوهش باشند و این فرهنگ و تفکر را به دانش‌آموزان انتقال دهند.

وی تصریح کرد: موضوعی که همیشه مورد تأکید قرار دارد، این است که پژوهش باید مسأله‌محور باشد و برای حل مسائل، بهبود وضع موجود و رفع مشکلات پژوهش کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان گفت: دانش‌آموزان به این نکته توجه کنند که فراخور استعداد، توانمندی‌ها و علاقه خودشان تحقیق کنند و در این راستا به درد و مشکل جامعه پی ببرند و به شرایط محیط اطراف اشرافیت بیشتر پیدا کنند.

منصوری افزود: موضوعی که باید به آن توجه کرد، استفاده از ابزار و منابعی است که به ما کمک می‌کند که به اطلاعات راحت‌تر دست پیدا کنیم و آن را توسعه دهیم؛ ابزار فناوری اطلاعات و ارتباطات و آموزش زبان خارجه به‌خصوص زبان بین‌المللی ازجمله مواردی است که باید موردتوجه باشد.

وی خطاب به دانش‌آموزان تأکید کرد: از ابزارها و فضای مجازی و فرصتی که به وجود آمده به نحو احسن و به‌عنوان یک انسان توانمند و هدفمند برای پیشرفت کشور و جامعه استفاده کنید و خدای‌نکرده این ابزارها شما را از مقام و شأن انسانیت و استعدادهایی که خداوند به‌عنوان خلیفه‌الله در وجود انسان‌ها قرار داده دور نکند.

پژوهش را باید از دوران کودکی و دبستان آغاز کرد

مریم عاشور، مدیر آموزش و پرورش شهرستان سرخه نیز در این آیین گفت: پژوهش عاملی مهم در تولید دانش، دانایی و پیشرفت جامعه انسانی در هر کشور است.

وی افزود: بیانیه گام دوم انقلاب آینده‌نگری همراه با آینده‌پژوهی را به همراه دارد؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی بر ضرورت ایجاد یک انقلاب و خیزش علمی در کشور تأکید دارند و با واقع‌بینی نسبت به عقب‌افتادگی کشور در حوزه علمی در دو قرن اخیر ضرورت ایجاد ابزارها و الزامات تحقق پیشرفت را بیان می‌کنند و دانش را آشکارترین وسیله عزت و قدرت هر کشوری می‌دانند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سرخه با بیان اینکه امید به آینده روشن شاه‌کلید همه قفل‌ها است، عنوان کرد: تحقیق را می‌توانیم یکی از اهداف مهم آموزش و پرورش بیان کنیم که با تربیت و آموزش سرمایه‌های انسانی بستر را برای توسعه و آبادانی کشور آماده می‌کند و پژوهش را باید از همان دوران کودکی و دبستان آغاز کرد تا در آینده شاهد پژوهش‌های کاربردی باشیم.

انتهای پیام/۷۴۰۰۸/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: پژوهش دانش آموزان پژوهشگر معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان فاطمه منصوری معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۵۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان گفت: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد.

سید محمدهادی احمدی طباء، امروز(پنجشنبه،۶ اردیبهشت‌ماه) در شورای آموزش و پرورش شهرستان اردستان، اظهار کرد: علیرغم تهاجم‌ فرهنگی و جنگ نرمی که نسل نوجوان و جوان جامعه را مورد هجمه قرار داده است، دانش‌آموزان ما پای دین و دینداری ایستادند که نمونه آن حضور پرشور در آیین‌های ملی و مذهبی است.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب بر احیا و نگهداری از هویت ملی افزود: بخشی از هویت ملی هویت منطقه‌ای است موضوعی که در شهرستان اردستان دچار مشکل و معضل است و خیلی افرادی که از شهرستان مهاجرات می‌کنند، حتی پسوند خانوادگی خود را تغییر می‌دهند.

به گزارش ایسنا، فرماندار اردستان گفت: یکی از برنامه‌های سالانه آموزش و پرورش باید تکریم و تجلیل از بازنشستگان و فرهنگیان باشد. با توجه به نزدیک شدن به هفته گرامیداشت معلم ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره جوری برنامه‌ریزی کنند که مراسمی در شان و جایگاه مقام معلم باشد.

احمدی‌طباء با انتقاد از وضعیت معاونت‌های آموزش و پرورش اردستان، تصریح کرد: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد. 

لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی در مدارس اردستان

وی بر لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی مدارس شهرستان توسط دانش آموزان تاکید کرد و گفت: ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره برای سال تحصیلی جدید برنامه‌ریزی داشته باشند تا در هر مدرسه شهرستان شرکت تعاونی دانش آموزی را در راستای درآمدزایی برای مدرسه و دانش‌آموزان راه‌اندازی کند.

فرماندار اردستان از شهرداران و اعضای شورای شهر شهرهای اردستان، زواره و مهاباد خواست به‌عنوان نمانیده مردم در امور شهری در مدارس شهرستان و بین دانش‌آموزان حضور پررنگ‌تری داشته باشند و درد دل و پیشنهادات دانش‌آموزان و اقشار فرهنگیان را بشنوند.

آموزش و پرورش نیاز به یک آسیب شناسی تربیتی دارد

همچنین امام جمعه اردستان در این جلسه گفت: به نظر می‌رسد در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اردستان نیاز به یک آسیب شناسی در بخش تربیت باشد زیرا با بررسی‌های انجام شده هر مقدار که دانش آموزان و فرزندان جامعه علمشان زیاد می‌شود از تربیت دینی دور می‌شوند.

حجت‌الاسلام حسن دهشیری با بیان اینکه آموزش و پرورش باید آفت‌های سیستم آموزشی و تربیتی دانش آموزان را شناسایی کند، افزود: هرگاه دانش آموزان به هر نحوی از تربیت دینی دور شوند مشخص می‌شود عملکرد مدرسه و معلم، تربیت جهت دار نبوده است، زیرا هر گاه که علم و آگاهی انسان افزوده می‌شود باید عقیده آن هم کامل‌تر شود.

وی گفت: باید نوع تدریس معلمان و بیانی که در کلاس‌های درس دارند، در طول سال مورد توجه و ارزیابی قرار گیرد و آسیب‌شناسی کرد که چه اتفاقی در مدرسه و کلاس درس می‌افتد که دانش‌آموزان ما بعد چندسال به راه‌های مختلف کشیده می‌شوند.

امام جمعه اردستان با اشاره به هفته بزرگداشت مقام معلم، تصریح کرد: باید تکریم و تجلیل معلمان را به سمتی ببریم که معلم در نگاه دانش آموز ارجمند و در نگاه خانواده بزرگ‌منش باشد آن زمان بهترین بزرگداشت را انجام دادیم، ولی اگر بخواهیم با زور و از روی چشم و هم چشمی برای معلم هدیه‌ای ناچیز تهیه کنیم بیشتر به جایگاه معلم توهین شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • ما نیازمند معلمان تراز انقلاب هستیم
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • قدردانی امام جمعه تکاب از اجرای طرح نور
  • تاکید امام جمعه شاهیندژبرنقش معلمان و کارگران در رشد جامعه
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن