Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سلاجقه مدیرکل پدافندغیر عامل در استان کرمان گفت: در هفته پدافند امسال ۵۲ جلسه ستادبزرگداشت،۹ نشست خبری،۹ همایش،۱۵۲ رزمایش،۷رزمایش دانش آموزی،۸ مسابقه،۹ نمایشگاه و ۲۸ برنامه متفاوت در سطح استان برگزارشد.

او به برنامه‌های امسال و تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ پرداخت و افزود:درحقیقت مصون سازی وظیفه ذاتی پدافند غیر عامل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل پدافند غیرعامل استان کرمان، اصلی‌ترین وظایف پدافند غیرعامل را رصد و پایش فضای داخلی کشور و فضای بین المللی و برآورد تهدیدات برای کشور و از طرفی نیز پیگیری برای مصون سازی زیرساخت‌های حیاتی، مهم و قابل حفاظت در کشور و حفظ جان مردم دانست و گفت: لازمه امر مصون سازی، تهیه طرح جامع پدافند غیرعامل استان ها است که به همت استانداران و معاونین سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداران و با همکاری دستگاه‌های اجرایی استان و دستگاه‌های امنیتی در استان؛ عملی خواهد شد.

او بیان داشت:پدافند غیرعامل به معنای کاهش آسیب‌پذیری در هنگام بحران، بدون استفاده از اقدامات نظامی و صرفا با بهره‌گیری از فعالیت‌های غیرنظامی، فنی و مدیریتی است.

سلاجقه تصریح کرد:اقدامات پدافند غیرعامل شامل پوشش، پراکندگی، تفرقه و جابجایی، فریب، مکان یابی، اعلام خبر، قابلیت بقا، استحکامات، استتار، اختفاء، ماکت فریبنده و سازه‌های امن است که در پدافند غیرعامل تمام نهادها، نیروها، سازمان‌ها، صنایع و حتی مردم عادی می‌توانند نقش موثری ایفا کنند.

او با بیان اینکه هر ساله تعدادی از این خروجی‌ها طرح‌های جامع را می‌گذرانند افزود:برای امسال هم ابلاغ شده که دستگاه‌های اجرایی برای خودشان یک مشاور، یک طرح و چند پروژه تعریف و از نظر فنی نیز مطالعه شود و پیمانکار باید اجراکند و با اجرای این کار مصون سازی انجام بشودو دستگاه‌هایی که کار را انجام نداده اند ودر فرمانداری‌ها و استانداری‌ها پیگیر هستیم و ۵۰ تا ۶۰ درصد پیشرفت داشته اند و مصون سازی جز برنامه‌های استان است و تمام دستگاه‌های اجرایی تا پایان فروردین برنامه‌ها را پیگیری کنند.

سلاجقه گفت:در زمینه مصون سازی صدا وسیما و فرودگاه کار‌ها را تا حدودی انجام داده اند.

او به موضوع استفاده از قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و تبصره ۲۰ که برابری می‌کند که به دستگاه‌های اجرایی۲ درصد از اعتبارات در حوزه طرح‌های جامع هزینه کند.

سلاجقه تصریح کرد: با توجه به تهدیداتی که برای استان وجود دارد خصوصا حمله‌های سایبری برای قطع برق، دفاع از مقر، سپاه و ... پیشنهاد می‌شود که از این ۲ درصد استفاده شود.

او گفت: هرساله درصدی از این بودجه را حل می‌کنند و زیر ساخت‌های لازم برای مصون سازی انجام می‌شود.

او تاکید کرد: زیرساخت‌های هر مجموعه مربوط به مدیران آن دستگاه است و این موضوع پیگیری می‌شود تا کار‌های طرح سایبری، جامع زیستی و ... زیر ساخت‌های لازم را انجام دهند.

جلالی، معاون سیاسی، امنیتی، استانداری کرمان در این جلسه گفت:جمهوری اسلامی درگیر جنگ ترکیبی اعم از جنگ سایبری و اطلاعاتی است که تا اتفاق خاصی نیفتاده باید کار‌های لازم در این زمینه انجام شود.

او افزود:رعایت مسائل پدافند غیر عامل و حفاظتی در تمام دستگاه‌ها و حوزه‌ها صورت گیرد.

جلالی ببان کرد:سند پدافندی تمام دستگاه‌های استان باید تهیه و آماده شود. تا براساس آن برنامه ریزی‌ها صورت گیرد و برگزاری رزمایش‌ها مورد تاکید است.

او بیان داشت:اعتبارات لازم در هر دستگاه برای پدافند غیر عامل گذاشته شود و در طرح جامع گلزار شهدای کرمان حتما کارشناس پدافند غیر عامل استان حضور داشته باشد.

او با بیان اینکه اولین کاری که شورا باید انجام بدهد باید کل اطلاعات و مسائل ارسال شود و بعضی از مسائل فرادستگاهی است که باید در این زمینه ریسک انجام شود و قانون صورت گیرد که در بعضی از این مسائل باید استاندار جوابگو باشد و اولین کار باید بسته بندی مسائل صورت بگیرد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پدافند غیرعامل مصون سازی پدافند غیر عامل پدافند غیرعامل مصون سازی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۶۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب در شورای اداری دزفول که دیشب در سالن همایش‌های فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد، گفت: حتی یک کشته ناشی از تصادفات جاده‌ای به دلیل ناایمن و یا غیراستاندارد بودن جاده در خوزستان پذیرفتنی نیست و باتوجه به اینکه برخی جاده‌های استان به جاده مرگ شهرت یافته است، باید ایمن سازی این مسیر‌ها به عنوان اولویت در دستور کار قرار گیرد.


وی بر توسعه زیرساخت‌های خوزستان تاکید کرد و افزود: طرح‌هایی باید در خوزستان تعریف و اجرایی شود که گرهی از مشکل مردم باز کند و دستگاه‌های استان باید از هر اقدام نمایشی و بی ثمر پرهیز کنند.

حسینی محراب با بیان اینکه همه زیرساخت‌های طرح مسکن ملی باید پیش از بهره برداری و سکونت مردم تکمیل شود، ادامه داد: همه دستگاه‌های متولی در استان مکلف هستند پیش از واگذاری به مردم، زیرساخت‌های آب، برق، گاز، فاضلاب و آسفالت طرح‌های مسکن ملی را تکمیل کنند.

لزوم پرهیز دستگاه‌های خوزستان از کار‌های تشریفاتی

استاندار خوزستان با بیان اینکه خوزستان نیاز به مدیران قوی و با انگیزه دارد، گفت: هزینه تشریفات در دستگاه‌ها و برنامه‌های استان باید به حداقل ممکن کاهش یابد.

وی با توصیه دستگاه‌های دولتی به ارتباط با مردم، اضافه کرد: مسئولان دولتی و دستگاه‌های اجرایی باید بیش از پیش ارتباط مردمی خود را تقویت کنند.

حسینی محراب می‌گوید: دستگاه‌های خوزستان باید از کار تشریفاتی خودداری کنند و تمام همت خود را صرف خدمت شبانه روزی به مردم و گره گشایی از مسایل مبتلا به استان کنند.

وی مراقبت از بیت المال را ماموریت همیشگی دستگاه‌ها دانست و گفت: مدیران و دستگاه‌های استان از هدیه دادن به مدیران بالادستی که به استان و یا شهرستان‌ها سفر می‌کنند به طور جد پرهیز کنند.

ساماندهی باغ ویلا‌های اجاره‌ای در خوزستان

استاندار خوزستان با تاکید بر حراست از اراضی کشاورزی کلاس یک و ۲ استان، گفت: همه دستگاه‌ها نسبت به حراست از زمین‌های خوب و با کیفیت استان مسوولیت دارند.

وی بر لزوم ساماندهی باغ ویلا‌های اجاره‌ای در خوزستان تاکید کرد و افزود: ضابطه‌مند بودن و ساماندهی فعالیت این باغ ویلا‌ها باید در دستور کار قرار گیرد.

حسینی محراب ادامه داد: خوزستان استانی فرهنگی است به همین دلیل جهت گیری گردشگری در این استان نیز باید رنگ و بوی فرهنگی و متناسب با فرهنگ اصل و هویت بومی داسته باشد.

حل مشکل اشتغال با تقویت مهارت آموزی و خوداشتغالی

حسینی محراب با انتقاد از نگاه اداری جوانان استان به اشتغال و خلاصه شدن به کار دولتی و اداری گفت: فرهنگ کار، مهارت آموزی و خوداشتغالی در خوزستان باید تقویت شود تا مشکل اشتغال در این استان حل شود.

وی استانداردسازی محصولات تولید را ضروری دانست و ادامه داد: اولویت اتاق‌های بازرگانی در خوزستان باید بازاریابی برای فروش و بسترسازی صادرات تولیدات و محصولات کشاورزی باشد.

افزایش ۷۳ درصدی اعتبار امسال خوزستان


علی اکبر حسینی محراب با اشاره به نگاه ویژه دولت به توسعه خوزستان و گره گشایی از مسایل این استان گفت: در حالی که میانگین افزایش اعتبار امسال استان‌ها در کشور نسبت به سال گذشته ۵۵ درصد است، اعتبارات خوزستان رشد ۷۳ درصدی داشته است که این نشان از توجه ویژه دولت به خوزستان است.

وی با بیان اینکه اکثر شهر‌های خوزستان دارای پیست‌های موتورسواری شده‌اند گفت: احداث پیست موتورسواری و تعیین مکان برای فعالیت حرکات نمایشی موتوری و خودرویی در دزفول نیز باید اجرایی شود.

حسینی محراب، دزفول را شهر عالم پرور و نخبگانی دانست و ادامه داد: شهرستان دزفول در ۲ سفر استانی رییس جمهور دارای مصوبه‌های خوبی است که اجرایی کردن این مصوبه‌ها به طور مستمر پیگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • لازمه ساماندهی اصولی آبشوران تهیه نقشه دیجیتالی شهر کرمانشاه است
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • عهد کردیم خودسانسوری نکنیم
  • کلیپ| رائفی پور؛ «دستگاه دشمن‌سازی»
  • لزوم ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان
  • تمامی پروژه‌های کردستان باید دارای پیوست پدافند غیرعامل باشد
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • افزایش شمار پیکر‌های بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • افزایش شمار پیکرهای بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • مقاومت در برابر عوامل بازدارنده از کمال،لازمه انتخاب راه صحیح است