Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@12:23:26 GMT

کارمندان واکسن نزده مشمول جریمه می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۶۹۵۲

کارمندان واکسن نزده مشمول جریمه می‌شوند

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، محسن فرهادی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران درباره برخورد با کارکنانی که واکسن کرونا نزده اند، اعلام کرد: مدیر مجموعه باید بداند که کدام یک از کارمندان واکسن زده است یا نه و از روی شماره کارت و کدملی از طریق سامانه وزارت بهداشت استعلام کند و این موضوع را چک و کنترل کند که این کارمند چه روزی واکسن زده نوبت اول و دوم چه روزی بوده و حتی نوع واکسن زده شده را مشخص کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌ مسئولان ادارات کدملی کارکنانی که واکسینه نشده و بدون عذر موجه بوده اند به آنها اطلاع بدهند و آزمایش سی پی آر  این افراد نیز هر  ۱۵ روز یکبار برای دستگاه مربوطه انجام تا اینکه واکسیناسیون  فرد مورد نظر و کارمند انجام گیرد.

فرهادی درباره مجازات واکسن نزده ها گفت: گفتن مجازات خوش آیند نیست.  امیدواریم به این مرحله نرسد ولی اگر خدای نکرده کارمند اصرار بر عدم واکسن داشته باشد در کنار حضور در کار فرد می تواند سرکار نیاید. که به طور طبیعی این موضوع اول با مرخصی بدون حقوق آغاز می شود.

وی تصریح کرد: سازمان امور استخدامی کشور اعلام کرده که در برابر این افراد ابتدا مرخصی اجباری بدون حقوق و در نهایت غیبت و بعد از آن اگر خدای نکرده ادامه پیدا کند فرد به هیئت‌های تخلفات اداری معرفی می شود و در این راه اختیارات ویژه‌ای سازمان امور استخدامی به مدیران بلافاصل این کارمندان داده است.

فرهادی خاطر نشان کرد:‌ امیدواریم کارکنانی که واکسن نزدند راضی شوند تا کم‌کم واکسینه بشوند.  وقتی فرد واکسن نمی زند طبیعی است باید هر ۱۵ روز یکبار آزمایشگاه برود و این کار هزینه دارد و دولت و دانشگاه علوم پزشکی موظف نیستند به انجام این‌گونه سی پی آر ها.  آزمایشات رایگان برای موارد مشکوک و بیماریابی است. ضمن اینکه هزینه های آزمایش برای فرد واکسن نزده دردسر هم دارد و بهترین توصیه این است که افراد در اولین فاز فصل شروع به واکسیناسیون کنند.

منبع: ایرنا پربیننده ترین آشنایی با خواص سیاه دانه اشتباهات رایج در پیاده روی چیست؟ این خوراکی را بخورید شاد می شوید + عکس پختن این غذاها در زودپز ممنوع است! عجیب‌ترین عارضه ابتلا به کرونا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واکسیناسیون وزارت بهداشت کارمندان جریمه سازمان امور استخدامی واکسن کرونا محسن فرهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۶۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشخاص غیرتجاری مشمول معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه شدند

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ایرادات شورای نگهبان به ماده ۲۵ طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را برای تأمین نظر شورای نگهبان رفع و تصویب کردند.

بند (الف) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

الف- در هر سال مجموع درآمدهای موضوع ماده (۱۲۴) این قانون برای اشخاص غیرتجاری تا آستانه پنج برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۰ میلیارد ریال هر یک بیشتر باشد، در آن سال معاف از مالیات موضوع این فصل و نسبت به مازاد آن، مشمول مالیات با نرخ ماده (۱۳۱) این قانون است‌.

بند (ب) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ب- هر شخص غیرتجاری ایرانی بالای ۱۸ سال، در طول عمر خود در مجموع تا آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون، معاف از مالیات موضوع این فصل است. استفاده از این معافیت در هر سال بنا به درخواست اشخاص موضوع این بند از طریق کارپوشه غیرتجاری است و درصد (سهم) استفاده از معافیت این بند در هر سال از میزان باقیمانده آستانه مذکور که در سال‌های آتی قابل استفاده است، کسر می‌گردد. اشخاص فوق در طول عمر خود، حداکثر سه سال می‌توانند نسبت به درخواست و استفاده از این معافیت اقدام کنند.

بند (ج) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ج به‌منظور تسهیل معاملات سرپرست خانوار از قبیل فروش کالاهای مستعمل، نصاب بند «الف» این ماده برای اشخاص مذکور معادل است با ۶ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۴ میلیارد ریال هر یک که بیشتر باشد و نصاب موضوع بند (ب) این ماده، معادل است با ۱۲۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون.

بند (د) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

د- در صورتی که در طول سال، مجموع درآمدهای موضوع ماده (۱۲۴) اشخاص غیرتجاری از میزان آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون بیشتر شود، مابه‌التفاوت از مجموع مقادیر مذکور این ماده به‌صورت علی‌الحساب مشمول پرداخت مالیات به نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون می‌شود.

شخص مذکور مکلف است ظرف ۱۰ روز کاری از تاریخ اعلام سازمان، نسبت به صدور، اصلاح یا ابطال صورتحساب الکترونیکی مربوط یا پرداخت یا ترتیب پرداخت مالیات یا ارائه ضمانت به میزان مالیات متعلق اقدام نماید؛ در غیر این صورت اشخاص موضوع بند (الف) ماده (۱۱) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان موظف‌اند با اعلام بانک مرکزی به میزان مالیات مذکور، وجوه متعلق به شخص بدهکار را تا زمان انجام اقدامات فوق در حساب وی مسدود نمایند.

تبصره – آئین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان با همکاری بانک مرکزی تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

کد خبر 6090662 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • ختم غائله‌ی شهرنو ؛ «چند نفر از خانم‌های‌ خیلی جوان اش را به کارمندان خودمان دادیم»
  • اشخاص غیرتجاری مشمول معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه شدند
  • بازیگر فیلم اصغر فرهادی؛ همسر آینده ژوزه مورایس + عکس
  • لایروبی ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های کرمانشاه
  • تامین زمین ۲۰۰ مشمول جوانی جمعیت در نجف آباد
  • کارمندان ادارات کل اجرایی وزارت کار اجازه دریافت حق مشاوره ندارند
  • اعتصاب بی‌سابقه کارکنان فرودگاه‌های فرانسه/ صدها پرواز زمینگیر شدند
  • پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه از دید نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران