Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، ولی رحمانی، فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش و فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی و جهادی ارتش در مراسم جلیل از پرستاران منتخب استان اصفهان و مراسم بزرگداشت مقام پرستار اظهار داشت: اگر این روز را به نام پرستار نام‌گذاری کردند به واسطه صبر و استقامت و شجاعت حضرت زینب (س) است و قطعا این نام‌گذاری یک عظمت و عزت را برای شما به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران با شعار ارتش فدای ملت در همه طول خدمت بعد از انقلاب در کنار و در خدمت مردم بود و در تمام دوران ها خدمتگذار مردم بوده است و به همین دلیل در خدمت، هیچ مرزی بین خود و مردم قائل نیست.

رحمانی عنوان کرد: در مشکلات و موانع شغلی پرستاران همه بسیار گفته‌اند؛ دیدیم که مقام معظم رهبری هم گفتند که به معیشت پرستاران توجه ویژه شود؛ مسوولان علوم پزشکی هم همین موضوع را دنبال می‌کنند، گرچه نمی‌شود با حقوق و پاداش، آن عاشقانه کار کردن‌ها و استقامت را جواب داد اما بدانید خداوند همه شما را دوست دارد و مردم هم می‌دانند که شما چه خدمات ارزنده‌ای دارید.وی ادامه داد: در بحث شیوع کرونا شما پرستاران به‌عنوان سربازان خط مقدم عاشقانه خدمت کردید؛ اگر تا دیروز با دل خدمت می‌کردید امروز با جان خدمت می‌کنید.

فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی و جهادی ارتش گفت: شما کسانی بودید که در کنار بیماران کرونایی ماندید و به واسطه ترس از سرایت بیماری از کار کنار نرفتید و ساعت‌ها خدمت کردید، از طرف آحاد و مجموعه ارتش به شما خداقوت می‌گوییم.

وی عنوان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران در حوزه کرونا، به ویژه نیروی زمینی، با ۲۸ بیمارستان درکنار شما کادر درمانی حضور داشت و درود بر ۱۵۰ شهید کادر پزشکی کرونا که اینگونه با فدا کردن جان خدمت کردند.

احداث ۱۲ بیمارستان در دو ماه توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران

رحمانی همچنین اضافه کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران در حوزه محرومیت‌زدایی بیش از ۱۲ بیمارستان را ظرف دو ماه احداث کرده است و ظرف پنج روز یک بیمارستان دائمی ساخته شد؛ هم‌چنین در نقطه صفر مرزی با ۷۰ هزار نفر جمعیت یک بیمارستان وجود نداشت که ساخته شد.

فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی و جهادی ارتش با بیان اینکه در خود استان اصفهان ساخت یک مرکز واکسیناسیون انجام شده و طرف یکی دو هفته به بهره‌برداری خواهد رسید، افزود: ارتش در این لحظه ۴۶ طرح بزرگ را انجام می‌دهد که ظرف دو سه ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

شاهین شیرانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این مراسم اظهار داشت: پس از مدت‌ها اولین جلسه‌ای است که زیر یک سقف دور هم جمع شدیم و آن هم به دلیل روز پرستار، در مقام پرستار علامه طباطبایی می‌گویند که حاضرم هفتاد سال عبادتم را با یک شب پرستاری عوض کنم.

وی با اشاره به مطالباتی که خسرو توکل هیات مدیره نظام پرستاری اصفهان در این جلسه مطرح کرد، گفت: دو روز پیش در جلسه استان لرستان، رئیس‌جمهور در جمع پرستاران این استان چند جمله گفتند که شنیدیم قسمت عمده آن مطالباتی بود که اینجا هم مطرح شد.

دستور رئیس جمهور برای پیگیری مشکلات پرستاران

شیرانی بیان داشت: بحث فوق‌العاده خاص، تعرفه خدمات پرستاری، تبدیل وضعیت‌ها مواردی بود که رئیس‌جمهور به معاونت اجرایی دستور داد که پیگیری کنند و این جلسه به صورت مستقیم برای استان‌ها پخش می‌شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: وزیر بهداشت هم گفتند که باتوجه به دستور رئیس‌جمهور با برنامه‌ریزی سازمان، موارد مطرح شده هرچه سریع‌تر عملیاتی خواهد شد، ما نیز در استان تلاش خود را خواهیم داشت زیرا کار سلامت یک کار گروهی است که ما برای سلامت بیمار و ارتقای سلامت مردم تلاش می‌کنیم.

وی با بیان اینکه شهدای عزیزی را در دفاع مقدس، دفاع از حرم و دفاع از سلامت تقدیم کردیم، گفت: چند روز پیش به خانه شهید علی برجیس، از شهدای سلامت رفتیم که تنها سه ماه بود عقد کرده بود، وقتی این ایثار را می‌بینیم باید سر تعظیم فرود آوریم به کسانی که شب و روز درحال خدمت به مردم هستند.

شیرانی عنوان کرد: دو نعمت است که تا زمانی که داریم قدرش را نمی‌دانیم که آن دو نعمت امنیت و سلامت است و این اشتراک کار شما کادر درمان و نظامیان حاضر در جلسه همین دو مورد است.

به گزارش فارس، عصر امروز آیین تجلیل از پرستاران منتخب استان اصفهان و مراسم بزرگداشت مقام پرستار به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) با مشارکت ارتش جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در تالار کوثر ارتش برگزار شد.

این مراسم با حضور سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان، شاهین شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، کمال حیدری معاون بهداشت وزیر بهداشت، خسرو توکل هیات مدیره نظام پرستاری اصفهان، فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر محسن آذرافروز ارشد آجا در استان‌های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری، سرهنگ خلبان ولی رحمانی فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش و فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی و جهادی ارتش و سایر فرماندهان ارتش و مسوولان علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

در این جلسه از تعدادی از پرستاران منتخب بیمارستان‌های استان اصفهان تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/۶۳۱۱۹/

منبع: فارس

کلیدواژه: روز پرستار ولی رحمانی شاهین شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ارتش جمهوری اسلامی ایران استان اصفهان رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۷۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش، در بیست و ششمین دوره هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی که در پادگان «دژ» شهر خرمشهر برگزار شد، اظهار داشت: حضور تمامی شما دانشجویان دانشگاه‌های افسری را امری خجسته می‌دانم؛ چرا که شما با حضور خود در این مکان مقدس، پای در جغرافیایی نهاده‌اید که شاهد بزرگترین دلاوری‌ها، عظیم‌ترین حماسه‌ها و جانانه‌ترین ایستادگی‌ها در دفاع از این مرز و بوم بوده است.

امیر سرتیپ حیدری ادامه داد: بخش جدی و مهمی از تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی، با جانفشانی‌های بی‌مانند و سرسختانه سربازانی شکل گرفته است که با اخلاص و حسن نیت، دست به ساخت بزرگ‌ترین و شجاعانه‌ترین رویداد تاریخ معاصر ایران و جهان زده‌اند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه اعضای کنونی هیئت رئیسه معارف جنگ شهید صیاد شیرازی از نسل همان دلیرمردانی هستند که سرسختانه در مقابل دشمنان ایستادگی نشان داده‌اند، افزود: تمامی اساتید، جانبازان و گردانندگان هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، از جمله کسانی هستند که هم در راه حراست از انقلاب و نظام اسلامی پایداری کردند و هم در جهت تداوم بخشیدن به راه بزرگانی نظیر شهید صیاد شیرازی و دیگر شهدای گران‌قدر هشت سال دوران دفاع مقدس، کوشیده‌اند.

وی عنوان کرد: امر خطیر تداوم بخشیدن به راه شهدا و انتقال دانش، دستاوردها، تجربیات و آموخته‌های آنها به نسل‌های آتی، مرهون بصیرت و اراده تزلزل‌ناپذیر اعضای هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی است.

امیر حیدری با اشاره به تقابل ارتش جمهوری اسلامی ایران، به‌ویژه نیروی زمینی و هوانیروز، با گروهک‌ها و فرقه‌های ضاله و منحط ضدانقلاب و ضدملی، گفت: سازمان چپگرای مارکسیستی مجاهدین خلق، که به حق یکی از منفورترین، بدنام‌ترین و بی‌آبروترین سازمان‌های سیاسی روی کره‌ی زمین است، در ابتدای تأسیس خود با طرح دعاوی مارکسیستی در قالب ایده‌های اسلامی، تلاش کرد تا با جذب افراد، به درون نظام و انقلاب اسلامی رخنه کند، اما این سازمان منفور، به سبب نداشتن بنیه‌های اعتقادی قوی و عدم همراهی روحانیت معزز با اندیشه‌های التقاطی و شائبه‌برانگیز آن گروهک، خیلی زود از فضای سیاسی و اجتماعی ایران کنار رفت.

فرمانده نیروی زمینی ارتش اضافه کرد: پس از بروز چنین مسائلی، این گروهک کوردل به انواع جنایات از قتل و ترور گرفته تا آدم‌ربایی و جاسوسی اقدام کرد تا از این طریق بتواند ضمن تقلا برای بر هم زدن نظم و امنیت کشور، به دشمن آن موقع ایران، یعنی رژیم بعثی عراق خوش‌خدمتی کند؛ به همین سبب از میانه جنگ تحمیلی، این گروهک به صورت علنی به همکاری با دولت صدام روی آورد و با این کار برای همیشه دچار نفرین الهی و لعن ابدی مردم ایران اسلامی شد.

وی با بیان اینکه علی‌رغم اعلام پایان جنگ میان ایران و عراق، این گروهک منافق، همچنان به شرارت‌های خود در مرز‌های کشور ادامه می‌داد، افزود: پس از پایان جنگ، نیروی زمینی به حسب وظیفه خود، مسئول تأمین امنیت در نوار مرزی کشور و نیز خنثی‌سازی و پاک‌سازی مناطق محلی از انواع ادوات و تجهیزات جنگی، نظیر مین و تله‌های انفجاری بود. با این حال نیرو‌های سازمان مجاهدین خلق، در طی عملیاتی مفتضحانه به مرز‌های کشور یورش آورده که نیروی زمینی و هوانیروز، با همکاری با نیروی هوایی ارتش، توانستند در طی عملیاتی موسوم به «مرصاد»، آن کوردلان را شکست داده و بر سر جای خود بنشانند.

امیر حیدری ادامه داد: پس از آن نیروی زمینی و هوایی ارتش، با تسلط بر وضعیت نوار‌های مرزی کشور، به مقر و پایگاه‌های منافقین حمله کرده و ضمن دستگیری و معدوم ساختن تمامی افراد این سازمان تروریستی، توانایی هرگونه اقدام نظامی را از این گروهک سلب کردند.

فرمانده نزاجا ضمن اشاره به علت نام‌گذاری هیئت معارف جنگ به نام شهید صیاد شیرازی، عنوان کرد: پس از ناتوانی و ناکامی محض منافقین در ناامن‌سازی نقاط مرزی کشور، این گروهک کوشید تا با برخی تغییرات تشکیلاتی، نظیر ازدواج‌های درون سازمانی خلاف دین و عرف اجتماعی، همدستی با رژیم بعثی عراق، تلاش برای جذب و فریب افراد ساده‌دل و نهایتاً ترور شخصیت‌های برجسته و تأثیرگذار نظیر شهید صیاد شیرازی که نقشی کلیدی در عملیات «مرصاد» ایفا کرده بود، به دشمنی با انقلاب اسلامی ادامه دهد. به همین دلیل است که این هیئت پس از شهادت آن عزیز بزرگوار، مزیّن به نام شهید سپهبد صیاد شیرازی شده است تا یاد و خاطره وی تا همیشه در دل‌ها و یاد‌ها زنده بماند.

سرتیپ حیدری در پایان خاطرنشان کرد: بحمدالله امروز با عنایت فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی)، تلاش راسخ و سستی‌ناپذیر نیرو‌های مسلح، به‌ویژه عزم جزم و اراده کوبنده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، هیچ گروه، سازمان و نهاد ضد ملی و ضد نظامی نمی‌تواند چه به صورت مستقیم و چه به صورت غیرمستقیم، کشور یا منافع ملی آن را تهدید کرده و ان‌شاءالله این روند تا زمان ظهور حضرت حجت (عج) ادامه‌دار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • سرلشکر باقری: جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • معلمان برای خدمت به علم، در امتداد نهضت امام صادق (ع) حرکت می‌کنند
  • با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • رسالت امام صادق (ع) انفجار علمی بود
  • دیدار رئیس دفتر نظامی فرمانده کل قوا و فرمانده نیروی هوایی ارتش با خانواده شهید زاهدی
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی