Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین محمدمهدی اعلایی، استاندار قزوین، امروز ۲۱ آذر ماه ۱۴۰۰ طی حکمی دکتر مهدی رجحانی را به سمت سرپرست معاونت هماهنگی و امور عمرانی استانداری قزوین و در حکم دیگری سید رضی آقاسیدی را نیز به سمت مشاور و مدیرکل حوزه استاندار منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، مهدی رجحانی متولد سال ۱۳۶۰ در قزوین و دانش آموخته مرکز استعدادهای درخشان قزوین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در رشته مهندسی عمران در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه تهران تحصیل کرده است و به عنوان فردی نخبه حائز رتبه یک کنکور دکترای مکانیک خاک و مهندسی پی در سال ۸۴ بوده است. 

رجحانی دارای سوابق اجرایی متعدد مدیریتی در پروژه‌های عمرانی بزرگ کشور از قبیل آزاد راه تهران- شمال، متروی تهران و موج شکن‌های سواحل خلیج فارس بوده و پیش از این رئیس هیئت مدیره هلدینگ عمرانی- ساختمانی بنیاد مستضعفان و عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد بوده است. 

پیش از این علی فرخزاد، معاون عمرانی استاندار قزوین بود.

سیدرضی آقاسیدی نیز دانش آموخته دکترای تخصصی مدیریت دولتی؛ گرایش تصمیم‌گیری و خط مشی گذاری عمومی، مدرس دانشگاه و مشاور مدیریتی سازمان‌ها و بنگاه‌های اقتصادی مختلف بوده است. 

برخی از سوابق اجرایی آقاسیدی به شرح ذیل است: 

مدیرکل تعالی سرمایه انسانی و توسعه رفاه جهاددانشگاهی کشور
مدیرکل منابع انسانی و امور اداری جهاددانشگاهی کشور
رئیس هیئت مدیره صندوق قرض‌الحسنه اعضای جهاددانشگاهی
سرارزیاب و ارزیاب حرفه‌ای کانون‌های ارزیابی و توسعه مدیران
مدیرگروه سازماندهی ساختار و تشکیلات جهاددانشگاهی
معاون پشتیبانی سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی
سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی
دبیر کارگروه تحول جهاددانشگاهی کشور 

همچنین وی دارای تألیفات و مقالات متعدد است که از جمله آن می‌توان به کتاب تعاونی از تولد تا تعالی (دست نامه دانشی و کاربردی تعاونگران) اشاره کرد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی قزوين استاندار قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۷۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور

استاندار فارس گفت: در سال گذشته از استان فارس بالغ بر دو میلیون و ۲۰۰ هزار دلار صنایع‌دستی به خارج از کشور صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمدهادی ایمانیه، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست خبری خود با خبرنگاران در تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه گردشگری استان در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: طی نشست برگزار شده با ۱۸ نماینده منتخب مجلس شورای اسلامی استان فارس با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان فارس مقرر شد تا ۶۴ پروژه کلان استان پیگیری و تا تحقق کامل آنها اجرایی شود.

وی افزود: در تدوین این ۶۴ پروژه کلان، نگاه به تمام پروژه های استانی معطوف و همه استان دیده شده است.

استاندار فارس همچنین با اشاره به برگزاری نشست خود با سرمایه‌گذاران استان فارسی مقیم تهران تصریح کرد: در این جلسه موضوع تامین منابع مالی برای پیشبرد پروژه‌های اجرایی استان بحث و گفت‌وگو شد.

ایمانیه همچنین در ادامه سخنان خود به حوزه گردشگری استان پرداخت و گفت: رتبه نخست ستاد اجرایی خدمات سفر کشور به استان فارس تعلق گرفت.

وی با اشاره به رتبه های برتر کسب شده استان فارس در حوزه گردشگری ادامه داد: فارس در ایام نوروز ۱۴۰۳ رتبه نخست اسکان را کسب کرد، همچنین رتبه نخست ثبت آثار جهانی و تاریخی و ملی، رتبه نخست اربعین به فارس، رتبه نخست بهره‌گیری از فرصت‌های جام جهانی وزارت ورزش و جوانان به فارس، رتبه نخست شهرها و روستاهای جهانی ثبت شده در حوزه صنایع دستی، رتبه نخست پرداخت تسهیلات کم‌بهره به حوزه صنایع دستی، رتبه نخست برپایی چادرهای عشایری، رتبه سوم کشوری در تعداد مراکز درمانی و پذیرش بیماران بین‌المللی و رتبه دوم کشوری شیراز از نظر تعداد پذیرش بیماران بین المللی تعلق گرفت.

ایمانیه با بیان اینکه استان فارس ظرفیت‌های زیادی در حوزه گردشگری دارد، اظهار داشت: در استان فارس ۷۷ کارونسرا، ۱۴۶۵ اثر ثبت ملی ،۱۲ اثر جهانی ،۳۱۰۰ بنای گردشگری و ابنیه تاریخی اعم از ثبت ملی، جهانی و تاریخی دارد و ۶۹ هتل در سطح استان فعال است که ۲۰ هتل دیگر نیز در حال ساخت است،همچنین ۹۱ هتل آپارتمان فعال، ۱۸۵ بوم‌گردی دارای مجوز و ۱۳۴ مهمان‌پذیر آماده استقبال از گردشگران است.

استاندار فارس اضافه کرد: در سال گذشته ارائه ۷۰۰ کارت به راهنمایان صلاحیت‌دار و ۸۵ مجوز کار به آژانس‌های خدمات مسافرت هواپیمایی در عرصه ارائه خدمات سلامت به گردشگران صورت گرفت، همچنین ۲۸ واحد بیمارستانی فعال پذیرش بیماران بین‌الملل را بر عهده دارند که بیشترین مراجعه بیماران از کشورهای عمان، عراق و افغانستان بوده است.

وی همچنین به انعقاد شش تفاهم‌نامه با تمرکز بر کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه، عراق و چین اشاره کرد.

استاندار فارس تاکید کرد: در سال گذشته از استان فارس بالغ بر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار صنایع دستی به خارج از کشور صادر شده است اما معتقدیم افق صنایع دستی باید بالاتر از این میزان باشد.

ایمانیه همچنین از افتتاح دفتر حمایت از سرمایه‌گذاران در شهر شیراز خبر داد و تصریح کرد: سومین دفتر به صورت رسمی در کشور در شهر شیراز افتتاح می‌شود و دو دفتر دیگر در تهران و مشهد فعال هستند.

کد خبر 749305

دیگر خبرها

  • انتصاب ۳ معاون فرماندار و ۲ بخشدار در استان کرمانشاه
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • بیشترین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این دولت حضور دارند 
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • انتخاب رشته بیش از ۸۸ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور