Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@12:40:45 GMT

کشف روش جدید برای درمان سرطان مغز استخوان

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۸۴۸۸

کشف روش جدید برای درمان سرطان مغز استخوان

به گزارش یاهو، پژوهشگران "مدرسه پزشکی آیکان در مانت ساینای دریافته‌اند که یک درمان جدید می‌تواند برای میلوفیبروز سرطان مغز استخوان، بی‌خطر و قابل تحمل باشد و با پیشرفت‌های اندکی در بیماران طی فاز نخست آزمایش بالینی همراه است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، بیمارانی که تحت این درمان موسوم به "AVID۲۰۰" قرار داشتند، بهبود‌هایی را در میزان نشانه‌های بیماری، کم‌خونی و بزرگ شدن طحال نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج آزمایش، ایمنی درمان را تأیید کرد و شواهدی مبنی بر اثربخشی آن را نشان داد. پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که این درمان باید با دارو‌های دیگر ترکیب شود تا تاثیر بهینه‌ای را در بیماران داشته باشد.

جان ماسکریناس، استاد مدرسه پزشکی آیکان در مانت ساینای گفت: دانشمندان ما، این درمان را در آزمایشگاه بررسی کردند. آن‌ها فاز نخست یک آزمایش موفقیت‌آمیز را انجام دادند و اکنون روش بهبودیافته این درمان ترکیبی، موضوع پژوهش‌های آزمایشگاهی است که در مانت ساینای انجام می‌شوند. جالب‌ترین یافته آزمایش این بود که زیرمجموعه‌ای از بیماران، بهبودی پایداری در تعداد پلاکت‌های خود داشتند؛ از جمله سه نفر که تعداد پلاکت‌های آن‌ها عادی شد. این نتایج، از بررسی‌های پیش‌بالینی پشتیبانی می‌کنند که توسط رونالد هافمن، آنا ریتا میلیاچیو  و لیلیان واریکیو، پژوهشگران مدرسه پزشکی آیکان در مانت ساینای انجام شده بود.

میلوفیبروز، نوعی سرطان مغز استخوان است که تولید طبیعی سلول‌های خونی را مختل می‌کند و به بزرگ شدن طحال، بروز زخم‌های گسترده در مغز استخوان و کاهش سطح گلبول‌های قرمز و پلاکت‌ها منجر می‌شود و خطر خونریزی را افزایش می‌دهد. بیماران میلوفیبروزیس که در نخستین مرحله درمان شکست خورده‌اند، به درمان‌های بیشتری نیاز دارند که باید فورا آن‌ها را دریافت کنند.

به ۲۱ بیمار که در این آزمایش شرکت کرده بودند، AVID۲۰۰ داده شد. هدف اصلی این آزمایش، بررسی ایمنی بدن بود. تعداد پلاکت‌های برخی از بیماران افزایش یافت و طحال بزرگ‌شده آن‌ها کوچکتر شد. با وجود این، به رغم مزایای بالینی مشاهده‌شده، اسکار مغز استخوان بیماران کاهش نیافت؛ بنابراین پزشکان باور دارند که AVID۲۰۰ احتمالا باید در آینده با سایر درمان‌های تایید شده ترکیب شود.

مدرسه پزشکی آیکان در مانت ساینای علاوه بر این پژوهش، مرکز جدیدی را برای سرطان‌های خون و اختلالات میلوئید راه‌اندازی کرده است تا تعهد خود را در مورد مراقبت باکیفیت از بیماران مبتلا به سرطان خون و مغز استخوان بهبود ببخشد. این مرکز پیشرو در بررسی و درمان انواع لوسمی، یکی از شلوغ‌ترین و شناخته‌شده‌ترین مراکز در آمریکا است. این مرکز، بخشی از "موسسه سرطان تیش" (The Tisch Cancer Institute) در مانت ساینای به شمار می‌رود که به تایید "موسسه ملی سرطان آمریکا" (NCI) رسیده است.

تمرکز این مرکز، بر ارائه مراقبت‌های چند رشته‌ای پیشرفته و شخصی‌سازی‌شده برای بیماران مبتلا به انواع سرطان خون و اختلالات میلوئیدی است. این مرکز، پزشکان پیشرو جهان را گردهم می‌آورد تا مراقبت‌های استثنایی از بیماران را ارائه دهند که از تجربه، نوآوری، آزمایش‌های بالینی، پژوهش‌ها و آموزش‌های آن‌ها نشأت می‌گیرد.

ماسکریناس گفت: ما باور داریم که همه مستحق دریافت مراقبت‌های شخصی‌سازی‌شده و عالی هستند؛ بنابراین با استفاده از جدیدترین فناوری‌ها و پیشرفت‌های بیولوژیکی، یک برنامه درمانی فردی را ایجاد می‌کنیم. ما از عوامل ژنتیکی، اپی‌ژنتیکی، سیگنال‌دهی سلولی و ایمونولوژیک در توسعه برنامه درمانی استفاده می‌کنیم. ما در حوزه پیوند سلول‌های بنیادی و همچنین در غلبه بر "بیماری پیوند علیه میزبان" (GvHD) که یکی از چالش‌های اصلی پیوند سلول‌های بنیادی است، مهارت داریم. ما به واسطه این مرکز و پژوهش‌های در حال انجام شدن، به پیشرفت در تشخیص و درمان سرطان خون بیماران خود ادامه خواهیم داد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان پربیننده ترین آشنایی با خواص سیاه دانه اشتباهات رایج در پیاده روی چیست؟ این خوراکی را بخورید شاد می شوید + عکس پختن این غذاها در زودپز ممنوع است! عجیب‌ترین عارضه ابتلا به کرونا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: درمان سرطان درمان سرطان پلاکت خون سرطان خون گلبول قرمز مغز استخوان مغز استخوان پلاکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۸۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • به‌زودی تشخیص سه نوع خطرناک سرطان با یک قطره خون ممکن می‌شود
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • شناسایی ۳ نوع سرطان با یک قطره خون