Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان از آمادگی مجموعه مدیریت شهری برای جمع آوری و نگهداری معتادان کارتن خواب و بی‌سرپناه در شب‌های سرد زمستانی خبر داد.

روح الله ابوطالبی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: پیرو وعده شهردار اصفهان مبنی بر جمع آوری کارتن خواب‌های شهر اصفهان و تقبل هزینه‌های اسکان و باز توانی ۱۵۰ نفر از آنها، عملیات جمع آوری کارتن خواب‌ها و تعدادی از آنها که در زمره معتادان متجاهر هستند را از روزهای اخیر آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا با همکاری شرکت اتوبوسرانی، نیروی انتظامی، شورای مبارزه با مواد مخدر و مرکز بهداشت استان، برای نگهداری و آسیب زدایی این افراد برنامه‌ریزی شده است.

مدیرکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان ادامه داد: مطابق ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر، مدیریت این معضل و نگهداری این افراد برعهده شهرداری نیست، اما با این حال با اتکا به مسئولیت اجتماعی شهرداری، در این زمینه ورود پیدا کرده‌ایم و پس از رایزنی با بخش خصوصی و برآورد هزینه نگهداری و ترک اعتیاد ۱۵۰ نفر از معتادان کارتن خواب، مقرر شده این افراد پنج ماه در کمپ‌های تدارک دیده شده نگهداری و ترک اعتیاد داده شوند و در این مدت نیازهای اساسی آنها از جمله غذای گرم نیز تأمین شود و در نهایت به آغوش خانواده بازگردند.

ابوطالبی خاطر نشان کرد: شرط نگهداری و حمایت از این افراد، حضور دائم و مستمر تا پایان دوره در اماکن پیش بینی شده است. در این راستا تاکنون ۱۱۷ نفر را در مناطق ۱۵ گانه جمع آوری کردیم که از این تعداد ۹۶ نفر پس از اخذ آزمایش‌های ضروری شامل تست اعتیاد، کرونا و ایدز برای ترک اعتیاد به کمپ‌ها و افرادی که اعتیاد نداشتند به مرکز نگهداری استقلال منتقل شدند.

وی با بیان اینکه پنج نفر از افراد جمع آوری شده خانم بودند که این افراد نیز جهت اسکان و ترک اعتیاد تحویل مرکز بانوان شدند، گفت: آماده باش نیروها برای تحقق وعده شهردار اصفهان و ساماندهی ۱۵۰ نفر از معتادان کارتن خواب، با هزینه شهرداری ادامه دارد لذا در سطح شهر وضعیت را مستمرا پایش می‌کنیم تا بتوانیم با جمع آوری سایر افراد کارتن‌خواب و تحویل آنها به کمپ‌های مورد نظر، چهره شهر اصفهان را از پدیده کارتن خوابی پاک کنیم.

مدیر کل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری تصریح کرد: طی جلسات برگزار شده با فرمانداری اصفهان، شهردار و معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان در این زمینه توانستیم ۱۳ متولی این معضل را پای میز گفت و گو بنشانیم به طوری که اکنون در مرکز استقلال همه متولیان، مسئولیت خود را انجام می‌دهند؛ با این رویکرد، جمع آوری متکدیان را هم در دستور کار داریم چرا که با انجام وظیفه سایر متولیان به تدریج کمپ‌های مورد استفاده برای کارتن‌خواب‌ها تخلیه شده و فضای مناسب برای سر و سامان دادن به افراد بیشتری از جمله متکدیان فراهم می‌شود.

کد خبر 541426

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهر کلانشهر شهرداری اصفهان مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری مدیریت شهری شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرداری اصفهان شهری شهرداری کارتن خواب ترک اعتیاد جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۸۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: پارسال بیش از چهار هزار و ۷۰۰ متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند که ۷۵ درصد این افراد مرد، ۱۹ درصد زن و ۶ درصد هم کودکان کمتر از ۱۸ سال بودند.

مهدی ابراهیمی افزود: آزمایش اعتیاد بیش از هزار و ۸۹۰ متکدی، مثبت بوده است که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

وی افزود: ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسوولان مربوطه صورت گرفت و در این راستا، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی افزود: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

وی ادامه داد: تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود از این رو طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی در دستور کار است.

دیگر خبرها

  • کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • زنده گیری روزانه ۵۰ سگ بی‌صاحب در تهران
  • نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان
  • برچیده شدن بزرگترین مرکز تجمع معتادان در منطقه ۷ تهران
  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران