Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، با حضور معاون هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی شورای انقلاب فرهنگی، رئیس، اعضای هیات رئیسه و مدیران دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، دفتر"کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره" در این دانشگاه تخصصی، آغار بکار کرد.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان  ،  از زاهدان ، منصور کیانی مقدم  رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار گفت: دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با قدمت حدود نیم قرن، با تربیت بیش از ۳ هزار افسر و فرمانده کشتی‌های تجاری اقیانوس پیما، ۲ هزار سرمهندس و متخصص مکانیک کشتی، الکترونیک و مخابرات دریایی، ۴ هزار متخصص علوم زیست دریا، شیلات و آبزیان، شیمی دریا، اقیانوس شناسی، مدیر بازرگانی دریایی و گمرکی، مدیر کشتیرانی، مدیر بندری، مهندسی کشتی سازی، حمل و نقل دریایی و اقتصاد محیط زیست، پرچم دار خودکفایی کشور در زمینه تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه علوم و فنون دریایی در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصور کیانی مقدم گفت: قریب به ۹۰ درصد کالا‌های تولید شده در دنیا ازطریق دریا، حمل و نقل می‌شوند.

وی گفت: اکثر کشور‌های فقیر، قفل شده و محصور شده با زمین هستند و به دریا راه ندارند و این در حالیست که امروزه اقتصاد کشور‌های پیشرفته دنیا، یک اقتصاد دریا محور است.

وی گفت: دانشگاه تخصصی دریانوردی و علوم دریایی چابهار با شعار "توسعه پایدار، توسعه جامع آموزشی دریا محور"، یک دانشگاه پیشرو در تولید علم نافع و کارآفرین در حوزه علوم و فنون دریایی در کشور است.

رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار گفت: این دانشگاه تخصصی آمادگی دارد تا با حمایت و پشتیبانی شورای عالی انقلاب فرهنگی بویژه دبیرخانه هیات حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره، بعد از تاسیس کار گروه ملی "علوم و فنون دریایی و دریانوردی"، کرسی‌های نظریه پردازی کشور را هدایت و مدیریت نماید.

وی یادآور شد: با توجه به برخورداری این دانشگاه و شهرستان از اساتید مجرب و همچنین امکانات زیر ساختی، این دانشگاه اعلام آمادگی می‌کند تا ضمن تاسیس "مرکز نظریه پردازی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار"، محوریت گفتمان سازی و نظریه پردازی، نقد و مناظره در کرسی‌های ترویجی و تخصصی را ایجاد نماید.

در ادامه آیین برگزاری آغاز به کار "کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره" در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، معاون هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی شورای انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه کرسی‌های نظریه پردازی در دو حوزه ترویجی و تخصصی فعالیت دارند گفت: در کرسی‌های ترویجی گفتگو بین اعضای هیات علمی دانشگاه، برای موضوعات تخصصی است و هدف از این کرسی ها، نظارت آراست.

 علی‌اکبر مسگر گفت:موضوع ما علوم انسانی و موضوعات بین رشته‌ای و مطالعات بین رشته‌ای است .

وی گفت: کرسی‌های تخصصی بر اصول نظریه پردازی، نوآوری و نقد برنامه ریزی شده که باید طرح‌ها نظام مند، جامع و حرف نو، بدیع و تازه ارائه شود.

وی گفت:  علوم رفتاری، اجتماعی، عقلی و نقلی از جمله علوم کرسی‌های تخصصی قرار دارند.

مسگر گفت:هدف عمده برگزاری این کرسی ها، "گفتمان سازی" است.

وی گفت: برگزاری هریک از "کرسی‌های نقد، نوآوری و نظریه‌پردازی" در دو سطح ترویجی (در سطح پژوهشگاه) و تخصصی (در سطح ملّی) امتیازاتی را در فرم ارتقای اعضای هیأت علمی در برمی‌گیرد.

وی گفت: در همین راستا، از ایده‌ها، نظریه‌ها، نقد نظریه‌ها، و همچنین نوآوری‌های اعضای هیأت علمی و دانشجویان دکتری، استقبال می‌شود.

معاون هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی شورای انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه کرسی‌های نظریه پردازی پس از بررسی و مشخص شدن ناقدان و داوران کرسی، در شورا‌های تخصصی دبیرخانه هیات حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی بررسی و تایید می‌شود،گفت: با توجه به تاسیس کارگروه تخصصی "علوم و فنون دریا و دریانوردان" در دانشگاه تخصصی دریانوردی و علوم دریایی چابهار که از هیأت علمی توانمند، مجرب و زیرساخت‌های مناسب بهره‌مند است این مهم می‌تواند به خوبی در برگزاری کرسی‌های ترویجی و تخصصی در کشور، به عنوان الگویی موفق مطرح شود.

دکتر مسگر گفت: وظیفه‌ی هیئت حمایت ازکرسی‌های ترویجی و تخصصی، حمایت از ایده‌های نو در حوزه علوم انسانی، معارف دینی و هنر است.

وی گفت: رسیدن به نتیجه مطلوب جز با تشریک مساعی، هم افزایی، تعامل، همکاری و برنامه ریزی دانشگاه‌ها میسر نخواهد شد.

وی  گفت: کمیته دستگاهی هم زمان با آغاز بکارش بنا شد در رشته‌های علوم انسانی مثل معارف اسلامی و رشته‌هایی که در دانشکده مدیریت و اقتصاد قرار دارند کرسی ترویج نظریه پردازی خود را برگزار و کارگروه در واقع بصورت ملی تاسیس خواهد شد و بناست طرح نامه‌های نظریه پردازی را با پیوست فرهنگی در دستور کار قرار داده و اعضای آن نیز از تمامی دانشگاه‌های کشور عضو شوند.

وی گفت: در کرسی ترویجی هدف بسط و گسترش فضای گفتگوی علمی است و نوع دیگر کرسی‌های تخصصی یعنی نظریه پردازی بر این اساس در نظریه پردازی ارائه نظریه علمی جدید که محصول مطالعه و پژوهش روش‌مند و برخوردار از وجاهت و سطح علمی لازم بوده و دارای مبانی، فرضیه و دلائل کافی و ساختار علمی منطقی باشد، مد نظر است و هدف از برگزاری آن ارائه نظریه جدید در دنیای علوم است که در واقع در کرسی‌های نظریه پردازی یک صاحب نظر می‌خواهد حرف جدید و براساس نیاز‌های موجود، مطرح سازد.

در پایان جلسه دکتر "مسگر" معاون هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی شورای انقلاب فرهنگی حکم دکتر "کیانی مقدم" رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار را به عنوان "ریاست کمیته دستگاهی (شورای نظریه پردازی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار) با امضای حجت الاسلام والمسلمین "عبدالحسین خسروپناه" رئیس دبیرخانه کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی به ایشان، تقدیم کرد.

 هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره تحت اشراف شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان اصلی‌ترین مرجع شناسایی، احراز و حمایت از نظریه پردازی و نوآوری در کشور، فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه دریانوردی علوم دریایی چابهار دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار علوم و فنون دریا کرسی های ترویجی ترویجی و تخصصی دانشگاه تخصصی نقد و مناظره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۹۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد

تین نیوز

مدیرکل بنادر و دریانوردری استان خوزستان گفت: بندر بزرگ تجاری امام خمینی(ره) با برخورداری از ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی با هدف پیاده‌سازی اصول پدافند غیرعامل موجب می‌شود که در مواقع ضروری با استفاده از این امکان، زنجیره تأمین کالا و انتقال کالای اساسی به اقصی نقاط کشور دچار اختلال نشود.

به گزارش تین نیوز از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان ابوطالب گرایلو با اشاره به حماسه‌آفرینی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس گفت: بندر امام خمینی (ره) صحنه رشادت‌های نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در دفاع از امنیت کشتیرانی و صیانت از تجارت دریایی کشور بود.

گرایلو که در جمع امرا، استادان و دانشجویان دانشکده‌های افسری ارتش شرکت‌کننده در اردوی معارف جنگ سخن می‌گفت، با اشاره به اینکه بندر امام خمینی (ره) با بندر امام خمینی (ره) آن دوران بسیار فرق کرده است، اظهار کرد: آثار و نشانه‌های دوران جنگ تحمیلی از جمله مغروقه‌های موجود در مسیر آبراه خور موسی به منظور ارتقای ایمنی دریایی و تردد انواع شناورها لایروبی شده و بر عمق کانال‌های دسترسی دریایی در راستای عمل به اصول پدافند غیرعامل افزوده شده که با این‌گونه اقدامات در راستای توسعه زیرساخت‌های بندری و دریایی زمینه برای توسعه و رونق فعالیت‌های بازرگانی فراهم شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به امکان تردد شناورهای بالای ۷۰ هزار تن در این مجتمع بزرگ بندری گفت: با تقویت زیرساخت‌ها و روساخت‌های بندری، این مجتمع بندری پذیرای کشتی‌هایی با تناژ بالا به منظور تخلیه و بارگیری بخش عمده کالاهای اساسی مورد نیاز کشور است و با توسعه و بهره‌گیری از پایانه‌های مکانیزه ۱۲ میلیون تن بر امکان تخلیه، بارگیری و انبارش کالای اساسی افزوده شده است.

گرایلو با اشاره به پروژه اراضی توسعه‌ای بندر با هدف ایجاد زیرساخت‌های بندری به منظور گسترش فعالیت‌های لجستیک بندری گفت: این بندر در حال حاضر هیچ محدودیتی برای پذیرش شناورها و تخلیه و بارگیری انواع کالاها ندارد و با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و توسعه روساخت‌های بندری این امکان برای تمامی فعالیت‌های بندری و دریایی فراهم شده است.

وی با استناد به آمار و ارقام به ظرفیت‌های متعدد بندری ازجمله برخورداری از یک میلیون و ۱۰۰ هزار متر مربع انبار مسقف جهت انبارش کالا، عملکرد تخلیه و بارگیری انواع کالا در سال گذشته را بالغ بر ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تن عنوان کرد و گفت: این بندر بزرگ تجاری با برخورداری ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در این بندر با هدف پیاده‌سازی اصول پدافند غیرعامل موجب می‌شود که در مواقع ضروری با استفاده از این امکان زنجیره تأمین کالا و انتقال کالای اساسی به اقصی نقاط کشور دچار اختلال نشود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان توسعه زیرساخت‌ها و روساخت‌های بندری به منظور رونق فعالیت‌های بازرگانی و اقتصاد دریا محور را فرصتی ارزنده و مهم برای نسل‌های آتی کشور عنوان کرد.

گرایلو در ادامه با اشاره به دانش‌آموختگی بخشی از نیروهای حوزه دریایی کشور از جمله مدیران سازمان بنادر و دریانوردی در دانشگاه دریایی امام خمینی (ره) ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: همکاری آموزشی و علمی ارتش جمهوری اسلامی به عنوان یکی از اعضای شورای عالی دریایی می‌تواند نقش به سزایی در تأمین نیروهای متخصص دریایی مورد نیاز حوزه دریایی کشور از جمله سازمان بنادر و دریانوردی ایفا کند.

امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی در جمع دانشجویان دانشکده افسری ارتش جمهوری اسلامی که به مدت دو روز در اردوی معارف جنگ یادواره شهید سپهبد صیاد شیرازی شرکت کرده بودند، اظهار کرد: آموزش فرهنگ‌ساز است و از درون آموزش فرهنگ به دست می‌آید.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • آغاز رقابت ۱۲ هزار داوطلب در پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی
  • آغاز بکار دفتر استاندارد و استانداردسازی در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز پخش مناظره‌های تلویزیونی انتخاباتی در صدا و سیمای فارس
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان