Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از دنیای اقتصاد، دو دسته ریسک بر تحولات قیمت بازار رمزارزها موثر است. دسته اول ریسک‌های سیاسی است که به سیاست‌های دولت‌ها در برابر اقبال عمومی از این بازار برمی‌گردد. دسته دیگر، ریسک‌های اقتصادی است که به نوع سیاست‌های اتخاذشده برای کاهش آسیب‌های اقتصادی ناشی از پاندمی مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوسال اخیر برای رمزارزها بازار سبزی را به ارمغان داشته است. بیت‌کوین از ابتدای سال میلادی جاری ۶۷ درصد بازده را تاکنون ثبت کرده است. بازار آلت‌کوین‌ها بسیار داغ‌تر از بیت‌کوین بوده است. برای مثال توکن GALA با ۵۷ هزار درصد بازده از ابتدای سال تاکنون بیشترین بازده را بین توکن‌های بازار رمزارزها داشته است. رشدی که توانست زمینه‌های جدیدی را در حوزه تکنولوژی به جهان معرفی کند که مهم‌ترین آن‌ حوزه NFT و Metaverse بود. با نزدیک شدن به انتهای سال ۲۰۲۱ سوال اینجاست که آیا بازار رمزارزها همچنان پرسود خواهد بود یا دیگر نمی‌توان بازده سال ۲۰۲۱ را در سال ۲۰۲۲ انتظار داشت؟ بلومبرگ در این گزارش به این موضوع پاسخ می‌دهد.

 شرایط سیاسی بازار رمزارزها

رشد سال ۲۰۲۱ باعث شده سرمایه بسیاری جذب بازار رمزارزها شود به‌طوری که ارزش این بازار از حدود ۷۷۰ میلیارد دلار به بیش از ۲/ ۲ تریلیون دلار رسید. هجوم این‌چنینی به بازار رمزارزها مسیر کلاهبرداری را برای برخی از افراد هموار کرد و این موضوع باعث جلب‌توجه دولت‌ها به این حوزه شد. سیاست‌مداران در کشورهای مختلف سیاست‌های متفاوتی را در قبال شرایط پیش آمده اتخاذ کردند.

 

 

سخت‌ترین سیاست‌ها علیه رمزارزها توسط دولت چین اعمال شد. در ابتدا معاملات ان‌اف‌اتی در این کشور ممنوع شد. سپس به سراغ استخراج‌کنندگان رمزارزها رفته و استخراج رمزارز در این کشور ممنوع اعلام شد که باعث شد بسیاری از ماینرها به کشورهای همسایه مهاجرت کنند. در نهایت ممنوعیت معاملات بانکی مرتبط با رمزارزها تیر آخر را بر پیکره نیمه جان معاملات بازار رمزارزها در این بازار وارد کرد که باعث سخت‌تر شدن معاملات برای معامله‌گران خرد این کشور شد.

در برابر این تصمیمات، دولت ایالات‌متحده تصمیمات نرم‌تری را در خصوص رمزارزها در پیش گرفت. غیر از اعمال مالیات بر کارگزاران معاملات رمزارزها که برای تامین لایحه بودجه زیرساخت‌های آمریکا ارائه شد، باقی تصمیمات اتخاذ شده تقریبا در راستای رشد این بازار بوده و پیش‌بینی می‌شود چنین سیاست‌هایی در سال ۲۰۲۲ افزایش یابد.

  شرایط اقتصادی بازار رمزارزها

با توجه به سیاست‌های اتخاذ شده در دوران شیوع کرونا، تورم در سطح جهان شیب صعودی به خود گرفت. بسیاری از تحلیلگران بر این عقیده‌اند که پول‌پاشی و سیاست‌های حمایتی دولت‌ها در طول شیوع بیماری کرونا یکی از عوامل اصلی رشد بازارهای مالی به خصوص بازار رمزارزها در این دوره است.

تاثیر تورمی سیاست‌های حمایتی کم‌کم درحال پدیدار شدن است. برای مثال تورم نقطه به نقطه ایالات‌متحده در ماه نوامبر برابر با ۸/ ۶ درصد گزارش شده که در ۳۹ سال اخیر بی‌سابقه بوده است.  فعالان بازار رمزارزها معتقدند که این دارایی‌ها در دسته دارایی‌های ریسکی قرار می‌گیرند، ولی بیت‌کوین و اتریوم از این قاعده مستثنی هستند. در نتیجه بسیاری بر این عقیده‌اند که یکی از گزینه‌های صعود سال ۲۰۲۲ اتریوم و دیگری بیت‌کوین‌ خواهد بود که معامله‌گران برای پوشش ریسک‌های ناشی از تورم به آنها روی خواهند آورد. البته باید به خاطر داشت که طلا و اوراق قرضه رقبای اصلی و کارکشته بیت‌کوین در این زمینه هستند.

  شرایط قیمتی بازار رمزارزها

در حال حاضر بیت‌کوین در محدوده ۴۸ تا ۵۰ هزار دلار درحال نوسان است. کانال ۴۰ هزار دلار مهم‌ترین سطح حمایتی و کانال ۷۰ هزار دلار نیز مهم‌ترین سطح مقاومتی بیت‌کوین است. بسیاری از تحلیلگران بر این عقیده‌اند که با عبور بیت‌کوین از ۷۰ هزار دلار باید منتظر بیت‌کوین ۱۰۰ هزار دلاری بود. اتریوم نیز یکی از پویاترین اکوسیستم‌های بلاک‌چینی بود و بسیاری از تکنولوژی‌های تازه روی این شبکه ایجاد شدند. با توجه به رشد روزافزون پروژه‌های مختلف بر بستر اتریوم مانند NFT، DeFi و... انتظار رشد قیمت اتریوم نیز دور از انتظار نخواهد بود.

 

منبع: دنیای اقتصاد پربیننده ترین سولانا رقیب اتریوم/ رشد چشمگیر در راه است؟ چشم‌انداز قیمت بیت‌کوین / پادشاه رمزارزها ۵۰۰هزار دلاری می‌شود؟ بیت‌ کوین در انتظار سقوط بیشتر / رکورد تورمی چهل ساله آمریکا بیت‌کوین بهتر است یا اتریوم؟/ بررسی دیدگاه معامله‌گران در مورد عملکرد دو رمزارز مشهور راهکارهای جلوگیری از هک کیف پول رمزارز / چگونه دست کلاهبرداران را کوتاه کنیم؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ریسک سال 2022 رمز ارز بازار رمزارز بازار رمزارزها هزار دلار بیت کوین سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۹۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار

امتداد - تمام ارکان نظام باید به دنبال تداوم سیاست ثبات ارزی باشند؛ چرا که راهکار علاج اقتصاد بیمار ایران این مقوله بسیار مهم است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان؛ اقتصاددان در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص مدیریت بانک مرکزی بر بازار ارز و تاثیراتی که سیاست ثبات اقتصادی و ارزی در جلوگیری از سفته بازی به‌جا می‌گذارد، گفت: یکی از کارکرد‌های ثبات ارزی که طی سال گذشته توسط بانک مرکزی قابلیت خود را در اقتصاد به نمایش گذاشت، اهمیت تمرکز بر مسائلی است که به ثبات اقتصادی و ارزی منتهی می‌شود، بنابراین این موضوع علاوه براینکه در دستور کار بانک مرکزی است، باید یکی از الزامات مهمی باشد که تمام ارکان دولت‌ها به آن پایبند باشند تا اقتصاد کشور دچار مخاطرات جدی نشود که بی ثباتی ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: هر چند تنش‌های سیاسی و نظامی طی هفته‌های اخیر در مدت محدودی وضعیت بازار ارز را دچار مخاطراتی کرد، اما عدم دستکاری بانک مرکزی به صورت تعمدی درمسائل مرتبط با نرخ ارز نشان داد این بانک خواستار تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی است؛ به همین خاطر نیز نوسانات به تدریج کمتر شدند.

بغزیان در ادامه بحث یادآور شد: به دلیل تداوم سیاست‌های بانک مرکزی در موضوع ثبات ارزی در ماه‌های گذشته شاهد این واقعیت بسیار مهم در عرصه جامعه بودیم که مردم مدتی جویای نرخ ارز نبودند چرا که ثبات ارزی در دستور کار بود.

این اقتصاددان گفت: با اینکه در اجرای سیاست ثبات ارزی توسط بانک مرکزی نرخ دلار در بازار آزاد تفاوتی با نرخ ارز رسمی و دولتی داشت، اما به دلیل ایجاد اطمینان در مردم که بازار ارز نوسان ندارد کسی به دنبال خرید ارز و تقاضای کاذب نبود.

وی با بیان اینکه وجود ثبات ارزی باعث هدایت سرمایه‌ها به سمت بانک‌ها در حساب‌های بلند مدت و سرمایه گذاری در تولید و بورس شد، تاکید کرد: بنابراین این روند نشان می‌دهد تمام ارکان نظام باید به دنبال تحقق و تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی باشند؛ چرا که راهکار و علاج اقتصاد بیمار ایران، این مقوله بسیار مهم است.

بغزیان گفت: ثبات ارزی و بازگشت آرامش به اقتصاد و بازار‌ها منوط به رسیدن دولت به این درک است که نباید در کار بانک مرکزی دخالت کند، بلکه باید اجازه داده شود تا سیاست تثبیت در بانک مرکزی دنبال شود.

این اقتصاددان در پایان تصریح کرد: از سوی دیگر دولت نباید بابت رفع کسری بودجه و تامین نقدینگی مورد نیاز خود بانک مرکزی را تحت فشار قرار دهد، بلکه باید در این مسیر برای اجرای سیاست‌های بانک مرکزی همراه آن باشد تا زمینه برای مشارکت مردم در امر جهش تولید فراهم شود و سایر سیاست‌ها در بخش‌های مختلف نیز کارساز باشند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • تاثیر گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد | مي‌گويند بي‌حجاب راه نده اما در شأنم نیست | می‌آیند، رفت و آمد يك‌سوم مي‌شود!
  • تاثیر حضور گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد!
  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۱ ارديبهشت
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد