Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس یازدهم  در رابطه با ارزیابی اولیه از لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ که توسط دولت به مجلس آورده شد، گفت: در مجموع با توجه به سخنرانی آقای رئیس‌جمهور در بین اهدافی که برای بودجه پیش‌بینی کردند، نقاط قوت بیشتر از نقاط ضعف است.

وی افزود: یک کار خوبی که در بودجه انجام شده کاهش بدهی‌های دولت و کاهش کسری بودجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من فکر می‌کنم دولت می‌تواند روی این دو شاخص مهم کار و آن را اصلاح کند. البته نه اینکه کسری بودجه را از طریق عدم تخصیص پروژه‌های عمرانی بخواهد کاهش دهد به این خاطر که پروژه‌های عمرانی اگر تخصیص نداشته باشد، اولین اثرش افزایش نرخ بیکاری است. بعد از آن اگر نرخ بیکاری افزایش داشته باشد، روی معیشت اثر می‌گذارد و بعد خیلی از شاخص‌های دیگر هم در مسیر منفی افزایش خواهند داشت و شکاف طبقاتی بیشتر می‌شود. لذا مسیر کاهش کسری بودجه از طریق عدم تخصیص به پروژه‌های عمرانی اشتباه است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ در رابطه با حذف ارز ترجیحی، اظهار داشت: حذف ارز ترجیحی به آن معنی که قبلا دنبال آن بودند نیست، اما یک مصوباتی دارند هم شورای عالی امنیت ملی و هم سران قوا که از آن مصوبات دارند استفاده می‌کنند که مکمل بودجه است. ارز ترجیحی به صورت صد در صدی حذف نشده است.

وی ادامه داد: برای حذف ارز ترجیحی باید کنترل نظارتی صد در صدی به میزان مورد نیاز وجود داشته باشد و تورم بی‌رویه را مهار کند، اما این کنترل نظارتی وجود ندارد و این باعث نرخ تورم می‌شود.

زارع همچنین بیان کرد: با توجه به مصوباتی که داشتند و مکمل بودجه است و از آنجا که دولت در سال اول قرار دارد، من پیشنهاد دادم کل سه دهک آخر درآمدی را حذف کنند، حداقل اگر قصد افزایش یارانه نقدی وجود دارد، این افزایش برای دهک‌های اول بیشتر باشد تا بتواند به نوعی کمک‌کننده باشد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه در رابطه پیش‌بینی میزان فروش نفت در بودجه، گفت: با توجه به اینکه هم‌اکنون هم حدود ۱ میلیون بشکه فروش نفت در روز داریم، پیش‌بینی فروش ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه منطقی و نزدیک به واقعیت است، همچنین قیمت نفت را هم هر بشکه ۶۰ دلار در نظر گرفته‌اند که نفت امروز ۷۰ دلار است.

زارع درخصوص افزایش سن بازنشستگی، گفت: افزایش سن بازنشستگی از ۳۰ سال به ۳۲ به معنای آن است که جذب جدید نداشته باشند که البته من با این مخالفم.

23217

کد خبر 1582305

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس لایحه بودجه ارز ترجیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۰۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: در جلسه امروز مقرر شد سازمان برنامه و بودجه نظارت جدی‌ بر نحوه نقشه برداری سازمان ثبت داشته تا نقشه‌های تهیه شده برای همه دستگاه‌های اجرایی قابل بهره‌برداری باشد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، در توضیح جلسه این کمیسیون در خصوص نظارت بر حسن اجرای قانون جامع حدنگار گفت: این جلسه در ادامه نشست‌های قبلی کمیسیون برای پیگیری سند دار کردن اراضی ملی و جلوگیری از خرد کردن زمین‌ها با حضور مسئولین ارشد سازمان ثبت و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار شد.

وی توضیح داد: موضوع تهیه نقشه و اتصال کامل سامانه‌های تثبیت و بارگذاری اطلاعات مورد بحث قرار گرفت و سازمان ثبت گزارش جامعی نسبت به حدنگاری منابع طبیعی و اراضی شهری و روستایی ارائه کرد و موانع پیشرفت کار مورد بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس گفت: در ادامه سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح مراحل مختلف نقشه برداری و تهیه ارتوفتوهای مورد نیاز سامانه حدنگار را تشریح کرد و سازمان برنامه بودجه نیز در خصوص نحوه تخصیص اعتبارات حدنگاری و نحوه نظارت بر آن را توضیح داد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بیان کرد: در این جلسه مقرر شد سازمان برنامه و بودجه با توجه به نقش قانونی خود نظارت جدی‌ بر نحوه نقشه برداری سازمان ثبت از 5 مرحله پوششی انجام دهد تا نقشه‌های تهیه شده حتما قابل بهره‌برداری برای همه دستگاه‌های اجرایی باشد . همینطور مقرر شد نقشه‌های حدنگاری در دست تهیه بر اساس تأیید سازمان نقشه برداری انجام شود تا این نقشه‌ها با مقیاس مورد نیاز برای یک مرتبه صورت گیرد و از هرگونه پرداخت بودجه موازی در این زمینه پرهیز شود. 

خضریان افزود. همچنین گزارش دستگاه‌های مستنکف از اجرای برنامه جامع حدنگاری به صورت فصلی به کمیسیون ارایه شده و دستگاه‌های دولتی نیاز خود به هرگونه نقشه مرتبط به اراضی خود را از طریق کارگروه تعامل پذیری دولت اعلام کنند. سازمان ثبت اسناد و املاک و سازمان نقشه برداری موظف هستند در اسرع وقت نقشه‌ها را در اختیار آنها قرار دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • مورد عجیب بودجه جامعه‌المصطفی؛ بیشتر از بودجه دانشگاه‌های علم و صنعت و علامه طباطبایی!
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • خبر مهم وزیر اقتصاد در حاشیه نشست بانک توسعه اسلامی
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۵ درآمد‌های بودجه ۱۴۰۳
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • دهقانی: ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟