Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در این آیین گفت: تغییر اقلیم در حال رخ دادن است و به تبع آن تغییر تنوع زیستی و  فرهنگی نیز در حال انجام است.

علی سلاجقه با اشاره به اینکه دگردیسی عجیبی در سطح دنیا در حال رخ دادن است، ادامه داد: با تغییرات اقلیم دنیا در تعاملات سیاسی در حال تغییر رویکرد است و این رویکرد در کشورهای مختلفی مشهود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

وی عنوان کرد: اصلی‌ترین خطری که دنیا را تهدید می‌کند خطر تغییر اقلیم است و در کشور ما نیز صنعت به اندازه کافی با طبیعت نامهربانی داشته به نحوی که این موضوع بخوبی در فرونشست آب‌ها و زمین و همچنین وضعیت نامطلوب بارش ناشی از گازهای گلخانه‌ای مشهود است.

سلاجقه ادامه داد: با تغییر شرایط در وضعیت خاک، پوشش گیاهی و جانوری استرسی روحی و روانی و غیرقابل اندازه‌گیری در حال تحمیل به جامعه است.

وی بیان کرد: در این شرایط مدیری موفق است که بتواند یکی از ضابطه‌های محیط زیست مانند ترافیک تهران را برای شهروندان حل کند.

سلاجقه در ارتباط با آغاز عملیات اجرایی پروژه بازیافت گازهای فلر مجتمع پتروشیمی زاگرس اظهار کرد: با تحقق این پروژه از هدر رفت سرمایه‌ کشور جلوگیری و همچنین منجر به افزایش تولید مجتمع پتروشیمی زاگرس به میزان ۶ هزار تن خواهد شد.

معاون رییس جمهور ادامه داد: این پروژه همچنین منجر به جلوگیری از تولید ۳۰ هزار تن مونوکسید کربن خواهد شد که در کاهش میزان آلاینده‌های منطقه تاثیر بسزایی دارد.

وی گفت: پروژه بازیافت گازهای فلر مجتمع پتروشیمی زاگرس که بعد از مجتمع بید بلند بهبان دومین مجتمع کشور در اقدام برای خاموشی فلرها است نقطه تحول در صنعت و به منزله آشتی طبیعت با صنعت محسوب می‌شود.

سلاجقه ادامه داد: مردم جوامع محلی وقتی در کنار فلرها عبور می کنند دیدن مشعل‌ها برای آنان زجرآور است که خاموشی فلرها گامی در جهت تحقق خواسته آنها مبنی بر تبدیل فلرها به ارزش افزوده است.

وی عنوان کرد: با وجود پیوست‌های اجتماعی، صنعتی، فرهنگی و محیط زیست است که اثبات می‌شود ورود صنعت به زندگی شرایط زندگی بهتری برای شهروندان ایجاد می‌کند.

سلاجقه در اهمیت پروژه خاموشی فلرها اظهار کرد: این پروژه به عنوان دستاوردی ارزشمند در حوزه محیط زیست به عنوان نخستین گزارش این حوزه در هیات دولت ارائه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی زاگرس نیز گفت: آغاز عملیات اجرایی پروژه بازیافت گازهای فلراین مجتمع  سالانه ۶ هزار تن به ظرفیت تولیدات این مجتمع اضافه و منجر به کاهش سالانه ۳۰ هزار تن مونوکسید کربن خواهد داشت.

متین دیداری افزود: تمام عملیات طراحی و اجرا پروژه با توان و همت متخصصان داخلی محقق شده است.

وی ادامه داد: با تداوم این رویکرد امید است گامی مهم و ارزشمند در راستای حفاظت از محیط زیست ایران و بویژه منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس رقم خورد.

برچسب‌ها عسلویه بوشهر پتروشیمی کارگروه کاهش آلودگی هوا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عسلویه بوشهر پتروشیمی عسلویه بوشهر پتروشیمی کارگروه کاهش آلودگی هوا پروژه بازیافت گازهای پتروشیمی زاگرس محیط زیست هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۰۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت دشتستان

به گزارش خبرنگار مهر، اکرم فرهادی صبح پنج شنبه در حاشیه مراسم کلنگ زنی پایگاه سلامت شهید فرهی گفت: هدف از ساخت پایگاه‌های سلامت، ارائه خدمات بهینه به مردم در یک فضای فیزیکی با استاندارهای مطلوب وزارت بهداشت است.

فرهادی افزود: با اجرایی شدن برنامه سلامت خانواده (نظام ارجاع با پزشکی خانواده) در شهر برازجان، خوشبختانه تاکنون ۳۷ پایگاه سلامت راه‌اندازی شده است که تعدادی از این پایگاه‌ها در فضای مراکز خدمات جامع سلامت مستقر هستند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر در شهرستان دشتستان ۱۴ پروژه در حوزه بهداشت و درمان با اعتبار ۸۳۱ میلیارد ریال در حال احداث است و سه پروژه بهداشتی، پانسیون پزشکان دالکی، پایگاه سلامت شهید فرهی و پانسیون پزشکان رود فاریاب با اعتبار ۱۱۰ میلیارد ریال عملیات اجرایی آن‌ها آغازشده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: سه پروژه مرکز خدمات جامع سلامت کلمه، رود فاریاب و امیرالمؤمنین شهر برازجان با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد به‌زودی افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسند.

کد خبر 6088254

دیگر خبرها

  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهید فرهی
  • آغاز عملیات اجرایی واحد‌های مسکن ملی خبرنگاران
  • آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت دشتستان
  • پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات اجرایی آبرسانی به مجتمع ۱۶ روستایی دیم قشلاق شهرستان ماکو
  • آغاز عملیات تکمیل مونوریل قم همزمان با دور دوم سفر رییس جمهور
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • حذف کیسه‌های پلاستیکی در ایران | آب دریای خزر باز هم عقب‌نشینی کرد
  • توضیحات سلاجقه درباره موضوع حذف کیسه‌های پلاستیکی