Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،  نادر توکلی معاون درمان ستاد کرونا کلانشهر تهران و رئیس انجمن علمی طب اورژانس اظهار کرد: در حال حاضر دارو‌های ولیدی به دلیل اثر بخشی سریع در اورژانس جایگاه ویژه‌ای دارند. بعد از جمع آوری داروی رانیتیدین که از بازار جمع آوری شده است، داروی فامو تیدین جایگزین رانیتیدین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از دارو‌هایی که در درمان کرونا به عنوان داروی کمکی تجویز می‌شد همین داروی فامو تیدین که اثر بخشی خوبی داشته است.

توکلی گفت: مصرف خودسرانه هر نوع داروی ولیدی در منزل به دلیل احتمال آلرژی توصیه نمی‌شود. وقتی ایمنی جمعی در جامعه ایجاد شود احتمال شعله ور شدن اپیدمی کاهش پیدا می‌کند و شرایط حاکم بر جامعه در اپیدمی‌ها متفاوت با شرایط عادی و روتین است.

در ادامه مراسم حامد صابونی گفت: از سال ۹۹ بعدا از جمع آوری داروی رانیتیدین از بازار دارویی جایگزین آن به نام آمپول فاموتیدین است که پروانه تولید آن در شهریور ماه توسط سازمان غذا و دارو اخذ شده است.

او ادامه داد: مطالعات پایداری در حدود یازده ماه به طول انجامید. تولید این محصول باعث صرفه جویی ارزی می‌شود.

صابونی با بیان اینکه داروی فاموتیدین اثر بخش‌تر از رانیتیدین است، بیان کرد: در حدود یکسال و نیم داروی رانیتیدین از بازار جمع آوری شده بود و فعلا پزشکان به سمت تجویز داروی پنتاپرازول رفته اند.

ناصر ابراهیمی دریانی متخصص گوارش گفت: برای بیمارانی که خونریزی گوارشی دارند و یا در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند از دارو‌های ولیدی (تزریقی) استفاده می‌شود.

او تصریح کرد: فاموتیدین خوراکی جایگاه خوبی برای بیماران با علائم رفلاکس معده موثر نشان داده است. برخی از بیماران کرونایی دچار سوزش معده، درد و تهوع هستند و کرونا بیماری زمینه‌ای بیماران را نیز تشدید کرده  و باعث تشدید عارضه‌های گوارشی شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دارو سوزش معده رفلاکس معده جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۱۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه چه مضراتی دارد؟
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • خطرات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه