Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@15:56:16 GMT

روایت سخنگوی دولت از یک فیلم مستند

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۲۱۵۶۸

روایت سخنگوی دولت از یک فیلم مستند

سخنگوی دولت گفت: خواست کودکان و نوجوانان مناطق محروم کشور، رفع تبعیض‌های ناروا،برخورداری عادلانه از امکانات و فرصت ها و استیفای حقوق اساسی آن‌هاست.

به گزارش مشرق، علی بهادری‌جهرمی در حساب کاربری خود در اینستاگرام نوشت: «این هفته فرصتی برای تماشای مستند "بچه های زمین خاکی" یافتم؛ بچه هایی که به خوبی نشان داده اند از خشت‌زنی در کوره‌پزخانه تا گام نهادن در مسیر آرزوها راه چندانی نیست و زمین خاکی هم می‌تواند پل رسیدن به رؤیاهای کودکان کار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مستند "بچه‌های زمین‌ خاکی"، روایت‌گر کودکانی است که ثابت کرده اند محرومیّت، مانع پیشرفت و تحقّق آرزوها نیست؛ به شرط آنکه هم استعداد و ظرفیت خدادادی شان شناخته شود و هم توجه‌ها و برنامه‌ریزی‌ها عادلانه تخصیص یابند.

این مستند که تصویرنگاریِ بخشی از واقعیت است، این نکته را به خوبی گوشزد می‌کند که می‌توان با امیدآفرینی، التفات و هم‌افزایی بیشتر و یا حداقل با حمایت از گروه‌های خیّر مردمی، نبوغ و استعداد نهفته در کودکان مناطقِ کمتر برخوردار را پروراند و آن‌ها را از زمین‌خاکیِ بدون تیر و دروازه، به لیگ‌ برتر فوتبال کشور رسانید.

خواست کودکان آجرپزخانه‌های شمس‌آباد همچون بسیاری از کودکان و نوجوانان مناطق محروم کشور، رفع تبعیض‌های ناروا،برخورداری عادلانه از امکانات و فرصت ها و استیفای حقوق اساسی آن‌هاست؛ حقوقی که در اصول متعددی از قانون اساسی ذکر شده، اما در پیچ و تاب مسیر اجرا گم شده است.

تلخی ماجرا از آنجا بیشتر است که تنها چند کیلومتر پایین‌تر، باشگاهی مجهّز قرار دارد. اگرچه در نهایت، فرجام شاهنامه این کودکان خوش بود و تیم فوتبال همیاری در مسابقات آکادمی های تهران بر همه رقبا پیروز شد و به بهترین وجه نشان داد که "از زمین خاکی تا استادیوم آزادی راهی نیست"؛ اگر حمایت و تدبیری در کار باشد.

 دیدن مستندهایی همچون "بچه های زمین خاکی" که مشکلات و مسائل مبتلابه جامعه را با زبانی هنرمندانه و رسا به تصویر می کشند، تلنگری جدّی به مسئولین کشور است تا بیش از پیش در امر محرومیت‌زدایی، رفع تبعیض‌های ناروا و استقرار عدالت اجتماعی تلاش کنند.»

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت سخنگوی دولت خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت زمین خاکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۱۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود

آفتاب‌‌نیوز :

«در رفح گورستان‌های جدیدی دیدم که مملوء از کودکان شده بود.» این عبارتی است که «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد در یادداشتی که روزنامه «گاردین»، عصر امروز (چهارشنبه)، آن را منتشر کرده، از مشاهدات خود در غزه روایت کرده است.

سخنگوی یونیسف که سه بار از بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان اروپایی رفح (جنوب غزه) بازدید کرده، می‌گوید: «کودکان بسیاری را دیدم که از یک تخت استفاده می‌کردند.»

او در ادامه درباره تبعات حمله به منطقه پرجمعیت رفح در جنوب نوار غزه اشاره می‌کند و می‌گوید: «۶ ماه گذشته است و این جنگ سیاه‌ترین رکورد‌های بشریت را شکست» چراکه گزارش‌ها نشان می‌دهند بیش از ۱۴ هزار کودک کشته شده‌اند و «اوضاع در شرایطی که تهدید می‌شود این مسیر وحشتناک ادامه خواهد داشت، بدتر می‌شود.»

سخنگوی یونیسف اضافه می‌کند در منطقه کوچک رفح بیش از ۱.۴ میلیون غیرنظامی گنجانده شده‌اند و چنانچه اسرائیل به این منطقه حمله کند، وضعیت بسیار وخیم خواهد شد.

این مقام سازمان ملل با روایت مشاهدات خود از غزه می‌گوید فلسطینیان با کمبود شدید آب مواجه هستند، به‌نحوی که در رفح برای هر ۸۵۰ نفر یک دستشویی و برای هر ۳۵۰۰ نفر یک محل استحمام وجود دارد.

الدر این شرایط این گونه توصیف می‌کند: «تصور کنید که یک دختر نوجوان یا مردی مسن یا زنی باردار یک روز کامل در صف می‌ایستد تا فقط حمام کند.»

او بار دیگر حمله به رفح را فاجعه‌بار می‌خواند و اشاره می‌کند که در این منطقه ۶۰۰ هزار کودک وجود دارد.

این مقام ارشد سازمان ملل در ادامه به وضعیت بد بیمارستان اروپایی غزه اشاره می‌کند و می‌گوید: «وقتی که در ماه آوریل از این بیمارستان بازدید کردم. جراح کودکان بالای سر کودک کوچک دیگری به نام محمود خم شده بود. بر اثر انفجار موشکی که خانه‌شان اصابت کرده بود، در سرش احساس درد می‌کرد. در حالی که داشت اشک می‌ریخت از من پرسید: مگر این پسربچه چه کار کرده است؟!»

الدر در ادامه اشاره می‌کند یونیسف ۳۱ اکتبر غزه را گورستان کودکان خوانده بود و «در ماه گذشته من گورستان‌های جدیدی دیدم که در رفح ساخته می‌شدند. هر روز، جنگ مرگ و ویرانی با خود می‌آورد.»

سخنگوی یونیسف می‌گوید طی بیست سالی که با سازمان ملل همکاری داشته است، هیچگاه ویرانی‌ای به اندازه ویرانی شهر‌های غزه و خان یونس ندیده است

دیگر خبرها

  • روایتگری جزء اولویت‌های مسئولان باشد
  • روایت گری جزء اولویت‌ های مسئولان باشد
  • روایت گری جزء اولویت‌های مسئولان باشد
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • ببینید | «ابو جهاد» به روایت مستند
  • مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند پخش می‌شود