Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@13:12:53 GMT

مهاجرت ۵۵۰ قوی مهاجر به تالاب سرخرود

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۲۱۹۴۳

مهاجرت ۵۵۰ قوی مهاجر به تالاب سرخرود

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،علی محمد دعاگو رییس اداره حفاظت محیط زیست محمودآباد گفت: براساس آخرین سرشماری در روز چهارشنبه ۲۴ آذرماه تعداد قو‌های مهاجر در مجموع سه دامگاه و تالاب سرخرود به ۵۵۰ بال رسیده و احتمال حضور تعدادی قو در دامگاه ازباران شهرستان فریدونکنار هم وجود دارد.

او گفت: با ورود اولین دسته از قو‌های مهاجر به تالاب سرخرود در ۲۰ آبان ماه امسال، کانکس محیط بانی در کنار تالاب نصب و محیط بانان شبانه روزی در آن مستقر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دعاگو با اشاره به تشدید نظارت‌ها از سوی محیط بانان اداره کل و شهرستان‌های اطراف در حوزه تالاب سرخرود جهت حفاظت بیشتر از قو‌های مهاجر، گفت: خوشبختانه تاکنون هیچگونه شکار و یا تیراندازی در این تالاب رخ نداده است.

او گفت: با توجه به افزایش مهاجرت پرندگان به منطقه و کمبود غذا، قو‌ها برای تغذیه به آببندان‌های دیگر پرواز کرده و احتمال شکار و یا زنده گیری آنان وجود دارد که در چند روز گذشته یکی از دامگاه دارانی که اقدام به صید قو‌ها کرده بود دستگیر و به دادگاه معرفی شد.

دعاگو با اشاره به دستگیری یکی دیگر از متخلفین سابقه دار در شهرستان فریدونکنار که ۲۴ بال قوی فریاد کش را زنده گیری و به قصد فروش در منزل شخص اش نگهداری می‌کرد، گفت: برخی افراد فرصت طلب و سودجو که با برخورد قانونی محیط بانان مواجه می‌شوند، در صدد تشویش اذهان عمومی برآمده و با اظهارات نادرست و نسنجیده، تلاش شبانه روزی محیط بانان را نادیده می‌انگارند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست محمودآباد از علاقمندان به محیط زیست و حیات وحش خواست تا اخبار صحیح و درست را از منابع خبری معتبر دریافت کنند.

دعاگو گفت: با تشدید اقدامات حفاظتی و با کمک محیط بانان یگان حفاظت استان و شهرستان‌های مجاور، تمامی متخلفین حوزه شکار تحت رصد اداره حفاظت محیط زیست شهرستان محمود آباد قرار دارند.

او گفت: در سال‌های گذشته نیز اداره حفاظت محیط زیست شهرستان محمودآباد با همکاری دوستداران حیات وحش از سراسر کشور موفق به حفاظت از این تالاب و قو‌های مهاجر می‌شد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست محمودآباد از همه مردم و تشکل‌های زیست محیطی خواست در حفاظت از پرندگان مهاجر، بخصوص قو‌های مهاجر در تالاب سرخرود، با اداره حفاظت محیط زیست محمودآباد همکاری کنند تا بتوانیم میزبان خوبی برای پرندگان مهاجر باشیم.
انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست محمودآباد قو های مهاجر پرندگان مهاجر تالاب سرخرود قو های مهاجر محیط بانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۱۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: قاچاق ۳۷ قطعه کبک وحشی به کشور عراق با هوشیاری ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج ناکام ماند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست کردستان، اقبال حمیدی اظهار کرد: مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج با رصد و شناسایی محل نگهداری کبک‌ها، با اخذ حکم قضائی و همکاری نیروی انتظامی و بازرسی از منزل یک شکارچی غیرمجاز، ۳۷ قطعه کبک که قصد قاچاق را کشف و ضبط کردند.

وی با اشاره به اینکه واحد حقوقی این اداره اقدام به تشکیل پرونده در این رابطه و معرفی فرد خاطی به مراجع قضائی کرده است، افزود: محیط‌بانان افزون بر این کبک‌ها، ۳۵ قفس چوبی و یک شبکه نگهداری پرندگان هم کشف کردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: پرندگان کشف شده به اداره حفاظت محیط زیست انتقال داده شده‌اند و پس از بررسی‌های جسمانی، تغذیه و مراقبت‌های لازم در زیستگاه‌های طبیعی این شهرستان رهاسازی می‌شوند.

حمیدی اضافه کرد: کبک‌ها که در مناطق کوهستانی زندگی می‌کنند ارزش اکولوژیکی بالایی در چرخه حیات دارند، در فصل پاییز و زمستان که حشره سن به زیر بوته گیاهانی مانند گون و درمنه روی می‌آورند کبک‌ها از این حشره تغذیه کرده و با کنترل بیولوژیکی آنکه آفت محصولات گندم و جو است کمک شایانی به حفظ کیفیت محصولات کشاورزی می‌کنند.

به گزارش ایمنا، کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار است.

کد خبر 748646

دیگر خبرها

  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • مرغان آتشین مهاجر رقص کنان به تالاب بین المللی هامون بازگشتند
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه