Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید دانا روز جمعه به مناسبت هفته پژوهش به خبرنگار ایرنا گفت: پژوهشسراهای دانش آموزی بیشتر به صورت خودگردان اداره شده و منابع آنها از محل برگزاری کلاسها و کارگاههای آموزشی و مشارکت خیران تامین می شود و کمکهای ادارات آموزش و پرورش بسیار ناچیز است و جوابگوی نیازها نیست.

وی افزود: پژوهشسرای پیامبر اعظم (ص) گناباد در گذشته به صورت آزمایشگاه تحقیقاتی فعالیت داشته و امکانات آن در همان میزان است و به روز رسانی نشده است لذا توجه بیشتر وزارت آموزش و پرورش و معاونت علمی و تحقیقاتی ریاست جمهوری را می‌طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر پژوهشسرای پیامبر اعظم (ص) گناباد ادامه داد: تعامل بین دستگاههای اجرایی، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی با این پژوهشسرا نظام مند و سیستماتیک نیست و بیشتر بر اساس سلیقه مدیران است در حالی که باید بر اساس موازین قانونی موظف به همکاری با پژوهشسراها باشند.

وی گفت: باید امتیازاتی برای مدیران دستگاههای اجرایی و مسوولان و اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در همکاری با پژوهشسراهای دانش آموزی در نظر گرفته شود و اساتید دانشگاهها موظف شوند ساعتهایی از فرصتهای مطالعاتی خود را در اختیار تحقیقات دانش آموزی قرار دهند تا به توسعه و بالندگی این بخش کمک کنند.

دانا با بیان اینکه یکی از اهداف پژوهشسراهای آموزش و پرورش آن است که دانش آموزان با خلاقیت و نوآوری محصولی را تولید و در مسیر و فرآیند تجاری سازی آن حرکت کنند افزود: چون بیشتر وقت دانش آموزان به مباحث درسی و کنکور اختصاص دارد دانش آموزان کمتر فرصت فعالیت در این بخش را در دوران تحصیل پیدا می کنند.

وی ادامه داد: برای کاهش این مشکل باید پژوهشسراهای آموزش و پرورش در هر هنرستان فنی و حرفه‌ای دارای یک اتاق فکر یا جایگاه باشد و از نزدیک با فعالیتهای دانش آموزان ارتباط تنگاتنگ داشته باشد و آموزش و پرورش هم باید محصولاتی را که توسط دانش آموزان تولید می شود تا مرحله تجاری سازی حمایت کند.

مدیر پژوهشسرای پیامبر اعظم (ص) گناباد گفت: در بسیاری از ادارات آموزش و پرورش هنور معاونت پژوهشی فعال نشده یا ایجاد این معاونت منوط به سرانه و میانگین خاصی از نظر تعداد دانش آموز است در حالی که پژوهش یک امر کیفی است و نباید درگیر مسائل کمی شود و این معاونت باید در تمامی ادارات آموزش و پرورش دایر شود.

وی از دولت و وزارت آموزش و پرورش خواست برای شکوفایی بیشتر پژوهشهای دانش آموزی امتیازاتی در فرآیند تحصیل یا کنکور برای دانش آموزان فعال در بخش پژوهش در نظر بگیرند.

دانا افزود: اگر دانش آموزی رتبه های ممتاز و حتی رتبه نخست پژوهشهای دانش آموزی در سطوح استانی یا کشور کسب کند امتیازی برای وی در کنکور و پذیرفته شدن در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ندارد و نبود این امتیاز در فرآیند تحصیل باعث شده انگیزه دانش آموزان در این زمینه کاهش یابد.

۲۰ تا ۲۶ آذر ماه به عنوان هفته پژوهش نامگذاری شده است.

هزار و ۸۰۰ فرهنگی در هزار و ۳۱ کلاس درس در قالب ۲۵۰ مدرسه، تدریس ۱۸ هزار دانش آموز را در مناطق شهری و روستایی گناباد بر عهده دارند.

مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها هفته پژوهش مدارس پژوهش گناباد دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته پژوهش مدارس پژوهش هفته پژوهش مدارس پژوهش گناباد دانش آموزان آموزش و پرورش دانش آموزان دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۳۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم

ایسنا/کرمانشاه زنگ سپاس معلم به مناسبت روز معلم در مدارس کرمانشاه نواخته شد.

آیین نمادین زنگ سپاس معلم با حضور استاندار و جمعی از مسئولین، امروز(یازدهم اردیبهشت) در هنرستان صنایع شیمیایی کرمانشاه برگزار و زنگ سپاس معلم توسط استاندار کرمانشاه به صدا درآمد.

سلمان محمدی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در این مراسم با اشاره به نقش مهم معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان، افزود: همه ما در هر جایگاهی که هستیم باید قدردان زحمات معلم‌های خود باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تهیه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت: الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده و قرار شده این الگو در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود.

وی افزود: از مهرماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی اضافه کرد: همچنین قرار شده مهر ماه امسال ۵۰ درصد مدارس غیردولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

محمدی در ادامه اشاره‌ای هم به آثار مثبت اعمال معدل امتحانات نهایی در نتیجه آزمون سراسری داشت و گفت: نتیجه اجرای این طرح در مناطق محروم به خوبی خود را نشان داد. به عنوان مثال در استانی مثل کرمانشاه در حالی که در گذشته هیچ رتبه برتری در کنکور نداشتیم، سال گذشته دو رتبه برتر کنکور و ۲۷ رتبه زیر 100 و بیش از۲۷۰ رتبه زیر هزار داشتیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه بنا داریم امسال روی دو موضوع کیفیت بخشی به نظام آموزشی و تقویت مدارس دولتی به عنوان دو مطالبه اصلی مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و ترتیب تمرکز کنیم، گفت: در جهت کیفیت بخشی به نظام آموزشی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 

وی در ادامه اشاره‌ای هم به اجرای طرح شهید سید محمدسعید جعفری در استان داشت و گفت: در این طرح اردوهای دانش‌آموزی به عنوان بستری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفته و این طرح در نهایت شناسایی استعدادهای دانش آموزان را دنبال می‌کند.

محمدی همچنین با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در راستای تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، گفت: در 1.5 سال گذشته قریب 60 مکان ورزشی با هدف نهادینه کردن ساحت زیستی بدنی در مدارس استان کرمانشاه ایجاد شده است.

وی با اشاره به افزایش سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها گفت: سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستانها از 30 میلیارد تومان در سنوات قبل به 100 میلیارد تومان در سال گذشته رسید و امیدواریم در بودجه امسال شاهد توجه بیشتر به آموزش و پرورش در اختصاص بودجه باشیم.

کسب رتبه برتر شورای آموزش و پرورش استان در سطح کشوری، کسب رتبه برتر شورای تحقیقات آموزش و پرورش و نیز رتبه برتر در اجرای پروژه مهر از مهمترین افتخارآفرینی‌های دستگاه تعلیم و تربیت استان کرمانشاه در سال گذشته بود که محمدی از آنها یاد کرد.

امروز، زنگ سپاس معلم در دیگر مدارس استان کرمانشاه هم به صدا درآمد.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج