Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: با توجه به اقلیم استان یزد، اولویت برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در این منطقه، توسعه کشت گیاهان دارویی، گلخانه ها و دامپروری است.

به گزارش ایران آنلاین، سیدجواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی در سفر یک روزه به استان یزد، در بازدید از یک مرغداری مرغ تخم گذار در شهرستان ابرکوه، اظهار کرد: مردم استان یزد در حوزه کشاورزی با وجود مشکلات آبی و خشکسالی، بسیار سخت کوش هستند و از نظر بهره وری عملکرد بسیار خوبی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساداتی نژاد به کشاورزان استان یزد توصیه کرد: کشاورزان این استان به سمت کشت گیاهان دارویی بروند چرا که این کشت کم آب بر است و برای این استان مناسب خواهد بود، همچنین استان یزد باید در حوزه دامپروری و گلخانه بیشتر فعال شود.

وی افزود: کشاورزان این استان سازگاری خود را با کم آبی نشان داده اند بنابراین امیدواریم با تسهیلات و مصوبات این سفر برای حمایت از توسعه شهرک های گلخانه ای و احیا و بازسازی قنوات منطقه، تجهیز اراضی به سیستم های آبیاری نوین و حمایت از پرورش شتر در این استان، بتوانیم به سمت کشت های کم آب بر و توسعه گلخانه به خصوص توسعه شهرک های شیلاتی در آب های شور و لب شور پیش برویم و بتوانیم شرایط مطلوبی را درحوزه اشتغال ایجاد کنیم.

ساداتی نژاد تصریح کرد: این منطقه با توجه به وضعیت تغییر اقلیم و کم آبی نیاز به مدیریت بهره برداری از آب در استان دارد و با تعاملی که بین وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو وجود دارد، تلاش می کنیم با محوریت شورای عالی آب شرایط مطلوب تری را در تامین آب کشاورزان استان یزد داشته باشیم.

وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با تامین نهاده دامی برای دامداران استان یزد گفت: نهاده های دامی بر اساس سهمیه تعیین شده بین دامداران توزیع می شود و در حوزه دام روستایی و عشایری هم تمهیداتی اندیشیده شده و بزودی توزیع انجام خواهد شد.

/انتهای پیام

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جهاد کشاورزی استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۳۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان

ابوطالب شفقت در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا لرستان رویکرد مدیریتی صحیح نکته بارز موفقیت این مجموعه است، گفت: این شیوه سرمایه‌گذاری از مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا محسوب می‌شود، اتفاقی که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی است.
شفقت انجام کار‌های پژوهشی و تولید محصولات کاملا ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذار مجموعه حتی نژاد دامی که وارد کرده به نژاد ایرانی تغییر داده است.
وی با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای لرستان علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کند، اظهار کرد: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.
استاندار لرستان با اشاره به بهره‌برداری از شهرک صنعتی کشت و صنعت، گفت: ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت ضروری است.
شفقت بیان کرد: با توجه به سطح اراضی کشت و صنعت فجر صفای لرستان توسعه گیاهان دارویی و فرآوری در دستور کار قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: مردم می‌توانند با توجه به درآمد قابل توجه کشت و فروش گیاهان دارویی اقدام کنند به کشت و توسعه گیاهان دارویی روی بیاورند.
به گفته استاندار لرستان بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه استان ظرفیت کشت و توسعه گیاهان دارویی را دارد.
شفقت گفت: سازمان جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف از جمله گیاهان دارویی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.
وی بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبت عنوان کرد و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان