Web Analytics Made Easy - Statcounter

– اخبار ورزشی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسین شریفی درباره حکم کمیته انضباطی مبنی بر ۳ بر صفر بازنده اعلام شدن گل‌گهر سیرجان در دیدار مقابل استقلال، سپاهان و پیکان اظهار داشت: موارد مشابهی در لیگ‌های فوتسال داشتیم که نتیجه این بازی‌ها ۳ بر صفر شدند و این وحدت رویه وجود داشته است. مقررات انضباطی نقل‌وانتقالات که به آن استناد شده، متعلق به سال ۹۳ بوده که این آیین‌نامه سال ۹۶ بازنگری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تصریح کرد: امسال هم آیین‌نامه‌ای در نظر گرفته شده که در ماده ۱۴ آن قید شده صحت‌سنجی و راستی‌آزمایی بر عهده باشگاه است. اینگونه نیست که بازیکن یا باشگاه ارتباط مستقیمی با فیفا داشته باشد.سؤالی مهمتر از تغییر نتایج بازی‌های گل‌گهر؛ چه کسی مدارک را جعل کرده است؟

سخنگوی فدراسیون فوتبال با بیان اینکه فدراسیون ابتدا مدارک ارائه شده گل‌گهر را نپذیرفت، خاطرنشان کرد: به نامه حمیرا اسدی (رئیس دپارتمان بین‌الملل فدراسیون) هم استناد شده است، اما سازمان لیگ دو مسئله را از باشگاه گل‌گهر درخواست کرد. اینکه مسئولیت این اتفاق را بپذیرند و فدراسیون گابن هم زمان و دیدارهای ملی بانیاما را اعلام کند.

شریفی با بیان اینکه ۹ ایمیل به فدراسیون فوتبال ارسال شد، گفت: وقتی نتوانستیم جمع‌بندی کنیم، از مقام قضایی خواستیم شرایط را بررسی کند. موضوع به پلیس فتا ارجاع داده شد و آنها نیز ایمیل‌ها را جعلی تشخیص دادند. ۹ ایمیل با یک تلفن همراه خاص صادر شده و حتی در یک روز، دو نامه دریافت کردیم که هر دوی آنها جعلی تشخیص داده شده است.کمیته انضباطی اعلام کرد؛ سه بر صفر شدن دیدارهای گل‌گهر مقابل استقلال، پیکان و سپاهان

وی که با برنامه «ورزش و مردم» گفت‌وگو می‌کرد، در مورد شباهت این موضوع با پرونده آیاندا پاتوسی که دو سال پیش به استقلال ملحق شده بود، خاطرنشان کرد: ما آن زمان در فدراسیون نبودیم. بند ۱۴ آیین‌نامه نقل‌وانتقالات می‌گوید مسئولیت احراز صلاحیت بازیکن با باشگاه،‌ مدیرعامل، سرپرست و نماینده معرفی شده است. باشگاه گل‌گهر سیرجان روز یک آذر ۱۴۰۰ اطلاعیه‌ای صادر و اعلام کرده مستندات و مدارک بازیکن خارجی، پس از اخذ تأییدیه فدراسیون گابن به سازمان لیگ تقدیم می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال تیم فوتبال گل گهر سیرجان فدراسیون فوتبال گل گهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۳۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی

به گزارش ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • سخنگوی فدراسیون فوتبال: درخواست حواله خودرو برای قهرمانان فوتسال را پیگیری می کنیم
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • توضیحات معتمدی درباره جلسه با ورزشکاران شانس المپیکی