Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به طرح ساخت سالانه یک فیلم یا سریال با موضوع یکی از شخصیت‌های برجسته حوزه ایثار و شهادت در هر استان، گفت: در حال حاضر مشغول رایزنی و همکاری برای اجرای این طرح با همکاری صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم و امیدواریم این موضوع در بودجه سنواتی نیز مورد توجه مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران آنلاین، دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی روز پنجشنبه ۲۵ آذر در ادامه سفر خود به استان قم با حضور در نشست شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت این استان با اشاره به نحوه اجرای بند «ج» ماده ۸۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران با موضوع استخدام فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد در استان قم، گفت: ۳۵۲ مجوز استخدامی در این رابطه مربوط به ایثارگران استان قم صادر شده است که از این تعداد تاکنون ۱۴۵ مورد از آن‌ها اجرایی شده است و اجرای بقیه این مجوزها نیازمند همکاری دستگاه‌هاست تا فرصت‌های شغلی در اختیار این عزیزان قرار گیرد.


رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: در خصوص طرح خوداشتغالی و کارآفرینی نیز به غیر از اعتباری که در سفرهای ریاست محترم جمهوری به این موضوع اختصاص پیدا می‌کند، تسهیلاتی نیز به منظور خوداشتغالی به ایثارگران تعلق می‌گیرد. یکی از این موارد منابعی است که از سوی صندوق توسعه ملی تخصیص داده می‌شود و شامل طرح‌هایی است که با حضور جمعی از ایثارگران شکل می‌گیرد تا منابع قابل قبولی از این محل برای آنان تخصیص یابد تا کاری پایدار و ثابت شکل گیرد.


دکتر قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه جامعه ایثارگری با توجه به افزایش میانگین سنی به توسعه و افزایش آسایشگاه ها نیاز دارد، ادامه داد: در صورت تأمین زمین از سوی استانداری برای ساخت آسایشگاه برای جانبازان ۷۰ درصد و به خصوص جانبازان نخاعی قم، اعتباری برای ساخت آن توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران در نظر گرفته خواهد شد و اگر این زمین در کنار مجتمع فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار قم باشد مناسب خواهد بود.


معاون رئیس جمهور در خصوص مسائل درمانی ایثارگران گفت: ایثارگران گرامی به دلیل افزایش سن دارای مشکلات و نیازهای درمانی زیادی هستند که باید به خوبی از سوی بیمه‌های درمانی پوشش داده شود و در حال حاضر این کار از طریق بیمه دی در حال انجام است. متاسفانه مراکز درمانی و بیمارستانی در بعضی از شهرها و استان‌ها با این شرکت بیمه‌ای همکاری نمی‌کنند که درخواستی که از این مجموعه‌ها از جمله بیمارستان‌های دولتی، بیمارستان‌های نیروهای مسلح و تأمین اجتماعی داریم این است که با درک شرایط موجود همکاری لازم را با شرکت بیمه دی داشته باشند زیرا در نهایت نتیجه این کار شامل حال ایثارگران عزیزمان خواهد شد.


رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به طرح ساخت سالانه یک فیلم یا سریال با موضوع یکی از شخصیت‌های برجسته حوزه ایثار و شهادت هر استان گفت: در حال حاضر مشغول رایزنی و همکاری برای اجرای این طرح با همکاری صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم و امیدواریم این موضوع در بودجه سنواتی نیز مورد توجه مجلس شورای اسلامی قرار گیرد. مقام معظم رهبری نیز بر نشان داده شدن سبک زندگی شهدا تاکید داشته‌اند و اقداماتی نیز در این راستا انجام شده است که نخستین مورد آن برگزاری فصل واره فرهنگی در تهران بود و امیدواریم این موضوع در سطح کلان و ملی تسری پیدا کند.


قاضی‌زاده هاشمی در ادامه بر اهمیت نامگذاری معابر شهری با نام مطهر شهدا، برگزاری اردوها و سفرهای زیارتی و سیاحتی برای ایثارگران، مراقبت و پرستاری برای ایثارگران به ویژه جانبازان و همسران آنان، افزایش آسایشگاه‌های ویژه ایثارگران، تجمیع روند خدمات رسانی به خانواده‌های شهدای مدافع حرم و حل مشکلات اوراق هویتی آنان و رسیدگی و ساماندهی گلزارهای مطهر شهدا تاکید کرد.


معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین در این سفر با حضور در منازل خانواده معظم شهیدان «رضا و عباس دوستدار» و آزاده سرافراز و جانباز «داود محمدطاهری» از نزدیک با آنان دیدار و گفت‌وگو کرد.
وی در این دیدارها ضمن استماع صحبت‌های این ایثارگران تاکید کرد: حضور در منازل خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان و آزادگان را افتخار بسیار بزرگی برای خود می‌دانیم زیرا در چنین محیط‌هایی عطر و بوی شهادت و ایثارگری را می‌توان از نزدیک استشمام کرد.
انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۳۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جراحی اقتصادی باید در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور انجام شود، گفت: «انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم.»

به گزارش شفقنا، روح الله ایزدخواه در خصوص وضعیت ارائه تسهیلات به مردم، اظهار کرد: یکی از انتقادات به این دولت مدل ارائه تسهیلات بانکی است؛ متاسفانه عملکرد مناسبی در حوزه تسهیلات ازدواج و اشتغال دیده نمی‌شود و بانک‌ها به اسم کنترل نقدینگی، تسهیلات تکلیفی را در عمل محدود کردند که منجر به رکود شد یعنی سرمایه در گردش و تسهیلات تولید، به مشکل برخورد و به مساله اول صنعت ما تبدیل شده است.

به اسم کنترل «تورم» تسهیلات بانکی را محدود کردند

وی در ادامه افزود: سال گذشته به اسم کنترل تورم، تسهیلات بانکی را محدود کردند که باعث ایجاد رکود تورمی شد. این سیاست غلط است و بار‌ها هم گفتیم یک طرفه نمی‌توان به مسایل اقتصادی نگاه کرد و بدون توجه به تولید اگر بخواهیم تورم را مهار کنیم، منجر به رکود می‌شود.

برخورد این دولت با بانک‌ها برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است

آقای ایزدخواه با انتقاد از اینکه بخش زیاد از منابع مالی بانک‌ها خرج بنگاهداری بانک‌ها می‌شود، ادامه داد: بخش‌های دیگری از این منابع را هم به عنوان وام به پرسنل خود می‌دهند و حتی بعضا این تسهیلات به دانه درشت‌ها داده می‌شود؛ بنابراین در شرایطی که منابع بانکی بیشتر شده است سوال ما از بانک‌ها این است این منابع در کجا خرج می‌شود!. ما ایراد اساسی به نظام بانکی داریم که از گذشته بوده و در این دولت تشدید شده است؛ برخورد این دولت هم با بانک‌ها مطلقا برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است؛ اقای خاندوزی بار‌ها در جلسات نظارتی ما به صراحت گفتند که «زور من به بانک‌ها نمی‌رسد». اقای رئیسی علی رغم شعار‌ی که در ایام تبلیغات ریاست جمهوری گفتند که «بانک‌ها را به خط خواهم کرد»، اما در عمل نشانه‌ای از این مساله نمی‌بینیم.

وی افزود: عده‌ای از نمایندگان مجلس هم دائما با شعار کنترل نقدینگی، فضا را تشدید می‌کنند که قطعا به ضرر تولید و به نفع سوداگری و بنگاهداری بانک‌ها است. مجلس جدید به دلیل اینکه مجلس یکدستی به لحاظ سیاسی نیست و نیرو‌های مستقل بیشتری دارد، امیدواریم بتواند با جدیت و الگوی منطقی درست بانک‌ها را وارد کار کند.

نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

وی در خصوص عدم اخذ تضامین از مردم برای ارائه وام‌های خرد، گفت: بانک‌ها اصلا عمل نمی‌کنند و این حرفی که وزیر اقتصاد گفتند توسط بانک‌ها رعایت نشد و مراجعینی که برای دریافت وام‌های معیشتی خرد به مردم معرفی می‌کنیم، یا توسط بانک‌ها رد می‌شود و یا چند ضامن از مردم می‌خواهند؛ لذا ما نیاز به جراحی واقعی داریم چراکه جراحی در سفره مردم هنر نیست بلکه در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور باید انجام شود. جراحی در ساختار الیگارشی بانکی باید انجام شود و انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم!.

دیگر خبرها

  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • قانون اختصاص خودرو داخلی به ایثارگران دوباره تمدید شد
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد