Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ «ظاهر پورمجاهد» روز جمعه در ستاد تسهیل استان و رفع موانع تولید شهرستان ملایر اظهار داشت: تامین زیرساخت‌ها و برق به ویژه در شهرک صنعتی جوکار برای طرح‌های موجود و در حال اجرا، از جمله موارد قابل پیگیری در شهرستان ملایر است.

وی افزود: برای توسعه آتی این شهرک نیاز به تقویت و احداث پست برق داریم که قرار شد در برنامه‌ تدوین شده وزارت نیرو و در جلسه جداگانه‌ای این موضوع بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان ادامه داد: در حوزه فرآوری معدن شهرستان ملایر نیز براساس بازدید انجام شده، مقرر شد برای صدور پروانه بهره‌برداری برای این واحد در هفته آینده کمیته‌ اقدام استان با مسئولان مربوطه تشکیل جلسه 

پورمجاهد گفت: پروانه بهره‌برداری این شرکت در حوزه طرح ارزیابی زیست محیطی است که باید سلسله مراتب آن طی شود و بعد از اخذ تاییدیه استان، به سازمان محیط زیست کشور می‌رود که با نمایندگان ملایر و کمک استاندار همدان جلسه‌ای در تهران برگزار و موضوعات حل و فصل شد.

به گفته وی، یک طرح معدنی دیگر درخواست زمین برای توسعه و دپوی نخاله معدن داشت که قرار شد حداقل زمین مورد نیاز را منابع طبیعی ظرف مدت یکماه تعیین تکلیف کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت: دیگر طرح‌های تولیدی این شهرستان با بانک مشکل تمدید سرمایه در گردش داشتنو که مصوب شد مبلغ مورد نیاز تامین شود. 

پورمجاهد اظهار داشت: یکی از طرح‌های بزرگ توسعه استان و شهرستان ملایر نیز با یکی از بانک‌ها مشکل تامین سرمایه ثابت داشت که مصوب شد به دلیل سرمایه‌گذاری که مجریان در طرح انجام دادند، بانک در اولین فرصت تسهیلات در دست اقدام را پرداخت کند.

وی اضافه کرد: شرکت فروسیلیس غرب پارس هم درخواست معدن داشت که قرار شد با نگاه مثبت مدیرکل منابع طبیعی استان همدان، حداقل چهار هکتار مساحت معدن در اختیار آنها قرار داده شود.

سرپرست فرمانداری ویژه ملایر نیز به کسب ۲ برند جهانی انگور و مبلمان منبت در این شهرستان اشاره کرد و گفت : این شهرستان بیش از ۲۵۰ هزار تن انگور تولید می کند و بیش از ۶۰ درصد تولید مبلمان کشور را در اختیار دارد.

"حسین فارسی" ادامه داد: این شهرستان دارای پنج شهرک صنعتی دولتی و ۲ شهرک صنعتی خصوصی است و جایگاه ممتازی در پروژه‌های کشاورزی، صنایع دستی و گردشگری دارد.

به گفته وی، تعداد ۲۵ هزار نفر در بخش کشاورزی، تعداد ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر در بخش صنعت معدن و تجارت و تعداد ۱۵ هزار نفر در بخش مبل و منبت و صنایع دستی این شهرستان فعالیت می‌کنند.

فارسی ادامه داد: شهرستان ملایر در راستای توسعه اقتصادی و پیرو فرامین رهبر معظم انقلاب، پروژه‌های مهمی را با سرمایه‌گذاری بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال و  بیش از سه هزار و ۵۰۰ شغل در دست اقدام دارد.

سرپرست فرمانداری ویژه ملایر منطقه ویژه اقتصادی سامن، طرح توسعه فروسیلیس، احداث دامداری ۶ هزار راسی، احداث گلخانه ۶۸ هکتاری گنبد، توسعه ۲۰ هکتاری شهرک صنعتی حاجی آباد، احداث شهرک ۲۰۰ هکتاری خیاطان ازندریان و احداث نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی را از جمله پروژه های این شهرستان عنوان کرد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست برق را عمده نیاز صنایع فراوری فروسیلیس عنوان کرد و گفت: احداث نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی ملایر قطعی است و قرار شد جز پروژه‌های ویژه وزارت نیرو قرار بگیرد.

حجت الاسلام احد آزادی‌خواه خواستار حمایت و کمک استانداری برای پیگیری آغاز عملیات اجرایی نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی سیکل ترکیبی و تسریع روند احداث آن شد.

وی با اشاره به ظرفیت ویژه این شهرستان در زمینه دامپروری، خواستار تسریع در عملیات اجرایی پروژه گاوداری ۶ هزار رأسی شستا شد و افزود: توسعه شرکت پگاه با سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشور ظرفیتی بسیار مستعد برای شهرستان است که برای بیش از ۵۰ نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

دیگر نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر اینکه باید انجام تمامی کارها با محور اقتصاد باشد، بر ضرورت حمایت از معادن سرمک تاکید کرد و گفت: صدور مجوز طرح توسعه معادن سرمک، بیش از ۶۰۰ شغل ایجاد می‌کند و تامین مواد اولیه برای قطعه سازی و ساخت باتری را به دنبال دارد.

هادی بیگی‌نژاد با تاکید بر ضرورت شکل گیری زنجیره صنایع شیمیایی گیاه محور، گفت: باید زیرساخت‌های حوزه پتروشیمی با توجه به بافت شهرستان شکل بگیرد.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها علیرضا قاسمی فرزاد جهش تولید ملایر استانداری همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها علیرضا قاسمی فرزاد جهش تولید سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها علیرضا قاسمی فرزاد جهش تولید ملایر استانداری همدان شهرستان ملایر شهرک صنعتی قرار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۴۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان با اشاره به ضرورت مولدسازی مدارس و مراکز آموزشی مستعد مولدسازی در این شهرستان گفت: هزینه‌های چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز مانع جدی برای مولدسازی مراکز آموزشی مشمول این طرح شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسن مدرس‌زاده در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: دو دبیرستان واثقی و شیخ فضل الله نوری در مناطق پرتردد و تجاری گرگان با بَر مطلوب (عرض تجاری)، قابلیت مولدسازی را دارند؛ اما هزینه‌های سنگین و چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز سبب شده نتوانیم پروسه مولدسازی را عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به تحصیل ۹۰ هزار دانش آموز در شهرستان گرگان گفت: ۵۲ درصد دانش آموزان دختر و ۴۸ پسر هستند که در ۴۸۰ مدرسه دولتی و غیردولتی تحصیل می‌کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش گرگان شهرستان گرگان افزود: ۱۱۰ مدرسه شهرستان گرگان غیرانتفاعی و ۳۷۰ مدرسه دولتی هستند که در مجموع ۲ هزار و ۵۹۶ کلاس درس دارند.

وی گفت: عدم تحقق دستیابی به زیرساخت‌های آموزشی عادلانه در سنوات گذشته سبب شده تا بخش زیادی از خانوار‌های روستایی و حتی ساکن شهر‌های قرق، سرخکلاته و جلین ترجیح دهند که فرزندانشان در مرکز شهرستان و شهر گرگان تحصیل کنند.

مدرس زاده ادامه داد: حدود ۷۸ هزار دانش آموز شهر گرگان و البته از شهر‌ها و روستا‌های پیرامونی در ۳۰۰ مدرسه شهر گرگان تحصیل می‌کنند.

وی سرانه آموزشی شهرستان گرگان را حدود ۴.۲ متر مربع دانست و گفت: میانگین متوسط سرانه آموزشی در کشور ۵.۲ متر مربع است و بر اساس برآورد‌ها حدود ۲۲ مدرسه در شهرستان گرگان کم داریم.

مدرس‌زاده ادامه داد: با تلاش مدیران بالادستی و استاندار محترم اعتبار لازم برای ساخت مدارس به ویژه در مناطق جنوبی شهر گرگان تامین شده است؛ اما مشکل تامین زمین در این مناطق، فرایند احداث مدرسه را ابتر گذاشته است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان ادامه داد: ۴ هزار متقاضی طرح ترمیم نمره، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع دهم، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع یازدهم و ۳۴۰۰ دانش آموز مقطع دوازدهم مشمول اجرای امتحانات نهایی در شهرستان گرگان هستند که ۱۹ حوزه امتحانی نهایی برای آن‌ها یش‌بینی شده است.

دیگر خبرها

  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • پلیس مانع ایجاد هرج و مرج در ورزشگاه فیروزآباد شد
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است