Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام عبدالرضا محی‌الدینی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته مهریز با اشاره به حضور رییس‌جمهور و برخی اعضای هیات دولت در استان یزد افزود: در صورتیکه عوارض و سهم معادن طبق قانون به شهرها پرداخت شود بخش زیادی از مشکلات فرهنگی و عمرانی مناطق محروم کشور مرتفع می‌شود.

وی با بیان اینکه در این خصوص قوانینی در کشور وجود دارد اما به درستی و خوبی به آنها عمل نمی‌شود ادامه داد: از دولت سیزدهم و شخص رییس‌جمهور انتظار داریم برای تحقق و اجرای کامل قانون مرتبط اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام‌جمعه مهریز بیان کرد: صاحبان معادن در قبال کسب درآمد و برخی آسیب‌های زیست‌محیطی ناشی از استخراج معادن  در هر منطقه و شهری که معدن وجود دارد مسئولیت اجتماعی بر عهده دارند که باید به آنها عمل کنند.

محی‌الدینی خاطر نشان کرد: از دولت انتظار می رود در این رابطه طوری برنامه‌ریزی، تصمیم‌گیری و نظارت عالیه داشته باشد که سهم حاصل از استخراج معادن در همه مناطق توزیع تا همه مردم از مزایای آن بهره مند شوند.

طبق ۲ بند قانون برنامه ششم و قانون معادن ، شهرها و روستاهای دارای معدن باید از عوایدی استخراج معدن برخوردار شوند.

وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به وضعیت کم آبی در کشور اجرای طرح ها و صنایع کم‌آب همچنین توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله مواردی است که برای ایجاد تولید و اشتغال مولد و پایدار باید مدنظر دولتمردان باشد .

امام‌جمعه مهریز گفت: اگر همه مسئولان به جد همانند دولت با روحیه انقلابی و مدیریت جهادی مخلصانه تلاش کنند بسیاری از مشکلات حل و فصل شده و شاهد شکوفایی و رونق تولید در کشور خواهیم بود.

محی‌الدینی با گرامیداشت ۲۶ آذر روز ملی حمل و نقل از مسئولان خواست برای رسیدگی به مطالبات این قشر سخت‌کوش و استفاده از ظرفیت آنها در منطقه تلاش بیشتری داشته باشند.

وی با تسلیت شهادت حضرت زهرای مرضیه (س) به فضایل و مناقب این بانوی نمونه اسلام اشاره کرد و گفت: بانوان در جامعه اسلامی برای زندگی موفق و سعادتمند باید حضرت فاطمه زهرا (س) را الگوی عملی خود قرار دهند.

امام جمعه مهریز به اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمد مفتح اشاره کرد و از دانشگاهیان و حوزویان خواست دولت و مجلس را در تحقق اهداف نظام و انقلاب اسلامی و کمک به مردم و توسعه کشور یاری دهند.

برچسب‌ها مهریز حوزه علميه قانون معادن یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهریز حوزه علميه قانون معادن مهریز حوزه علميه قانون معادن یزد امام جمعه مهریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۴۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت

  به گزارش­ خبرگزاری صدا و سیما­؛ ­ماما‌های عضو هیئت مدیره نظام پزشکی‌های سراسر کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند. در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی­­ ترین­­ رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه­ای­داشته است. امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره­ ­مندی­ ­فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش­­ ماماها­­ در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت. لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشور‌های پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ­ماماه­ای­ کشور مورد توجه قرار گیرد. در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد: - اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان - ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط­­ ماما­ ­انجام می‌شود. - ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین­ لیبر - استاندارد سازی نیروی انسانی­­ ماما­­ برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین­ لیبر­، زایمان و بهره­ ­مندی­­ تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان - فراهم شدن امکان حضور­ ­ماما­­ همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی - اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، ­پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی. در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

دیگر خبرها

  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • امام جمعه رشت: بیداری دانشجویان جهان حاصل روشنگری رهبری است/ امروز دنیا دارد حقانیت جمهوری اسلامی را باور می‌کند
  • ۹ قانون عجیب که فقط در کشور سوئیس وجود دارد!
  • امام جمعه رشت : بیداری دانشجویان جهان حاصل روشنگری رهبری است
  • امام جمعه رشت: بیداری دانشجویان جهان حاصل روشنگری رهبری است
  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • دولت تلخ‌کامی اقشار کم درآمد را به شیرینی تبدیل کند‌