Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که مردان بیشتر از زنان در معرض ابتلا به بیماری‌های کبدی قرار دارند.

دکتر ناصر ابراهیمی دریانی روز جمعه در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: نتایج این تحقیقات نشان داده اند که این موضوع در سن بالای ۵٠ سال بیشتر رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه همزمان با ابتلا به کبد چرب در این افراد آنزیم‌های کبدی هم از سطح نرمال خارج می‌شوند، افزود: اکثر این افراد علاوه بر ابتلا به کبد چرب دچار بزرگی طحال نیز می‌شوند که این موضوع در نهایت منجر به سیروز کبدی و در مواردی، سرطان می‌شود.

عضو پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، چاقی را زمینه ساز بروز مشکلات کبدی در افراد اعلام و به خانواده‌ها توصیه کرد که فرزندان خود را چاق بار نیاورند.

ابراهیمی دریانی تاکید کرد که مصرف انواع فست فود‌ها همانند پیتزا، همبرگر و سیب زمینی سرخ کرده، سس و غذا‌های چرب سبب بروز خطر سکته قلبی می‌شود و خطر بروز مشکلات کبدی را هم افزایش می‌دهد. اگر فردی تمایل به مواد قندی را در بدن خود افزایش دهد، اصلاح آن سخت و دشوار است.

وی اضافه کرد: افراد چاق به خصوص آن‌هایی که چاقی در ناحیه شکم و پهلو‌ها دارند نسبت به کسانی که لاغر هستند بیشتر در معرض خطر بیماری‌های کبدی و طحال قرار دارند.

عضو پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: آنافیلاکسی عارضه‌ای هست که به علت واکنش‌های سریع حساسیتی در بدن رخ می‌دهد همانند افرادی که با تزریق آمپول پنی سیلین به یکباره دچار انقباض عضلات حلق و نای، شوک و خفگی می‌شوند و یا افرادی که به علت نیش زنبور دچار واکنش‌های حساسیتی حاد می‌شوند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این بیماری درمان پذیر است؟ گفت: این بیماری درمان پذیر است، به شرط آنکه بیماری زود تشخیص داده شود و بیمار تحت درمان قرار گیرد.

ابراهیمی دریانی اظهار داشت: شیوع این بیماری در دنیا روند طبیعی را طی می‌کند و در ایران نیز مانند سایر کشورهاست.

وی به عوارض مصرف خودسرانه دارو‌ها اشاره و به مردم توصیه کرد که از مصرف خودسرانه دارو‌ها خودداری کنند.

عضو پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: این موضوع می‌تواند عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد و باید به شدت از آن پرهیز کرد.

«کبد چرب بیماری شایعی در جامعه است. انباشته شدن چربی در سلول‌های کبدی می‌تواند به التهاب این سلول‌ها منجر شود و در صورت بروز اختلال در آن، چربی در کبد رسوب کرده و موجب بروز کبد چرب می‌شود.»

منبع: فرارو

کلیدواژه: مشکلات کبدی بیماری گوارش کبد چرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۵۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند

ایرج ضاربان اظهارکرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چوم مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطر نشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • چطور باید حواسمان به بیماری‌های کبد باشد؟
  • چرا سلامتی کبد بسیار مهم است؟
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • ثبت فوت مردان ‌در استان زنجان بیشتر از زنان بوده است‌
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند
  • نتایج جالب یک پژوهش علمی؛ زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند؟