Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- لیر ترکیه پس از کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی آن کشور برای چهارمین بار متوالی به روند نزولی خود ادامه داده است.

به گزارش فرارو به نقل از المانیتور،  علیرغم نرخ تورم ۲۰ درصدی و کاهش نیمی از ارزش لیر از ابتدای سال جاری میلادی و به سوی فقر عمیق‌تر کشیده شدن میلیون‌ها ترک، "رجب طیب اردوغان" رئیس جمهوری ترکیه حاضر به کنار گذاشتن دیدگاه غیر متعارف خود نیست دیدگاهی که استدلال می‌کند نرخ بهره پایین بر نرخ بالای تورم غلبه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این، اما خبر خوبی برای سیل خارجی‌هایی است که در بازار املاک ترکیه سرمایه گذاری می‌کنند.

طبق گزارش آژانس آمار دولتی ترکیه فروش خانه‌های ترکیه به خارجی‌ها در ماه گذشته افزایشی تقریبا ۵۰ درصدی داشته است و میلیارد‌ها دلار سرمایه را به ترکیه آورده است. در ماه نوامبر، ۷۳۶۳ خانه در ترکیه فروخته شد که خود یک رکورد محسوب می‌شود در حالی که در مدت مشابه در سال قبل ۴۹۶۲ خانه به خارجی‌ها فروخته شده بود.

بیش‌ترین مشتریان املاک ترکیه از ایران، پس از آن از عراق و روسیه بوده اند. عمده فروش‌ها در استانبول با ۱۹۹۲ واحد فروخته شده بوده است و حدود نیمی از تعداد کل خانه‌های فروخته شده در آنتالیا تفرجگاه محبوب در دریای مدیترانه و هم چنین در آنکارا پایتخت بی روح ترکیه واقع شده‌اند.

"اردم سنول" دلال املاک در محله بی اوغلو استانبول که با زندگی شبانه و مناظر خیره کننده از بسفر و مساجد گرفته تا کاخ‌های دوران عثمانی هم چنان مکانی جذاب برای خارجی است به "المانیتور" می‌گوید:"بسیاری برای اخذ تابعیت ترکیه خانه می‌خرند. براساس مدت زمان کاری که در دفتر داشتم می‌توانم بگویم به طور میانگین از هر ده فروش خانه چهار مورد به خارجی‌های عمدتا خاورمیانه‌ای است".

در ژانویه ۲۰۱۷ میلادی، دولت عدالت و توسعه قانونی را تصویب کرد که به خارجی‌هایی که دست کم یک میلیون دلار در ترکیه سرمایه‌گذاری کرده بودند اجازه می‌داد تا تابعیت آن کشور را دریافت کنند. این اقدام، محرکی برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی بود. اپوزیسیون ترکیه، اما مدعی شد که این طرح برای حمایت از دوستان اردوغان است که بسیاری از آنان در تجارت املاک دست دارند.

ساختمان‌ها و برج‌ها یکی پس از دیگری ساخته شدند. مدل رشد مبتنی بر ساخت و ساز املاک مدتی کارآمد بود، زیرا بزرگراه‌ها، بیمارستان‌ها و مدارس تازه در سراسر ترکیه رشد کردند و باعث افزایش محبوبیت حزب عدالت و توسعه شد. با این وجود، زمانی که ارزش لیر ترکیه در پی کودتای نافرجام سال ۲۰۱۶ میلادی سقوط کرد بسیاری از پیمانکاران برای بازپرداخت وام‌های خود به دلار و یورو شروع به تقلا کردند. در سال ۲۰۱۸ میلادی که ارزش لیر کاهش دوباره‌ای داشت حزب عدالت و توسعه از ماه سپتامبر آن سال هر خارجی‌ای که ملکی به ارزش ۲۵۰ هزار دلار خریداری می‌کرد را واجد شرایط دریافت شهروندی ترکیه قلمداد کرد.

بسیاری از ترک‌ها، خارجی‌ها و به ویژه اعرابی که در ترکیه خانه خریداری می‌کنند را تهدیدی برای فرهنگ خود قلمداد می‌کنند. "آنان کشور را به اعراب فروختند" جمله‌ای بود که از اوایل دهه ۸۰ میلادی در ترکیه رایج شد زمانی که "تورگوت اوزال" نخست وزیر اسبق ترکیه کشور‌های حاشیه خلیج فارس را تشویق به سرمایه گذاری در ترکیه از جمله در بازار املاک آن کشور کرد.

در مارس سال ۲۰۱۵ میلادی، روزنامه "صباح" نزدیک به دولت عدالت و توسعه گزارش داد که شیخ "تمیم بن حمد" امیر قطر متحد نزدیک دولت ترکیه به طور مخفیانه یکی از بهترین قصر‌های ساحلی بسفر را که زمانی محل زندگی یک شاهزاده عثمانی بوده به قیمت ۱۱۳ میلیون دلار خریداری کرده است.

احساسات ضد عربی در ترکیه با هجوم بیش از ۳.۷ میلیون سوری که از جنگ داخلی ده ساله در کشورشان فرار کرده‌اند افزایش یافته است. "مراد درامالی" دلال املاک در بخش آسیایی استانبول در فنرباغچه که مورد علاقه طبقه متوسط سکولار ترکیه است می‌گوید: "اعراب عمدتا در بخش اروپایی استانبول ملک می‌خریدند، اما اکنون به اینجا به بخش آسیایی نیز آمده‌اند".

افسانه‌های شهری هم چنان در مورد تعداد سوری‌هایی که تابعیت ترکیه را دریافت کرده‌اند زبان به زبان می‌چرخند. هم چنین، گفته می‌شود حزب عدالت و توسعه می‌خواهد از رای این سوری‌ها به نفع خود در انتخابات آینده استفاده کند. دولت برای کاستن از حجم این نقل قول‌ها و گمانه زنی‌ها کم کاری می‌کند و آمار دقیقی در مورد تعداد خارجی‌هایی که هر سال تابعیت ترکیه را کسب می‌کنند ارائه نداده است.

در سال ۲۰۱۹ میلادی، در آستانه انتخابات شهرداری‌ها اردوغان با اتهام مشابهی مواجه شد و فاش شده بود که حدود ۱۱۰ هزار سوری تابعیت ترکیه را کسب کرده‌اند. در استانبول و آنکارا برای اولین بار از سال ۱۹۹۴ میلادی نامزد‌های اپوزیسیون سکولار شهرداری آن دو شهر را در دست گرفتند و گفته شد که نارضایتی ترک‌ها نسبت به حضور سوری‌ها یکی از دلایل شکست حزب عدالت و توسعه بوده است.

"فتحی آچیکل" نماینده پارلمان از حزب جمهوری خواه خلق حزب اصلی اپوزیسیون سکولار ترکیه که به شدت از دولت آن کشور به دلیل عدم شفافیت در ارائه آمار انتقاد کرده در گزارش تازه‌ای تاکید نموده که دست کم ۱۵۰ هزار سوری تابعیت ترکیه را دریافت کرده اند.

آچیکل مدعی شده که فرایند بررسی صلاحیت برای اعطای تابعیت با بررسی غیردقیق و جزئی صورت می‌گیرد و هشت عضو داعش نیز در میان افرادی بوده اند که تابعیت ترکیه را دریافت کرده‌اند. در ماه مارس او رسما از "سلیمان سویلو" وزیر کشور خواست تا تعداد سوری‌هایی که از سال ۲۰۱۱ میلادی تابعیت ترکیه را دریافت کرده‌اند اعلام کند، اما سویلو از پاسخ به این درخواست صرفنظر کرد.

وزارت کشور ترکیه در سال ۲۰۱۹ میلادی صراحت بیش‌تری داشت و در آن زمان در پاسخ به درخواست برای ارائه اطلاعات در مورد ملیت خارجی‌هایی که در ترکیه املاک خریداری کرده اند اعلام کرد که بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ میلادی ۷۳۱۲ خارجی که اکثر آنان (مانند زمان فعلی) ایرانی و عراقی بودند در ترکیه املاک خریداری کرده اند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ترکیه بازار املاک لیر اعراب حزب عدالت و توسعه سرمایه گذاری خارجی ها خارجی هایی فروخته شد ارزش لیر سوری ها آن کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۵۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا خرید عینک آفتابی گران قیمت ارزش دارد!؟

عینک‌ آفتابی که به‌عنوان محبوب‌ترین اکسسوری شناخته می‌شود، در بازه‌های قیمتی مختلفی موجود است. ارزش خرید مدل‌های گران آن نیز بالا بوده و این موضوع به‌دلیل استفاده از باکیفیت‌ترین عدسی و فریم‌های جدید است. - اخبار بازار -

عینک‌های آفتابی را باید از کالاهای بسیار محبوب در بازار اکسسوری‌های مردانه و زنانه دانست. این وسیله فوق‌العاده کاربردی، ابزاری است که به کمک آن قابلیت‌های زیادی نصیب شما می‌شود. به‌طور مثال، با استفاده از یک مدل باکیفیت، می‌توانید چشمان خود را در برابر اشعه‌های مضر مقاوم کنید.

بسیاری از افراد بر این باورند که مدل‌های گران‌قیمت از این محصول کیفیت بیشتری داشته و در نتیجه ارزش خرید آن‌ها بالاتر است؛ اما آیا واقعا این موضوع صحت دارد یا خیر؟ همراه ما باشید تا در ادامه به‌طور کامل این سوال را پاسخ دهیم.

ارزش خرید عینک ‌آفتابی گران‌قیمت

در پاسخ به این سوال که آیا عینک‌های گران‌قیمت ارزش خرید دارند باید گفت که این موضوع به معیارهای مختلفی بستگی دارد. به‌طور مثال، برخی از مدل‌ها به‌دلیل برند بودن قیمت بالایی داشته و ازنظر ظاهری جذابیت آن‌چنانی ندارند.

به‌طور کلی باید گفت که اکثر مدل‌های گران‌قیمت از این اکسسوری ارزش خرید خوبی را دارند. دلیل این موضوع نیز حضور برندهای برتر دنیای مد در این زمینه است. با بررسی معیارهای مؤثر در قیمت، بیشتر به این موضوع پی خواهید برد.

چه معیارهایی در قیمت عینک ‌آفتابی تأثیر دارند؟

نکته‌ای فوق‌العاده مهم که باید قبل‌از خرید هرکدام از مدل‌های عینک ‌آفتابی بررسی کنید، معیارهایی است که در قیمت آن تأثیر می‌گذارد. این معیارها به‌طور کامل باعث افزایش یا کاهش قیمت شده و ارزش خرید آن را نیز تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. مهم‌ترین این معیارها را در ادامه بررسی می‌کنیم.

برند تولیدکننده عینک آفتابی

قطعا اولین و مهم‌ترین معیاری که برای قیمت عینک‌های آفتابی وجود دارد، برند تولیدکننده است. شرکت‌ها و برندهای مختلفی در سرتاسر دنیا وجود دارند که این اکسسوری محبوب را تولید می‌کنند. بسیار از آن‌ها این کار را به‌طور تخصصی انجام داده و بسیاری دیگر نیز در کنار محصولات دیگر این کالا را تولید می‌کنند.

به‌طور مثال، برندهایی مانند Dior، D&G و GUCCI از برندهای مطرح دنیای مد و لباس هستند که عینک‌های گران قیمتی را به بازار عرضه کرده‌اند. قیمت این برندها بسیار گران است؛ اما به‌دلیل اعتبار آن‌ها، کیفیت محصولات نیز بالا بوده و ارزش خرید مناسبی را دارا هستند.

جنس فریم عینک آفتابی

مورد دیگری که در قیمت عینک‌ آفتابی تأثیر می گذار، جنس فریم‌هایی است که در این محصول به‌کاررفته است. اشتباهی که بسیاری از افراد می‌کنند این است که فریم‌های بی‌کیفیت خریده و سپس لنز را درون آن‌ها قرار می‌دهند.

این کار نادرست بوده و معایب زیادی را به‌همراه خواهد داشت. سعی کنید همیشه فریم‌های باکیفیت را تهیه کنید. این فریم‌ها علاوه‌بر اذیت ‌نکردن بینی و گوش، باعث زیباتر شدن و افزایش طول عمر این اکسسوری می‌شوند. فریم‌های پلاستیک فشرده، فلزی و کائوچو از پراستفاده‌ترین قاب‌های موجود در این صنعت هستند.

برند عدسی به‌کاررفته برای ساخت عینک آفتابی

بسیاری از شرکت‌ها و برندهای معتبر تولیدکننده این اکسسوری به‌جای این که خودشان عدسی عینک را تولید کنند، این کار را به شرکت‌های حرفه‌ای می‌سپارند. این‌گونه علاوه‌بر داشتن یک فریم خاص و شیک، عدسی نیز در بیشترین کیفیت خود قرار گرفته است.

از بهترین برندهای تولیدکننده عینک آفتابی باید به شرکت‌های زایس، یورو ویژن، هویا، اسمارت ویژن، آساهی و رودن اشتوک اشاره کرد. برند زایس که ساخت کشور آلمان است بیشترین کیفیت را داشته و البته گران‌ترین عدسی‌های بازار را نیز تولید می‌کند.

ضریب ایمنی در برابر اشعه‌های ماورای‌بنفش در عینک آفتابی

باید به این موضوع نیز توجه داشته باشید که علاوه‌بر موارد ظاهری و کیفی، موارد ایمنی نیز در قیمت عینک‌های آفتابی تأثیر دارد. درصورتی‌که عدسی استفاده‌شده در این محصولات مقاومت بالایی در برابر اشعات مضر خورشید نداشته باشد، ارزش خرید آن صفر خواهد بود.

دلیل این موضوع نیز نبود کاربرد اصلی یعنی محافظت از چشم درون این محصولات است. هرچه ضریب ایمنی ازنظر پلاریزه و مقاومت UV بیشتر باشد، قیمت آن نیز بالاتر خواهد رفت. UV400 بهترین ضریب ایمنی برای این محصول بوده و درصورت مشاهده روی بسته‌بندی آن می‌توانید با خیال راحت این اکسسوری را بخرید.

ترند بودن شکل عینک آفتابی

همان‌طور که می‌دانید، عینک‌های دودی در فریم‌های با طرح‌های مختلف به‌فروش می‌رسند. شما این قابلیت را دارید که فریم را جدا از عدسی انتخاب کنید. اشکال و نمونه‌های مختلفی از این قاب‌ها در بازار وجود دارد. هرچه شکل عینک آفتابی جدیدتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر می‌شود.

اگر به مد روز علاقه دارید و می‌خواهید از مدل‌های ترند استفاده کنید، باید هزینه بالایی را برای این کار در نظر بگیرید؛ زیرا فریم‌های جدید و ترند بیشترین قیمت را در بازار دارند. یکی از نمونه‌های بارز این فریم‌ها، فریم‌های بی‌رنگ مستطیل‌شکل هستند.

گران‌ترین برندهای عینک ‌آفتابی در دنیا

برندهای گوناگونی وجود دارند که درزمینه تولید عینک ‌آفتابی فعالیت می‌کنند. بهتر است با گران‌ترین این برندها آشنایی داشته باشید تا درصورت تمایل محصولات آن‌ها را برای خرید بررسی و انتخاب کنید. گران‌ترین برندهایی که عینک ‌آفتابی تولید می‌کنند عبارت‌اند از:

عینک‌های کارتیر (Cartier)عینک‌های لوگانو (Lugano)عینک‌های گلد وود (Gold & Wood)عینک‌های بولگاری (Bvlgari)عینک‌های پلاتین بنتلی (Bentely)عینک‌های دولچه گابانا (Dolce & Gabbana)

خرید عینک ‌آفتابی با بهترین قیمت

 

درصورتی‌که تصمیم گرفتید مدل‌های گوناگون از این اکسسوری محبوب و پراستفاده را خریداری کنید، پیشنهاد می‌شود که برای این کار به فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا بروید. قیمت خرید عینک ‌آفتابی  در دیجی‌کالا نسبت به فروشندگان دیگر بسیار بهتر بوده و علاوه‌بر این، گارانتی اصل بودن محصولات و کیفیت بالای آن‌ها نیز به شما داده می‌شود.

جمع‌بندی

اکسسوری بسیار محبوبی که هرکسی با هر سنی به آن علاقه زیادی دارد، عینک ‌آفتابی است. این محصول فوق‌العاده کاربردی نوعی وسیله محافظتی از چشم در برابر اشعه‌های مضر خورشید و روشنایی زیاد است؛ اما به‌دلیل جذابیت ظاهری آن، طرفداران زیادی پیدا کرده و برندهای مختلفی نیز آن را تولید می‌کنند.

نمونه‌های گران‌قیمت از این محصول بسیار خاص و شیک هستند. شما می‌توانید با خرید این مدل‌ها ویژگی‌های فوق‌العاده‌ای مانند شیک‌ترین فریم‌ها و بهترین عدسی‌ها را تجربه کنید. تمامی معیارهایی که در قیمت این محصول تأثیر داشت را در این مطلب باهم بررسی کردیم. شما این امکان را دارید که با مراجعه به دیجی‌کالا، هر مدل از این محصول را با بهترین قیمت به‌صورت آنلاین خریداری کنید.

"این مطلب تبلیغاتی است"

دیگر خبرها

  • آیا خرید عینک آفتابی گران قیمت ارزش دارد!؟
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • هجوم برای خرید طلا/ چقدر طلا فروش رفت؟
  • کمرنگ شدن محافظه کاری و شتاب تحولات اجتماعی در استانبول
  • زمزمه‌های دلالی مشاوران املاک در طرح مسکن جوانی جمعیت یزد
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • دو بازیکن خارجی در سبد خرید تابستانی پرسپولیس
  • اجاره خانه به این افراد ممنوع شد
  • قرارداد رهن و اجاره برای افغانستانی‌ها در این استان سفت و سخت می‌شود
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی