Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@03:49:14 GMT

سرقت در تهران بازداشت در صوفیه بلغارستان

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۲۶۱۴۶

سرقت در تهران بازداشت در صوفیه بلغارستان

تابستان سال 1375 سرقت طلا به ارزش 30 میلیون تومان از یک خانه اعیانی به به اداره آگاهی شمیرانات ارجاع می‌شود که دوتن از متهمان آن به بلغارستان فرار می‌کنند. بررسی و تحقیقات در خصوص این پرونده به کارآگاه عیسی شفق سپرده شد.

به گزارش ایران آنلاین ، تابستان سال 1375 سرقت طلا به ارزش 30 میلیون تومان از یک خانه اعیانی به به اداره آگاهی شمیرانات ارجاع می‌شود که دوتن از متهمان آن به بلغارستان فرار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی و تحقیقات در خصوص این پرونده به کارآگاه عیسی شفق سپرده شد.

کارآگاه عیسی شفق در خصوص این پرونده به ایران آنلاین می گوید: تابستان سال ۱۳۷۵پرونده سرقت منزلی در خیابان گاندی به من ارجاع شد. مالباخته  اعلام کرد به اتفاق خانواده‌اش به  مسافرت خارج از کشور رفته بود و کلید را به یکی از اقوامش داده بود تا مراقب خانه‌شان باشد ولی پس از اینکه از سفر باز می‌گردند متوجه به سرقت رفتن طلا به ارزش 30 میلیون تومان می‌شود. از محل سرقت بازدید کردم و دریافتم دزد یا دزدان از دیوارسمت غربی که زمین خالی بود سه طبقه بالا آمده و از بالکن  و پنجره باز وارد خانه شده و پس از جستجو کلید گاوصندوق را یافته  و طلاها را به سرقت برده‌اند.  پس از بررسی‌های لازم متوجه شدم پسر شاکی دوستی بنام «هومن» دارد و از مسافرت این خانواده باخبر بوده است.

وی افزود: با نشان دادن عکس این جوان متوجه شدم وی را می‌شناسم و قبلاً نزد من سابقه سرقت داشت.  شگرد وی در سرقت‌ها دزدی از خانه‌های دوستانش بود. چندین روز دنبالش بودم، پیدایش نکردم؛ شنیدم به ترکیه فرار  کرده است. نزد مادرش که کارمند بود رفتم موضوع را توضیح دادم اعلام بی‌اطلاعی کرد و مدعی شد دو سال پیش از همسرش جدا شده وهیچ اطلاعی از هومن و پدرش ندارد. در ادامه تحقیقات دریافتم یکی از همدستان هومن به نام «موسی»،  اصفهان نزد دوستانش  رفته است. برای دستگیرش به اضفهان اعزام شدم. نزدیکی ظهر رسیدم و پس از بررسی‌ دریافتم وی به بوشهر عزیمت رفته است. بلافاصله خودم را آنجا رساند. هوا تاریک شده بود. به پاتوق موسی رفتم که چند جوان گفتن به بندرگناوه رفته است. ماشینی کرایه کردم  و راهی بندر شدم. ساعت 10 شب  رسیدم. باکمک مأمورین محلی ساعت 11 شب  موسی را در مسافرخانه دستگیر کردیم. در تحقیقات وی ضمن اعتراف به سرقت اعلام کرد هومن از مسافرت مالباخته و وجود طلاها  و خالی بودن خانه اطلاع داشت. بواسطه دوستی با پسرش چندین بار به منزل آنها رفت و آمد داشت. کوروش، همدست دیگرشان هم بپا بود. وی اعتراف کرد: «ما داخل رفتیم و هیچگونه اموال سرقتی دست من نیست و نمی‌دانم هومن چه کار کرده، من هم مثل شما شنیدم ترکیه رفته است.» برای بدست آوردن آدرس کوروش و هومن که در استانبول بسر می‌بردند سراغ متهم سابقه‌داری بنام «عسگر» رفتم. او قبلاً در ترکیه   خلاف می‌کرد. گفتم آدرس دو نفر را می‌خواهم،  مهلت دو روزه خواست.

شفق ادامه می دهد:  بعد از گذشت یک روز  آدرس را در اختیارم گذاشت. برای دستگیری متهمین از بازپرس نیابت قضایی شهر استانبول را اخذ کردم. خیلی خوشحال بودم که برای اولین بار مسافرت خارج از کشور می‌روم  ولی به خواسته‌ام نرسیدم چون وزارت امورخارجه با اعزام ما مخالفت کرد.  نیابت قضایی را در اختیار پلیس اینترپل قرار دادیم. متهمین متواری از طریق پلیس ترک متوجه موضوع شده  بلافاصله قاچاقی به بلغارستان رفتند. حدودا دو سال بعد در آن کشور به اتهام سرقت (زنجیر قاپی) دستگیر و بازداشت می‌شوند و پس از تحمل  سه ماه حبس آزاد و به کشور دیپورت می‌شوند. به محض اینکه به فرودگاه می‌رسند هومن و کوروش را بازداشت و تحویل زندان دادیم. کوروش در تحقیقات مدعی شد من در این سرقت نقش بپا را داشتم و هیچگونه اموالی دست من نیست. در ادامه گفت بعد از یک هفته که به ترکیه رفته بود مادر هومن نزدش آمده و مقداری از طلاهاب سرقتی را به او داده است.  با دستور قضایی مادر هومن را احضار کردم. پس از تفهیم اظهارات کوروش تحقیق، وی منکر اظهارات کوروش شد و چنین عنوان کرد: «ترکیه رفتم پسرم را ببینم  و طلایی به او ندادم. کلا از موضوع سرقت بی‌اطلاع هستم. پس از تحقیقات، وی با اخذ تعهد به حضور آزاد شد. فردا صبح خانواده‌اش به آگاهی مراجعه و اعلام کردند مادرشان فوت شده است و  از بیمارستان گواهی لازم را آوردند.  هومن را از زندان آوردیم. او نیز ضمن تایید انجام سرقت اعلام کرد طلاها را برای فروش در اختیار پدرم گذاشتم چون ایران نبودم نمی دانم چکار کرده است. با دستور قضایی پدرش  را نیز دستگیر و مورد تحقیقات قرار دادیم. وی اعتراف کرد مقداری از طلاها را توسط دوستش در یکی از شهرهای جنوبی فروخته است. پس ازاخذ نیابت به شهر نظر اعزام و واسطه فروش را به همراه دو طلا فروش دستگیر  و به تهران آوردیم. نهایتاً پدر و پسر راهی زندان شدند و پرونده روال عادی خودش را در محکمه طی کرد.

وی عنوان می کند: 10 سال بعد از این ماجرا، سال۱۳۸۵ من در آگاهی شمیرانات مشغول خدمت بودم، زنی که اتومبیلش به سرقت رفته بود و در آگاهی حاضر بود زمانیکه همکاران بنده را با اسم صدا ‌زدند متوجه نامم شد و نزد من آمد و گفت که شما قبلاً در پایگاه سوم افسر پرونده هومن بودید پاسخ مثبت دادم، گفت من با هومن آشنا هستم منزل ما رفت و آمد دارد او اسلحه‌ای (کلت )تهیه کرده و قصد جان شما را دارد، اهمیت ندادم چون خیلی‌ها برای ما خط و نشان می‌کشند.ولی  مثل اینکه این سری قضیه جدی بود چراکه  یک هفته بعد هومن ساعت ۱۰ به سمت آگاهی راهی می‌شود. از قضا شب قبل افسر جانشین بودم و صبح اداره را ترک  و به خانه رفته بودم.  زنی این موضوع را به رییس پایگاه، سرهنگ خزاعی اطلاعداده بود.  بلافاصله اکیپی تشکیل و دور بر اداره کمین می‌کنند. از همکاران فقط خدا بیامرزجناب سرگرد آقایاری که قبلاً باهم بودیم متهم را می‌شناخت.  هومن کنج دیواری روبروی اداره کمین نشسته بوده وی را شناسایی و دستگیر کرد. وی مسلح به سلاح کمری شاه‌کش بود.

انتهای پیام/
 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۶۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد ملی نخبگان؛ نشست مسئولان بنیاد ملی نخبگان با جمعی از نخبگان حوزه کار با حضور روح‌الله دهقانی فیروزآبادی رئیس بنیاد ملی نخبگان و سیدسلمان سیدافقهی قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.

سیدافقهی قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در این نشست با اشاره به آیین‌نامه پایش و نگهداشت نخبگان گفت: پس از ابلاغ آیین‌نامه جذب نخبگان از سوی هیئت وزیران، آیین‌نامه پایش و نگهداشت نخبگان به همت سازمان اداری و استخدامی کشور مصوب و ابلاغ شد.

سیدافقهی با تاکید بر ضرورت اجرایی‌سازی این آیین‌نامه و شناسایی فعال نخبگان گفت: برخی از نخبگان در بدنه دستگاه‌ها، شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی حضور دارند اما از طریق گزینش بنیاد، به عنوان نخبه خودشان را معرفی نکردند و در خوداظهاری‌ها مشارکت نداشتند، به همین جهت با همکاری سازمان اداری و استخدامی، آیین‌نامه پایش و نگهداشت نخبگان تدوین شد تا بتوانیم آنها را شناسایی و به جامعه نخبگان اضافه کنیم تا ضمن رصد مسیر پیشرفت، اقدامات تسهیلگر لازم جهت رفع موانع در مسیر فعالیت آنها را در دستور کار قرار دهیم.

ضرورت توجه به نخبگان فعال در بخش خصوصی

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه تدوین و جمع‌بندی شیوه‌نامه، وظیفه سازمان اداری و استخدامی است و بنیاد ملی نخبگان وظیفه پیگیری دارد، گفت: نمی توانیم تنها منتظر نتیجه ماموریت سازمان اداری استخدامی بمانیم چرا که حیطه فعالیت این سازمان بخش دولتی است و این در حالیست که درصد زیادی از این نخبگان در بخش خصوصی فعال هستند.

سیدافقهی راه‌اندازی «خانه نخبگان» را محلی برای اجماع تفکر نخبگان علمی، کاری و دیگر عرصه‌های نخبگی در بخش خصوصی و دولتی توصیف کرد و گفت: در سال جاری راه اندازی خانه نخبگان را که از قدیم در سند راهبردی کشور در امور نخبگان ذکر شده بود در دستور کار قرار داده‌ایم تا این امر به فعلیت برسد.

حاکمیت ساز و کار انتخابی در خانه نخبگان

وی در ادامه با اشاره به اینکه خانه نخبگان به تفکیک استان‌ها تشکیل می‌شود، تصریح کرد: در هر استان پنج کارگروه نخبگانی از جمله کارگروه تولید و اشتغال تدارک دیده شده که ذیل آنها میزهای تخصصی مختلفی تشکیل خواهد شد و تلاش ما بر این است که در مجموعه خانه نخبگان، ساز و کار انتخابی حاکم باشد به نحوی که جامعه نخبگانی به دست خود نخبگان اداره شود.

سیدافقهی با تاکید بر اینکه در بحث خانه نخبگان، بنیاد فقط در جایگاه سیاست‌گذاری و نظارت فعال است، نیز گفت: بنیاد ملی نخبگان این مجموعه را رصد و حمایت می کند و بدون شک مزیت‌های طرح خانه نخبگان بعد از رونمایی و اجرا برای نخبگان تمامی عرصه‌ها محرز خواهد شد.

وی همچنین از پیشنهاد تشکیل صندوق توسعه اثربخشی نخبگان و استعدادهای برتر خبر داد و گفت: لایحه جامع حمایت از نخبگان ایرانی در کمیسیون دولت به‌عنوان اولین قانون در حمایت از نخبگان در حال بررسی است و با توجه به اینکه شرکت‌های خصوصی ممکن است توان تحقیق و توسعه و ارائه بورسیه‌های تحصیلی و یا حمایت از طرح‌های پژوهشی را نداشته باشند، پییشنهاد تشکیل صندوق توسعه اثربخشی نخبگان و استعدادهای برتر با هدف حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان و طرح‌های دیگر نخبگان در بندهای این لایحه ارائه شده است.

نخبگان کار و دانش مکمل یکدیگرند

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در پایان با تاکید بر اینکه همکاری با نخبگان کار، به سبب اشتراک تجربه، به درک و شناسایی دقیق مسائل و مشکلات می انجامد و برای تبیین نقشه راه بنیاد سودمند است، گفت: نباید نخبگان کار و دانش را از هم جدا دانست چرا که در عمل نسبت به هم مکمل هستند. خانه نخبگان با عنایت به این مسائل، تجربه و دانش نخبگان تمام عرصه‌ها را جمع آوری می‌کند و انشالله با حضور فعال اعضای آن در دستگاه‌ها گام بزرگی در حل مشکلات و توسعه کشور برخواهد داشت.

شایان ذکر است، در این نشست، نخبگان حوزه کار و صنعت به معرفی دستاوردهای خود در راستای توسعه اقتصادی کشور پرداختند و ضمن بیان انتقادات و پیشنهادات، اقدامات حمایتی لازم را از بنیاد ملی نخبگان مطالبه کردند.

کد خبر 6094058 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • برملا شدن راز قتل پیرزن با سرقت ۱۰۳ گرملاجات
  • سارقان کابل برق در مشهد دستگیر شدند
  • بازداشت عامل جنایت خونین در بوستان ولایت
  • رمزگشایی ۳۹ فقره سرقت کابل‌های برق فشار قوی در مشهد
  • بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • بازداشت ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • بازداشت شرور وحشت آفرین در غرب تهران
  • یک سارق در مبارکه ۳۲ بار از شرکت مخابرات سرقت کرد
  • حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان
  • ماجرای ناپدید شدن مجسمه ۵میلیاردی یک هنرمند