Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پرونده مال باختگان نیمایی که متهم اصلی آن م. ذ است، ردپای صرافی «د» (شرکت تضامنی«ه.پ») با سهم 40درصدی دیده می شود که 58 برابر بیش از سرمایه ثبتی تعهد ارزی بدون پشتوانه داده است. به گزارش ایلنا، تجمع مال باختگان نیمایی در مقابل بانک مرکزی روز سه شنبه 23آذرماه نیز ادامه داشت، مال باختگانی که با مشاوره های اشتباه و آدرس غلط برخی  از وکلا انتظار دارند، دارایی و سرمایه هایشان از پرونده شکایت شرکت پالایش و پخش از مفسد اقتصادی «م.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذ» بدهکار 500میلیون دلاری به آنها عودت داده شود در حالی که متهم اصلی این پرونده در سال 1398 در دادگاه جرائم اقتصادی محاکمه و به 15سال حبس محکوم شده اما چون «م.ذ» متهم اصلی پرونده پالایش و پخش است، وکلا با دادن کد اشتباه، جهت حمایت از صرافی «د» (شرکت تضامنی«ه.پ») اذهان مال باختگان را به سمت پرونده پالایش و پخش منحرف کرده اند. 
12 صرافی تنها کسانی هستند که به لحاظ حقوقی و مالی اقدام به خرید ارز از «م.ذ» کرده اند، اما تاکنون هیچ هزینه ای از جهت اشتباه خود پرداخت نکرده اند و هزینه اشتباه این صرافی‌ها متوجه بیش از 600 واردکننده و واحد تولیدی شده است از این رو می توان احتمال داد که هر کدام از این 12 صرافی برای جمع آوری ریال مال باختگان با «م.ذ» تبانی کرده باشند.
نگرانی اصلی این است که این مالباختگان تحت تأثیر این وکلا قرار گرفته و با غافل شدن از پروندۀ اصلی و به جای دنبال کردن اموال و ردیابی معاملات صرافی «د» (شرکت تضامنی «ه.پ») و «م.ذ»، سرگرم پروندۀ دیگری شوند که هرگز نمی‌تواند محلی برای جبران مطالباتشان باشد
صرافی «ه.پ» در کنار 11 صرافی دیگر خواسته یا ناخواسته با «م.ذ» در کلاهبرداری یک میلیارد درهمی در سامانه نیما همراه شده‌اند. 40 درصد از ارز فروخته شده در سامانه نیما توسط «م.ذ» یعنی 400 میلیون درهم توسط صرافی «ه.پ»  به واردکنندگان خالی فروشی شده است. شرکتی که طبق قانون حداکثر می توانست 40میلیارد تومان تعهد ارزی داشته باشد اما مجموعا در سال  1398بیش از 1200میلیارد تومان تعهد ارزی در یک مقطع زمانی ایجاد کرده است.
حال مال باختگان براساس مشاوره های اشتباه برخی از وکلا که عملکردشان شائبه‌برانگیز است، انتظار دارند بتوانند از محل شکایت پرونده پالایش و پخش از «م.ذ» به مطالبات خود برسند در حالی که چنانچه «م.ذ» در این پرونده نیز محکوم شود سود آن نصیب شاکی یعنی شرکت پالایش و پخش خواهد شد و نه مال باختگان سامانه نیما! نکته جالب این است که در روند دادرسی سال 1398 و حکم 15سال زندان و هم روند بررسی پرونده پالایش و پخش در شعبه دهم دادسرای کارکنان نام صرافی «ه.پ» از پرونده حذف شده است. باید امیدوار بود که نقش این صرافی در تغییر ریل قانونی مال باختگان توسط مراجع نظارتی و امنیتی مورد توجه قرار گیرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پرونده پالایش و پخش مال باختگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۶۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) اینجا لندن است؛ اشتباه نکنید پاکستان نیست!

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تعداد جان‌باختگان سیل در افغانستان افزایش یافت
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می‌کند
  • قهرمانی تیم پالایش نفت بندرعباس در مسابقات پدل برد انتخابی تیم ملی
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • فیلم| اعتراف دانشجوی یهودی: دفاعم از صهیونیست ها اشتباه بود!
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • (ویدئو) اینجا لندن است؛ اشتباه نکنید پاکستان نیست!