Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، دکتر «نیخیل مانشی»، نویسنده ارشد این مطالعه از مؤسسه سرطان دانا فاربر بوستون، گفت: «یافته‌ها تاکید دارد بیماران مبتلا به مولتیپل میلوما حتی اگر واکسینه شده باشند، باز باید مراقب باشند، فاصله اجتماعی را جدی بگیرند و ماسک بزنند.»

مولتیپل میلوما سرطانی است که سلول‌های پلاسما را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یافته‌های جدید حاصل تحقیقاتی است که اخیراً در آن میزان عفونت کووید در نزدیک به ۶۰ هزار بازمانده سرطان واکسینه شده و واکسینه نشده که در شش ماه گذشته درمان سرطان سیستمیک مانند شیمی‌درمانی یا ایمونوتراپی دریافت نکرده بودند، ارزیابی شد.

مطالعه جدید ۸۱۸ فرد بزرگسال مبتلا به مولتیپل میلوما را که علیه کووید ۱۹ واکسینه شده بودند با تعداد مساوی از بیماران واکسینه نشده که به سرطان خون نیز مبتلا بودند، مقایسه کرد.

طی دو تا ۴۱ هفته پیگیری، اثربخشی واکسیناسیون در پیشگیری از عفونت بسیار متفاوت بود. پس از دو دوز، در بیماران میلوما ۵.۶ درصد بود. در حالیکه در بازماندگان سرطانی که تحت درمان نبودند ۸۵ درصد بود.

این مطالعه نشان داد که اثربخشی واکسن حدود شش ماه پس از دوز دوم بیماران شروع به کاهش کرد.

به گفته محققان، اثربخشی کمتر واکسیناسیون در بیماران میلوما احتمالاً به دلیل خود بیماری و درمان آن است چراکه هر دو می‌توانند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کنند.

مانشی در ادامه افزود: «ما دریافتیم که در مقایسه با بیمارانی که در شش ماه گذشته تحت درمان قرار نگرفته بودند، میزان عفونت‌های اولیه ۲.۶ درصد بود.»

وی گفت: «برای بیمارانی که در ۹۰ روز گذشته تحت درمان قرار گرفته‌اند، این تعداد به ۴ تا ۵ درصد می‌رسد و در بیمارانی که با داراتوموماب [عامل ایمونوتراپی] درمان شده‌اند، این تعداد ۹ درصد بوده است.»

کد خبر 5377891

منبع: مهر

کلیدواژه: واکسن کرونا کووید 19 سرطان ویروس کرونا واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا روز پرستار جامعه پرستاری واکسیناسیون کووید 19 سویه اومیکرون کرونا کمبود پزشک فشار خون واکسن چاقی دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۶۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد