Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مصطفی طاهری، نماینده مردم زنجان در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس بیان داشت: افزایش ظرفیت پذیرش آموزش پزشکی، طرح بسیار مهم است که شورای عالی انقلاب فرهنگی کلیات آن را تصویب کرد. در این میان میزان افزایش ظرفیت پذیرش، مهمترین بخش این طرح است که امیدواریم به سرعت در شورا تعیین شود.

وی ادامه داد: سالمندی به مانند طوفانی در سال های آینده کشور را در می نوردد که با این پیش بینی نیاز به ارائه خدمات پزشکی به شدت افزایش پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این، هم اکنون بسیاری از مناطق کشور با کمبود پزشک عمومی و متخصص روبرو هستند که باید با توجه به این مشکلات، ظرفیت ها افزایش پیدا کند.

نماینده مردم زنجان در خصوص جزییات تصویب طرح افزایش ظرفیت پزشکی اظهار داشت: سرعت و نحوه جبران کمبود پزشک و بهبود دسترسی مردم در اقصی نقاط کشور به پزشک بسیار حائز اهمیت است و همه‌ این‌ها وابسته به میزان افزایش ظرفیت و تعدادی است که سالانه به این ظرفیت افزوده می‌شود. طبق مصوبه‌ی ستاد نقشه جامع علمی کشور قرار بر افزایش سالانه 3 تا 5 هزار نفری بود که متاسفانه بصورت نهایی تصویب نشده و به جلسه بعدی موکول شده است.

طاهری ادامه داد: امیدواریم حداقل عدد 3 هزار نفر برای افزایش ظرفیت تصویب شود. حتی با تصویب این عدد نیز سال‌ها طول می‌کشد تا سرانه پزشک در کشور به حد مطلوب برسد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه نیز همچنان قاطع در مسیر منافع ملی گام بردارد و به دسترسی عادلانه مردم در اقصی نقاط کشور به پزشک کمک شایانی کند و میزان افزایش ظرفیت رشته پزشکی را متناسب با نیازهای واقعی افزایش دهد نه برخی بهانه جویی های ذی نفعان.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پزشکی سالمندی پزشک زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۶۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است

ایسنا/هرمزگان رئیس دانشگاه هرمزگان گفت: تاسیس رشته‌های جدید و تدوین سرفصل‌های آموزشی متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است.

مصطفی ظهیری‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، هرمزگان را استان فرصت‌ها دانست و اظهار کرد: استان هرمزگان به واسطه دارا بودن ظرفیت‌های گسترده و متنوع، راهبردی‌ترین استان ساحلی کشور محسوب می‌شود.

وی، با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهی برای بالفعل کرده ظرفیت‌های بالقوه استان هرمزگان، عنوان کرد: در صورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز علمی نقش مهمی در تحقق اهداف دارد.

رئیس دانشگاه هرمزگان، بیان کرد: دانشگاه هرمزگان به عنوان دانشگاه جامع استان هرمزگان با دارا بودن بیش از ۲۳۰ عضو هیات علمی در ۱۴۹ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف، تمام همت خود را برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های خدادای استان هرمزگان به کار گرفته است.

ظهیری‌نیا، با اشاره به برگزاری دو همایش با همکاری اتاق بازرگانی طی ۶ ماه گذشته در استان هرمزگان، خاطرنشان کرد: محوریت همایش‌های برگزار شده طی مدت اخیر که یکی از آن‌ها نیز روز گذشته بود، اقتصاد دریا محور بود و سعی شد از بعد علمی و تخصصی‌تر به این موضوعات پرداخته شود.

وی تصریح کرد: دانشگاه هرمزگان سعی دارد به بهره‌گیری از اسناد بالادستی به ویژه سند توسعه اقتصاد دریا محور که توسط مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، ابلاغ شد، پرداخته و فعالیت‌ها را ساماندهی ‌و برنامه تحولی خود در این زمینه ‌تدوین کند که یکی از این برنامه‌های تحولی، توسعه رشته‌های متناسب با اقتصاد دریا محور و پذیرش‌های متناسب با ظرفیت‌های استان هرمزگان است.

وی ادامه داد: تا کنون در این زمینه اقداماتی نیز انجام شده است که تاسیس رشته‌های جدیدی که ماموریت‌گرایی را دنبال می‌کند در دستور کار استان هرمزگان است.

رئیس دانشگاه هرمزگان، تشریح کرد: بازنگری در سرفصل‌های آموزشی موجود از دیگر اقداماتی است که درحال انجام شدن است تا محتوای مطالب آموزشی را متناسب با ظرفیت‌های استان هرمزگان سوق دهیم، چراکه وزارت علوم این ظرفیت را دارد که سرفصل آموزشی دوره‌های ۴۰ واحد درسی، متناسب با ظرفیت‌های استانی و محلی تدوین شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • مسمومیت ۵۳ نفر با قارچ وحشی
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • مسمومیت ۵۳ نفر با قارچ وحشی/ اورژانس هشدار داد
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • صندلی های خالی دستیاری پزشکی تهدیدی جدی برای نظام سلامت
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است