Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل تابناک/ تحولات خاورمیانه: هشدار مقام امنیتی ایران درباره شرارت احتمالی اسرائیل، خسارت چند میلیارد دلاری به آمریکا در پی توییت ترامپ درباره ایران، میانجی گری هند میان عربستان و حوثی های یمن، تصویب قطعنامه‌ جدیدی در سازمان ملل علیه اشغالگری اسرائیل و اخراج سفیر امارات در مصر از مهم ترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هشدار مقام امنیتی ایران درباره شرارت احتمالی اسرائیل

یک مقام مطلع امنیتی به «نورنیوز» گفت: روند نسبتا موفق مذاکرات وین می‌تواند انگیزه رژیم‌صهیونیستی را برای انجام اقدامات شرارت‌بار تقویت کند.

یک مقام مطلع امنیتی به «نورنیوز» گفت که برخی اخبار ارزیابی نشده که در فرصت مجزا بدان خواهیم پرداخت، حاکی است که رژیم‌صهیونیستی در حال بررسی انجام شرارت علیه جمهوری اسلامی ایران است.

او با اشاره به اخباری که چندی قبل رسانه‌های رژیم‌صهیونیستی پیرامون دستور وزیر جنگ این رژیم به یگان‌هایی از ارتش در این خصوص منتشر کردند، افزود: با توجه به سابقه شرارت‌های این رژیم در ادوار گذشته با هدف ضربه زدن به گفت وگوهای میان ایران و کشورهای عضو برجام احتمال این رخداد دور از انتظار نیست.

این مقام امنیتی گفت: روند نسبتا موفق مذاکرات وین می‌تواند انگیزه این رژیم را برای انجام اقدامات شرارت‌بار تقویت کند.

او با اشاره به تاثیری که اقداماتی از این دست می‌تواند بر مذاکرات داشته باشد، خاطرنشان کرد: رژیم‌صهیونیستی شریک راهبردی آمریکا و کشورهای غربی حاضر در مذاکرات وین است و چنین رخدادی که حتی می‌تواند با هدف افزایش فشار به ایران برای تسلیم شدن در برابر زیاده‌خواهی‌های غربی‌ها در مذاکرات باشد، به طور قطع دامن‌گیر آمریکا نیز خواهد شد.

این مقام امنیتی افزود: در صورتی که هدف رژیم‌صهیونیستی هرگونه اقدام شرارت‌بار علیه تاسیسات هسته‌ای ایران باشد به صورت قهری بر همکاری‌های ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز تاثیر منفی و بازدارنده خواهد داشت.

او در پایان تاکید کرد: نیروهای نظامی و امنیتی کشور بر اساس وظایف ذاتی خود هرگونه احتمال تهدیدزایی را جدی تلقی کرده و برای مقابله با آن سطح آمادگی‌های ضروری را بالاتر خواهند برد.

خسارت چند میلیارد دلاری به آمریکا در پی توییت ترامپ درباره ایران

«یاهونیوز» در گزارشی به تشریح جزئیات مربوط به توییتی از «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا در سال ۲۰۱۹ پرداخته که او در آن یک ماهواره جاسوسی آمریکا را لو داده است. یک مقام سابق آمریکایی گفته این توییت «میلیاردها دلار» به آمریکا خسارت زده است.

به نوشته این رسانه، ترامپ روز ۲۰ اوت ۲۰۱۹ جلسه‌ای با گروهی از مقام‌های شورای امنیت ملی کاخ سفید از جمله «جینا هاسپل»، رئیس وقت سیا و «جان بولتون»، مشاور امنیتملی کاخ سفید داشته است.

مقام‌های آمریکایی در آن جلسه شادمان بودند، زیرا یک روز قبل ایران تلاش کرده بود ماهواره‌ای را به فضا بفرستد اما در پرتاب آن ناموفق بوده است.

طبق ادعای یاهونیوز، در آن جلسه، تصویر محرمانه‌ای از این آزمایش ناموفق که توسط ماهواره‌ها ضبط شده بود هم ارائه شد که نشان می‌دهد محل پرتاب آسیب دیده شده است.

این تصویر، نظر ترامپ را جلب کرد. یک مقام سابق دولت ترامپ گفت: «او دید که این تصویر خیلی تر و تمیز است و پرسید که می‌تواند آن را نگه دارد یا خیر. فردی که در حال ارائه توضیحات بود بعد از اندکی مکث پاسخ مثبت داد.»

مقام سابق آمریکایی که یکی از حاضران در آن جلسه بود گفته که حاضران در آن جلسه احساس خوبی درباره اینکه این تصویر نزد رئیس‌جمهور است نداشتند. او می‌گوید: «احتمالاً جینا و بقیه مقام‌های اطلاعاتی به ترامپ توصیه‌هایی مثل این مطرح کردند که "کاری با این عکس انجام نده و آن را به کسی نشان نده." ولی ترامپ همه آنها را نادیده گرفت. ترامپ در پاسخ گفته بود: "فقط می‌خواهم به این عکس نگاه کنم.»

ترامپ سرانجام یک ساعت بعد آن عکس را در توییتر منتشر کرد. رادیو ملی آمریکا ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ گزارش داد که این توییت ترامپ به لو رفتن نوع ماهواره جاسوسی آمریکا منجر شده است.

«مارکو لنگبروک» از رصدکنندگان سامانه‌های ماهواره‌ای که در هلند مستقر است در آن زمان به ان‌پی‌آر گفت تقریبا تردیدی وجود ندارد که عکسی که ترامپ از انفجار در سایت پرتاب موشک سمنان منتشر کرده، توسط ماهواره موسوم به «USA ۲۲۴» گرفته شده است.

این ماهواره که در سال ۲۰۱۱ توسط دفتر شناسایی ملی آمریکا به فضا پرتاب شد، یکی از محرمانه‌ترین ماهواره‌های آمریکاست و تقریبا تمام اطلاعات مربوط به آن سری نگه داشته شده است. با این وجود، لنگبروک می‌گوید به واسطه مدار حرکت و اندازه این ماهواره، اغلب متخصصان معتقدند که این ماهواره از نوع ماهواره‌های شناسایی چندین میلیارد دلاری «KH-11» است.

لنگبروک به ان‌پی‌آر گفته است: «این در اصل یک تلسکوپ بزرگ است که به تلسکوپ هابل چندان هم بی‌شباهت نیست، اما به جای آنکه به ستاره‌ها نگاه کند، رو به زمین است و از تمام جزئیات عکس‌برداری می‌کند.»

به نوشته ان‌پی‌آر، این عکس به شدت توجه افرادی که مسیر حرکت ماهواره‌ها را دنبال می‌کنند، جلب کرد. این افراد با توجه به نوری که از ماهواره‌ها ساطع می‌شود، حتی مسیر ماهواره‌های جاسوسی را نیز دنبال می‌کنند و با محاسبات ریاضی تشخیص می‌دهند که هر ماهواره در هر لحظه در حال رصد کدام نقطه از زمین است.

به نوشته ان‌پی‌آر، برخی از رصدکنندگان ماهواره با مدل‌سازی رایانه‌ای حتی زاویه برداشته شدن عکس را نیز شبیه‌سازی کرده‌اند. پیش از این برخی این گمانه را مطرح کرده بودند که این عکس توسط یک پهپاد یا هواپیمای جاسوسی برداشته شده باشد، اما محاسبات انجام‌شده توسط افرادی که ماهواره‌ها رصد می‌کنند، این گمانه‌زنی را رد می‌کند.

«ملیسا هنهام» از کارشناسان تصویربرداری ماهواره‌ای و معاون گروه «شبکه آزاد هسته‌ای» مستقر در وین یکی از افرادی بود که گمان می‌کرد این تصویر توسط یک پهپاد گرفته شده باشد.

او در آن زمان با بیان اینکه نحوه عملکرد این ماهواره غافلگیر شده، در مورد تبعات افشای این اطلاعات می‌گوید: «تصور می‌کنم که رقبای [ایالات متحده] هم این تصویر را بررسی خواهند کرد و آن را مهندسی معکوس می‌کنند تا دریابند که سنسور آن چطور کار می‌کند و در آن از چه نوع تکنیک پس از تولیدی، به کار رفته است؟»

یاهونیوز نوشته برخی از مقام‌های آمریکایی ابراز نگرنی کرده‌اند اقدام ترامپ در انتشار آن تصویر طبقه‌بندی‌شده به لو رفتن یکی از توانمندی‌های کلیدی جاسوسی آمریکا منجر شد که می‌تواند به ایران برای پنهان کردن برنامه‌های هسته‌ای و موشکی‌اش کمک کند.

یک مقام سابق آمریکا گفته ترامپ نمی‌توانسته تصویر مربوط به سایت سمنان را به صورت دیجیتالی به پیام خود در توییتر الصاق کرده باشد، زیرا دستگاه‌های الکترونیکی که برخی‌ها از آن برای دسترسی به جلسه‌های روزانه اطلاعاتی استفاده می‌کنند به اینترنت وصل نیستند. بنابراین، او احتمالا از یکی از دستیارانش خواسته از نسخه اصلی، عکسبرداری کرده و سپس آن را به صورت آنلاین منتشر کند.

یاهونیوز نوشته به نظر می‌رسد هدف ترامپ از انتشار آن عکس، مسخره کردن ایرانی‌ها و به رخ کشیدن قابلیت آمریکا برای خرابکاری در چنین آزمایش‌هایی باشد.

او در توییتی که به همراه عکس منتشر کرده بود نوشت: «ایالات متحده آمریکا نقشی در تصادف فاجعه‌بار هنگام پرتاب ماهواره‌بر سفیر در سایت سمنان ایران نداشت. برای ایرانی‌ها هنگام تلاش برای تعیین اینکه چه اتفاقی در آن سایت افتاده بهترین آرزوها را دارم.»

مقام‌های آمریکایی از اختیارات نامحدودی برای خارج کردن اطلاعات از رده‌بندی محرمانه برخوردارند اما تصمیم ترامپ به انتشار این تصویر از یک ماهواره جاسوسی آمریکا، بدون مشورت با دیگر دستگاه‌ها یا کاستن از کیفیت تصویر و آن هم با آن سرعت اقدامی بی‌سابقه بود.

یاهونیوز نوشته با آنکه مسیرهای گردشی ماهواره‌های آمریکا برای دستگاه‌های اطلاعاتی کشورهای دشمن آمریکا، محققان دانشگاهی و پژوهشگران نجوم مشخص است اما تصاویر به دست آمده از این ماهواره‌ها معمولاً به شدت محرمانه هستند.

یک مقام سابق آمریکایی گفته جامعه اطلاعاتی به شدت از اقدام ترامپ ناخرسند شده. یک مقام اطلاعاتی سابق آمریکا بعد از آن توییت با ترامپ تماس گرفته و با لحنی تند از او پرسیده «در کاخ سفید چه خبر است؟»

یک مقام سابق آمریکایی گفته انتشار آن تصویر کار «به شدت احمقانه و زیان‌باری بود.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در حالی با شادمانی این اطلاعات طبقه‌بندی‌شده آمریکا را لو داد که دولت ایران تأکید کرده بود که در این حادثه به ماهواره ایرانی آسیبی نرسیده و دلیل انفجار نیز یک نقص فنی بوده است.

«علی ربیعی» سخنگوی وقت دولت در این رابطه گفت: «انفجار در سکو زمانی روی داده که هنوز ماهواره‌ای به سکو منتقل نشده بود و اساسا حادثه در محل آزمایش بوده است و نه در محل پرتاب.»

یک مقام سابق آمریکایی برآورد کرده که انتشار این تصویر میلیاردها دلار به آمریکا خسارت زد. این مقام گفت: «هدیه‌ای که به ایرانی‌ها داده شد این بود که آنها گفتند "اوه، آمریکایی‌ها این سری از ماهواره‌ها را دارند و ما الان از آن خبر داریم.»

این مقام سابق گفت: «به این دلیل که آنها رزولوشن تصویر به دست آمده از این ماهواره را دیدند.»

میانجی گری هند میان عربستان و حوثی های یمن

تارنمای العربی الجدید در گزارشی مدعی شد که مصر درحال میانجیگری میان عربستان سعودی و انصارالله یمن برای دستیابی به راه حلی برای پایان بحران در این کشور است.

به گزارش تارنمای العربی الجدید، یک منبع دیپلماتیک مصری به این رسانه گفته است: قاهره تحرکات گسترده‌ ای را اخیرا در رابطه با بحران یمن و در راستای کمک به عربستان سعودی انجام داده است.

بر اساس این گزارش، قاهره از یک سو میان عربستان سعودی و یمن و از طرفی دیگر میان ریاض و تهران میانجیگری می‌کند.

این منبع افزوده است: طی روزهای گذشته، هیأت‌هایی به نمایندگی از سوی همه طرف‌ های یمنی به قاهره آمده‌اند و میان آن ها درباره دست‌یابی به یک راهکار برای پایان دادن به بحران یمن تبادل نظر انجام شده است.

این منبع که نام آن ذکر نشده همچنین مدعی شده است: مقام های ایرانی نیز به تازگی به قاهره رفته‌اند و درباره مسائل موجود میان تهران و ریاض به بحث و تبادل پرداخته اند.

این گزارش می افزاید که قاهره به منظور کمک به عربستان سعودی به میانجیگری در چند پرونده از جمله مساله یمن پرداخته و در مقابل نیز ریاض حمایت‌های اقتصادی خود را از قاهره افزایش خواهد داد و یکی از صندوق‌های سرمایه‌ گذاری عربستان حجم سرمایه‌گذاری‌ها خود در مصر را در چند پروژه بزرگ افزایش خواهد داد.

این در حالی است که روز پنجشنبه کمیته پیگری و رایزنی سیاسی مصر و عربستان سعودی به ریاست «سامح شکری» وزیر امور خارجه مصر و «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان به کار خود پایان داد.

هنوز مقام های مصری و یمنی واکنشی به این گزارش نشان ندادند.

عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن -فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادی خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.

نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد از جمله بهداشت جهانی و یونیسف بارها هشدار داده‌اند که بر اثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در قرن گذشته بی‌سابقه است، روبه رو هستند.

تصویب قطعنامه‌ جدیدی در سازمان ملل علیه اشغالگری اسرائیل

مجمع عمومی سازمان ملل جمعه پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به نفع فلسطین و سوریه تصویب کرد.

به گزارش سما، این قطعنامه با عنوان "حاکمیت دائمی فلسطینیان بر سرزمین‌های اشغالی از جمله قدس شرقی و ساکنان عرب جولان اشغالی سوریه بر منابع طبیعی خود" با ۱۵۶ رای مثبت و ۷ رای منفی (آمریکا، اسرائیل، کانادا، نایرو، ایالات فدرال میکرونزی، جزایر مارشال و پالائو) و ۱۵ رای ممتنع تصویب شد.

قطعنامه مصوب خواستار به رسمیت شناختن دائمی حاکمیت مردم فلسطین بر سرزمین‌های اشغالی از جمله قدس شرقی و حاکمیت مردم جولان اشغالی سوریه بر منابع طبیعی این منطقه است.

نماینده فلسطین در سازمان ملل توضیح داد که این تصمیم در چارچوب مجموعه‌ای از قطعنامه‌هایی است که به نفع مردم فلسطین به صورت سالانه توسط سازمان ملل صادر می‌شود و شامل جنبه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است.

وی خاطرنشان کرد که اهمیت این تصمیم از این ناحیه است که مجدداً بر حقانیت ملت فلسطین در تسلط و مدیریت منابع طبیعی خود تأکید دارد؛ مسئله‌ای که منطبق بر قوانین بین المللی و کنوانسیون چهارم ژنو است، این حاکمیت، علاوه بر به رسمیت شناختن حق مردم فلسطین برای دریافت خسارت از رژیم صهیونیستی، شرط لازم برای توسعه پایدار در فلسطین است.

این قطعنامه، ساخت دیوار حائل توسط صهیونیست‌ها و شهرک‌سازی در کرانه باختری از جمله قدس شرقی را نقض قوانین بین‌المللی می‌داند که مردم فلسطین را از منابع طبیعی خود محروم می‌کند.

همچنین قعطنامه مذکور از رژیم صهیونیستی به عنوان طرف اشغالگر می‌خواهد که به آن پایبند باشد و از دبیرکل سازمان ملل هم می‌خواهد تا در جلسه بعدی، گزارشی از اجرای این قطعنامه را به مجمع عمومی ارائه کند.

ریاض منصور، نماینده دائم فلسطین در سازمان ملل با بیان اینکه استقبال گسترده از این قطعنامه بار دیگر حمایت جامعه جهانی از حقوق کامل مردم فلسطین را نشان داد، از کشورهایی که رای دادند تشکر کرد.

اخراج سفیر امارات در مصر

«محمد مرسی» سفیر مصر در دوحه امروز جمعه خبر داد که مقامات مصری، «حمد سعید الشامسی» سفیر امارات عربی متحده در قاهره را اخراج کرده‌اند.

روزنامه القدس العربی به نقل از مرسی گزارش داد، تصمیم اخراج سفیر امارات پس از آن اتخاذ شد که مشخص گردید وی به همره چند فرد دیگر، در پرونده قاچاق آثار باستانی مصر دست داشته است.

وی خبر داد، «حسن راتب» و «علاء حسنین» عضو سابق پارلمان مصر، در جریان بازجوییها اعتراف کردند که سفیر امارات نیز در قاچاق آثار باستانی مصر دست داشته است.

سفیر قاهره در دوحه، تصمیم اخراج سفیر امارات، را تصمیم درستی عنوان و تصریح کرد، این تصمیم، نشانگر هشیاری سرویسهای امنیتی و نظارتی مصر و رفتار مناسب وزارت خارجه است.

مرسی تأکید کرد، این تصمیم باید با اقدام مشابه امارات تکمیل شود و بر اساس آن، سفیری که در حق کشور خود، مرتکب جرم شده، مجازات شود و آثار باستانی که قبلا قاچاق کرده را بازگرداند.

دادستانی قاهره چند روز پیش تصمیم گرفت که حسن راتب و علاء حسنین و سایر متهمان پرونده معروف به «عتیقه‌های بزرگ» را به دادگاه کیفری معرفی کند.

این در حالی است که بعد از اختلافات امارات با عربستان در برخی حوزه‌ها مثل یمن، منابع مطلع از «بحرانی بزرگ» میان مصر و امارات خبر می‌دهند و از آن به نام «بحران خاموش» یاد کرده‌اند.

منابع مطلع، اخباری جدید از پشت پرده بحران خاموش در روابط مصر و امارات پرده برداشتند. اخیرا ابوظبی حمایت‌های مالی و غیرمالی خود از قاهره را کاهش داده و در برخی پرونده‌های منطقه‌ای صرفاً طبق منافع خودش عمل کرده بدون اینکه منافع قاهره را در نظر بگیرد.

این منابع تأکید کردند، بحرانی بزرگ در روابط دو کشور شکل گرفته است؛ بخصوص پس از آنکه ابوظبی به قاهره اتهام زده که از دو حمله به سفارت امارات در اتیوپی و سودان اطلاعاتی داشته اما ابوظبی را از آن مطلع نکرده است

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا بودجه 1401 مذاکرات وین شب یلدا گوهر عشقی ایام فاطمیه تحولات خاورمیانه تحولات سوریه تحولات عراق تحولات یمن ایران و آمریکا برجام اروپا اسرائیل عربستان آلودگی هوا بودجه 1401 مذاکرات وین شب یلدا گوهر عشقی ایام فاطمیه یک مقام سابق آمریکایی یک مقام سابق آمریکا اخراج سفیر امارات رژیم صهیونیستی میلیارد دلاری جاسوسی آمریکا عربستان سعودی سازمان ملل میان عربستان منابع طبیعی مردم فلسطین مقام امنیتی توییت ترامپ ماهواره ای ماهواره ها آن جلسه ان پی آر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۶۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از شبکه خبری‌ای بی سی نیوز، لوید آستین وزیر دفاع آمریکا روز جمعه در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که این بزرگترین بسته کمک امنیتی آمریکا تاکنون است که صرف خرید سامانه‌های تسلیحاتی جدید برای اوکراین خواهد شد و شامل خرید موشک‌های پاتریوت بیشتری خواهد بود که کی یف برای مقابله با حملات موشکی روسیه به شهر‌های این کشور به آن نیاز دارد.

آستین گفت: این بسته شامل سامانه‌های مهم رهگیری برای سامانه‌های دفاع هوایی NASAMS و پاتریوت اوکراین، سامانه‌های ضد پهپادی بیشتر و تجهیزات پشتیبانی، مقادیر هنگفتی مهمات توپخانه، مهمات تسلیحات هوا به زمین و تجهیزات پشتیبانی و نگهداری خواهد بود.

این دومین بار در هفته گذشته است که پنتاگون کمک جدیدی را به اوکراین اختصاص می‌دهد. هفته گذشته کنگره بسته دیگری را به ارزش ۶۱ میلیارد دلار شامل کمک به اوکراین تصویب کرد که به امضای جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا رسید.

بسته شش میلیارد دلاری که روز جمعه اعلام شد، بر اساس طرح کمک امنیتی به اوکراین (USAI) به این کشور اختصاص خواهد یافت که شامل قرارداد‌هایی با شرکت‌های آمریکایی برای ساخت تسلیحاتی است که اهداف بلندمدت امنیتی اوکراین را تامین می‌کنند.

حتی با وجود شتاب در امضای این قراردادها، زمان نیاز هست تا این سلاح‌ها بدست اوکراین برسند، زیرا آنها باید از ابتدا ساخته شوند.

ارائه سامانه‌های دفاع هوایی بیشتر به اوکراین اولویت آمریکا بوده و محور مذاکرات ماهانه گروه تماس دفاعی اوکراین بوده که روز جمعه برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خیزش دانشگاه‌های آمریکا علیه محور شرارت آمریکایی-اسرائیلی
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • هشدار اسرائیل به نمایندگان دیپلماتیک خود در سراسر جهان/ آغاز سفر منطقه‌ای وزیر خارجه آمریکا از عربستان/ دیدار وزیر امور خارجه بحرین با بشار اسد
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • جنگ اسرائیل علیه غزه ۳۷ میلیون تُن آوار بر جای گذاشته است
  • عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • آمریکا یک بسته کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد
  • آمریکا کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم