Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حسن رضاییان روز شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و عملیات پاسخ به بحران شهرستان پلدختر اظهار کرد: انتهای دیواره ساحلی شهر پلدختر نقطه بحرانی است که به خاطر احتمال نفوذ سیلاب، باید به طور مداوم رصد شود و متولیان امر در این زمینه پای کار باشند.

وی از قصور پیمانکار دایک حفاظتی شهر معمولان انتقاد کرد و گفت: پیمانکار این پروژه توانایی انجام کار را نداشت چراکه باید در بازه زمانی حدود ۳۳ ماهه که در اختیار داشت طرح را به پایان برساند اما به تعهدات خود عمل نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عملکرد پیمانکار احداث دیواره های حفاظتی روستاهای چم مهر و بابازید را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: پیمانکاران طرح هایی که به آب منطقه ای واگذارشده است توان مالی نداشته و به تعهدات خود درست عمل نکرده اند.

رضاییان یادآورشد: دیواره حفاظتی گلزار شهدای شهر معمولان در حال ترانشه برداری است و چنانچه دیواره سنگی آن پیشرفت بیشتری داشته باشد سیلاب در این نقطه قابل کنترل است.

وی به بازسازی راه های روستایی در شهرستان اشاره کرد و افزود: راه های روستایی تودارشاکرمی، چول هول، چم گردله و میدان بزرگ ، جاده منتهی به پل دمرود و افرینه موقت هستند که باید در مواقع بارندگی رصد شوند.

فرماندار پلدختر با اشاره به اهمیت رصد محور پلدختر – خرم آباد در شرایط بحران ادامه داد: در مسیرهایی مانند گاو زرده ، پیچ بابابهرام و چم حیدر که احتمال کوه ریزش در آن بیشتر است مسوولان برای پیشگیری از خسارات احتمالی اقدام کنند.

رضاییان افزود: طغیان رودخانه های فصلی در سیل فروردین ماه سال ۹۸ بین ۳۰ تا۳۸ درصد موجب خسارت و آسیب به مردم شد که رفع این مشکل در بحث مربوط به احداث سدهای بالا دست در حال پیگیری از سوی مسوولان است.

رضاییان با بیان اینکه تکمیل دیواره ساحلی شهر پلدختر از مطالبات مردم و مشکلات این شهر است یادآورشد: قصور از هیچ مدیری در شرایط بحران به ویژه بارندگی های اخیر پذیرفته نیست و همه باید به جد پای کار باشند.

وی همچنین گفت: امروز بر اثر بارندگی های اخیر در منطقه بابا بهرام تا پیچ ملاوی ریزش کوه اتفاق افتاد و سقوط صخره هایی با وزن بیش از ۲۰۰ کیلوگرم موجب شکاف آسفالت شده است.

وی افزود: بارندگی ها همچنان ادامه دارد بنابراین تمام نیروها و ستاد بحران شهرستان باید با تمام توان برای جلوگیری از هرگونه خسارت به مردم در آماده باش کامل باشند.

برچسب‌ها پلدختر مدیریت بحران سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلدختر مدیریت بحران سیل پلدختر مدیریت بحران سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۸۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید

دریافت 5 MB

به گزارش همشهری آنلاین، پس از تخریب این سد تاکنون اجساد ۴۲ نفر پیدا شده است و در روزهای قبل نیز سیل در سایر مناطق ده‌ها قربانی برجا گذاشته بود و اکنون مقامات می‌گویند به طور تخمینی مجموع تلفات این حوادث از ۱۲۰ نفر بیشتر شده است.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، یک سخنگوی دولت هشدار داد که بارندگی ها ظرفیت سدهای برق آبی را پر کرده است و یک سرریز گسترده مناطق پایین دست را تهدید می کند.

گروه‌های نجات در حال حفاری در میان گل‌ولای برای یافتن بازماندگان در چندین روستا از جمله کاموشیری و کیانوگو در شهرستان ناکورو هستند و بیم آن می‌رود که شمار جان‌باختگان بیشتر شود.

خبرگزاری رویترز به نقل از «استفان کی‌روی»، فرمانده پلیس محلی گزارش داد ۱۷ نفر از جان‌باختگانی که اجسادشان پیدا شده است کودک بودند.

در پی این حوادث و به دلیل پیش‌بینی هواشناسی دولت، بازگشایی مدارس در سراسر کنیا را به تعویق انداخته است.

بیش از ۱۳۰ هزار نفر بر اثر سیل آواره شده‌اند و بسیاری از مردم در مدارس پناه گرفته‌اند.

همچنین باران‌های شدید تانزانیا و بروندی را هم دربرگرفته است.

به گزارش بی‌بی‌سی، از ژانویه تاکنون حداقل ۱۵۵ نفر در تانزانیا بر اثر بارندگی شدید و در پی آن جاری شدن سیل جان باخته‌اند.

در بوروندی نیز نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر آواره شده‌اند.

کد خبر 848413 منبع: ایسنا برچسب‌ها سيل خبر مهم کنیا حوادث جهان سد

دیگر خبرها

  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • چرا تمدن‌ها با گذشت زمان شکننده‌تر می‌شوند؟ (+عکس)
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • چنار ۸۰ ساله‌ای که در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا