Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، وزیر جهاد کشاورزی و استاندار البرز نخستین خط تولید واکسن تب برفکی ایران‌ساخت مطابق استاندارد GMP رونمایی شد.

با ایجاد این خط تولید واکسن ضمن جلوگیری از خروج ۲۵ میلیون دلار ارز با ایجاد ظرفیت صادراتی زمینه ساز ارزآوری ۲۰ میلیون دلار خواهد شد تا مسیر واردات ۲۰ میلیون دز واکسن تب برفکی حیوانی با تولید این محصول بسته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی و مجتبی عبداللهی استاندار البرز  با حضور در شهرک صنعتی سپهر از این خط تولید در شرکت دانش بنیان ویرا واکسن شایا رونمایی کردند.

خط تولید واکسن تب برفکی حیوانی شرکت دانش بنیان ویرا واکسن شایا در حال حاضر دارای توانمندی تولید ۲۰ میلیون دوز از این واکسن است و می تواند نیاز کسور کشور را تامین کند.

این خط تولید با توجه به سطح استاندارد و تکنولوژی مورد استفاده، علاوه بر تامین نیاز داخل، دارای ظرفیت و قابلیت صادراتی سالانه معادل ۲۰ میلیون دلار است.

استاندارد GMP (Good Manufacturing Practice) به عنوان فونداسیون اصلی سیستم های ایمنی و سلامت شامل مجموعه الزامات و دستورالعمل هایی است که روش ها، تجهیزات مورد نیاز، امکانات و کنترل های الزامی برای تولید محصولات با کیفیت در بر می گیرد.

شرکت دانش بنیان ویرا واکسن شایا در صورت تحقق فازهای توسعه‌ای می‌تواند تا ۴۰ میلیون دز در سال تولید کند که این ظرفیت می‌تواند علاوه بر  تامین نیاز صنعت دام، کشور را در شمار صادرکنندگان  واکسن یاد شده قرار دهد.

در حال حاضر ۷۰ نفر نیروی انسانی در این شرکت دانش بنیان مشغول فعالیت هستند که دانش آموخته حوزه های زیست فناوری، ژنتیک، شیمی و مهندسی بوده و ۱۷ نفر از آنها در مقطع دکتری دانش آموخته‌اند.

پلت فرم تولید واکسن های ویروسی زنده، از جمله واکسن پی پی آر یکی از خطوط تولید این شرکت است که وارد بازار شده است و این شرکت را در جرگه ۳۰ شرکت داشن بنیان برتر کشور قرار داده است. در این شرکت واکسن‌های اکتیمای واگیر و لمپی اسکین تولید و به بازار عرضه شده است. همچنین واکسن های آبله گوسفندی، آبله بزی، BVD، IBR، تب سه روزه در حال طی مراحل پایانی تحقیق و توسعه بوده که تا سال جاری به بازار عرضه خواهد شد. این خط تولیدی در حال حاضر با فعالیت های توسعه ای انجام شده ظرفیت تولید ۸ واکسن حیوانی توسط این شرکت دانش بنیان وجود  دارد که سالانه ۲۵۰ میلیون دوز ظرفیت تولید این خط می باشد.

برای ایجاد خط تولید واکسن تب برفکی حیوانی ۱۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته است که ۳۰ درصد آن توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت شده است. ایجاد این خط تولید واکسن ضمن جلوگیری از خروج ۲۵ میلیون دلار ارز با ایجاد ظرفیت صادراتی زمینه ساز ارزآوری ۲۰ میلیون دلار خواهد شد تا مسیر واردات ۲۰ میلیون دز واکسن تب برفکی حیوانی با تولید این محصول بسته شود. تولید واکسن های باکتریایی در فازهای بعدی توسعه این شرکت قرار دارد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در مجموعه بازدیدهای امروز از شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه زیست فناوری و دامپزشکی، با همراهی وزیر جهاد کشاورزی و استاندار البرز، از شرکت های پسوک، بندا فرآور و نیک پایا کارن فارمد نیز بازدید خواهد کرد.

منبع: الف

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان خط تولید واکسن علمی و فناوری خط تولید میلیون دلار ۲۰ میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۸۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق نامه همکاری دو جانبه بین سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و پارک علم و فناوری استان سمنان در راستای توسعه صادرات محصولات شرکت‌های مستقر در پارک این استان منعقد شد.

این  توافق‌نامه در راستای کمک به توسعه صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان سمنان، بین پارک علم و فناوری استان سمنان در بحث توسعه صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور و سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری منعقد شد.

همکاری دو جانبه در خصوص توسعه سرمایه‌گذاری، روابط بین‌الملل و صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان سمنان در راستای تحقق اهداف و ماموریت‌های پارک در راستای انتخاب شرکت‌های دارای ظرفیت صادراتی در حوزه‌های مختلف و بررسی اولیه ظرفیت‌های صادراتی و محصول شرکت، اتصال شرکت‌های دارای ظرفیت صادراتی در حوزه‌های مختلف به کارگزار صادراتی یا کارگزاران تجارت برون مرزی مورد تایید برای ارزیابی سطح صادراتی شرکت (ERA)، برگزاری دوره‌های مهارت افزایی جهت توسعه صادرات شرکت‌های دارای ظرفیت صادراتی در حوزه‌های مختلف، ارتباط با کارگزار معتبر ارائه دهنده خدمات حقوقی در حوزه صادرات محصولات و عقد قرارداد‌های بین‌المللی و برگزاری مشترک نمایشگاه‌های بین‌المللی است.

پارک علم و فناوری استان سمنان متعهد شد از تمامی ظرفیت‌های خود جهت توسعه سرمایه‌گذاری، روابط بین‌الملل و صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان سمنان استفاده و فضا، امکانات و زیرساخت‌های لازم جهت انجام موارد مرتبط با موضوع تفاهم‌نامه را تامین کند.

سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری نیز متعهد شد نیروی متخصص، امکانات فنی و زیرساخت‌های تخصصی لازم جهت انجام موارد مرتبط با موضوع تفاهم‌نامه را تامین و اتصال شرکت‌های دارای ظرفیت صادراتی در حوزه‌های مختلف به کارگزار صادراتی یا کارگزاران تجارت برون مرزی مورد تایید برای ارزیابی سطح صادراتی شرکت (ERA) تسهیل کند.

 

در جریان این توافق‌نامه معاونت علمی مسئولیت تسهیل اتصال شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان سمنان را به کارگزاران حقوق بین‌الملل جهت بررسی قرارداد‌های بین‌المللی شرکت‌ها و دریافت مشاوره‌های حقوق بین‌الملل را عهده‌دار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری