Web Analytics Made Easy - Statcounter

خوشحالم که واکسیناسیون تا این حد گسترش پیدا کرده است، امروز حال مردم کمی بهتر شده و با آرامش بیشتری به زندگی خود ادامه می‌دهند.

به گزارش مشرق، پرویز فلاحی‌پور پیرامون فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر مشغول بازی در دو پروژه سریالی «بی‌نشان» به کارگردانی «امیر قویدل» و «شب بیدار» به کارگردانی رضا ابوفاضلی و تهیه‌کنندگی علی مهام هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا ادامه داد: فیلمبرداری هر دو اثر همچنان ادامه داشته و فکر می‌کنم که تا پایان سال صرفا مشغول این دو اثر باشم، به امید خدا اسفند ماه امسال هم برای ادامه ضبط «بی نشان» راهی کربلا خواهیم شد و چند روزی در آنجا ادامه اثر را فیلمبرداری می‌کنیم.

بازیگر سریال «شب بیدار» درباره کاراکتر خود در این اثر افزود: شاکله اصلی و جایگاه اجتماعی نقشم در سریال «شب بیدار» نزدیک به سریال «بی نشان» است، هرچند در این اثر در نقش یک مرد گلخانه دار به ایفای نقش می‌پردازم اما در هر صورت هر دو نقشم در دو سریال را دوست دارم، اما حضور «مهران مهام» برای حضورم در سریال «شب بیدار» بسیار موثر بود.

وی درباره سایر فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری اضافه کرد: اوایل امسال بازی در سریالی به نام «سودا» را به پایان رساندم که برای پخش در شبکه نمایش خانگی آماده می‌شود. این اثر به کارگردانی «ایمان یزدی» سریالی سیزده قسمتی در ژانر پلیسی اجتماعی است که در آن نقش خوبی را بازی می‌کنم. از دوستانی که سریال را در بخش پس تولید دیده اند شنیدم که سریال خوبی شده و احتمالا با موفقیت روبرو خواهد شد، البته هنوز درباره زمان پخش اثر اطلاعی به من داده نشده است.

بازیگر سریال «شهرزاد» درباره تجربه گذر از دو سال کرونایی ادامه داد: این دو سال برای من و تمام مردم بسیار سخت گذشت، التهاب و استرسی که کرونا در جامعه به وجود آورده بود به هیچ وجه قابل بیان نیست، این استرس در کنار مشکلات اقتصادی فراوانی که تعطیلی‌ها به وجود آورده بود باعث شد تا دو سال غم انگیز را سپری کنیم.

وی با تاکید بر لزوم ادامه روند واکسیناسیون اضافه کرد: خوشحالم که واکسیناسیون تا این حد گسترش پیدا کرده است، امروز حال مردم کمی بهتر شده و با آرامش بیشتری به زندگی خود ادامه می‌دهند. امیدوارم تمام آنانی که هنوز واکسن نزده اند هم مقاومت را کنار گذاشته و به خاطر عزیزانشان این عمل را انجام دهند تا بالاخره در سال آتی این بیماری منحوس ریشه کن شود.

فلاحی پور در همین رابطه ادامه داد: شخصا دو دوز اول واکسن را تزریق کرده ام و می‌خواهم هرچه سریعتر دوز سوم را بزنم، البته چند روز پیش برای تزریق واکسن اقدام کردم، اما تا به من رسید واکسن تمام شد و این اتفاق به روزی دیگر موکول شد.

وی درباره انتشار تصویر «فرامرز صدیقی» در فضای مجازی اذعان کرد: در ابتدا بگویم که وضعیت فرامرز صدیقی حتی در آن عکس هم بد نبود، بالاخره وی پا به سن گذاشته و طبیعی است که کمی لاغر شود، اما در کل انتشار این تصویر اشتباه محض بود، به نظر من به جای این که برای مطرح کردن خودمان از دیگران استفاده کنیم به فکر کمک واقعی به آن‌ها باشیم.

این بازیگر سینما اضافه کرد: شاید در ابتدا انتشار تصویر صدیقی و باز نشر آن توسط دیگران از سر دلسوزی بوده، اما باز هم اشتباه است، مردم با بازیگران خود خاطره دارند و انتشار چنین تصاویری ذهنیت جامعه را خراب کرده و همه را ناامید می‌کند، حتی ممکن است بازیگران جوان‌تر به خود بگویند که عاقبت من هم این چنین می‌شود، به همین دلیل می‌گویم انتشار این تصویر تزریق ناامیدی به جامعه است و نباید انجام شود.

بازیگر سریال «بی نشان» در همین رابطه ادامه داد: از نظر من اگر می‌خواهیم به بازیگری کمک کنیم راه زیاد است، البته برخی از این بازیگران به دلیل مشکلات جسمی و کهولت سن توانایی جلوی دوربین رفتن ندارند، اما با این وجود اگر قصدمان کمک به آن‌ها باشد می‌توانیم به روش‌های مختلف مثل کارهای صنفی به آن‌ها کمک کنیم.

فلاحی پور با اشاره به توجه بیشتر به پیشکسوتان خاطرنشان کرد: من بسیاری از تهیه کنندگان را دیده ام که به فکر پیشکسوتان هستند و گاها به آن‌ها پیشنهاد بازی می‌دهند، اما این کافی نیست، بخش دولتی باید برای از کار افتادگان این هنر فکری کند، البته در این میان وظیفه رسانه سنگین است، خبرنگاران می‌توانند با گفت‌وگو با این بازیگران پیشکسوت مردم و تهیه کنندگان را از وضعیت آن‌ها با خبر کنند تا هم اینکه سازندگان آثار آن‌ها را فراموش نکنند و هم اینکه اگر بازیگری کار افتاده مسئولین فرهنگی فکری برای وی بکنند.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت پرویز فلاحی پور بازیگر سینما و تلویزیون فرامرز صدیقی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت فلاحی پور شب بیدار بی نشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۹۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است

سخنگوی مجمع رصتا درباره سریال «حشاشین» و لزوم حذف آن از پلتفرم‌ها گفت: سریال‌های خارجی در مقایسه با سریال‌های ایرانی به دلیل اقبال بسیار کمتر مخاطب، مشمول ممیزی پسینی هستند، یعنی اول نمایش داده می‌شوند و بعداً اگر ساترا ملاحظه‌ای داشته باشد به سکوهای نمایش خانگی اعلام می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سریال «حشاشین» یکی از مباحثی است که این روزها توجه منتقدان خارجی و مخاطبان ایرانی به خود جلب کرده که به زندگی و اعمال حسن صباح، رهبر اسماعیلیه در ایران، می‌پردازد؛ این سریال نشان می‌دهد که چگونه صباح با ایجاد فرقه‌ای به نام «حشاشین»، جایگاه خود را در میان حاکمان آن زمان به دست آورد و با ترورها و فعالیت‌های زیرزمینی، تلاش کرد تا از تحت تسلط عرب‌ها و ترک‌ها بیرون بیاید اما باید به این نکته توجه داشت که این سریال روایتی متفاوت و البته غیرواقعی از زندگی حسن صباح است و نشان می‌دهد که چگونه او با رهبری مذهبی و سیاسی، جنگی پنهانی علیه قدرت‌های آن زمان منطقه را آغاز کرد.

این سریال توسط عبدالرحیم کمال نوشته و توسط پیتر میمی کارگردانی شده است؛ فیلمبرداری آن دو سال به طول انجامید و قرار بود در ماه رمضان سال گذشته پخش شود و به دلیل فیلمبرداری صحنه‌هایی از سریال در مالتا و قزاقستان، نمایش آن تا امسال به تعویق افتاد.

چند روز قبل این سریال در پلتفرم‌های داخلی نظیر فیلیمو و فیلم نت منتشر شد در حالی که مهدی سیفی، مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا اظهار کرد: سریال حشاشین محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال حشاشین (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تأیید نیست.

سامان مراد حسینی، سخنگوی مجمع رصتا نیز در گفت‌وگویی با ایرنا در این باره اظهار کرد: تنظیم‌گری ساترا، یک تنظیم‌گری هوشمندانه است و با توجه به اینکه رفتار مخاطبان سکوهای نمایش خانگی در ایران به این صورت است که معمولاً از سریال‌های ایرانی استقبال می‌کنند، سریال‌های ایرانی مشمول ممیزی پیشینی هستند. آئین نامه محتوایی ساترا به تمام سکوهای شبکه نمایش خانگی ابلاغ شده است و رسانه‌های نمایش خانگی خودشان موظف هستند آئین نامه محتوایی ساترا را اعمال کنند و نظارت پسینی به معنای عدم نظارت نیست.

وی افزود: طبق خود اظهاری سکوهای شبکه نمایش خانگی در حال حاضر در میان سریال‌های خارجی، پرمخاطب‌ترین سریال‌های خارجی در سکوهای ایرانی برخی سریال‌های ترکی، کره‌ای و هندی هستند.

سخنگوی مجمع رصتا با اشاره به تصمیم ساترا بیان کرد: ساترا هوشمندانه تلاش می‌کند اعلام رسمی ممنوعیت سریال در زمان مناسب صورت پذیرد تا تأثیر معکوس نداشته باشد و اعلام ممنوعیت یک سریال باعث افزایش استقبال مخاطب نسبت به آن سریال و مشاهده سریال از سکوهای خارجی نشود. یکی از مأموریت‌های ساترا در حوزه تنظیم‌گری اجتماعی این است که وقتی یک سریالی قرار است ممنوع شود قبل از ممنوعیت داده‌های لازم در اختیار نخبگان و رسانه‌های جمعی قرار گیرد تا زمانی که سریال ممنوع می‌شود شاهد همراهی نخبگان و رسانه‌های جمعی باشیم‌.

مراد حسینی ادامه داد: در نهایت باید توجه داشت که اعلام ممنوعیت یک سریال تصمیمی مهم است که در شورای صدور مجوز ساترا با حضور نمایندگان دادستانی کل کشور، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صدا و سیما، نماینده مجمع رصتا و اعضای حقیقی شورا اخذ می‌شود و این نوع تصمیمات معمولاً با اجماع اعضای شورا شکل می‌گیرد و پس از آنکه سریالی ممنوع اعلام می‌شود دادستانی از انتشار آن در سکوهای داخلی جلوگیری می‌کند.

امید علی مسعودی عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا نیز درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم‌ها به ایرنا اظهار کرده است: پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم‌های نمایش خانگی در ایران و کشورهای عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکوهای نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه‌ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشورهای عرب زبان به شمار می‌رود.

این استاد تمام دانشگاه سوره در ادامه یادآور شد: برجسته کردن فرقه‌ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به ایرانی‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال شهرهای ری، قم و اصفهان را منشأ تروریست معرفی می‌کند.

مسعودی در ادامه تصریح کرد: تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلمنامه آن وارد است در پلتفرم‌های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم‌های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال‌های خارجی نیز همچون سریال‌های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.

نایب رئیس انجمن سواد رسانه‌ای ایران در پایان خاطر نشان کرد: قطعاً پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال‌های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده‌های ایرانی خواهد داشت.

کد خبر 748692

دیگر خبرها

  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است
  • چرا سریال «حشاشین» در ایران مجوز ندارد؟
  • انتشار سریال «حشاشین» در پلتفرم‌ها ممنوع است
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • پیش‌تولید سریال پایتخت ۷ آغاز شد
  • پیش تولید « پایتخت ۷ » آغاز شد
  • پیش تولید «پایتخت۷» آغاز شد
  • پیش‌تولید «پایتخت ۷» آغاز شد
  • پیش تولید «پایتخت ۷» آغاز شد