Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام‌خمینی(ره) با تاکید بر اینکه مدیریت لجستیک نقشی کلیدی در اشتغال‌زایی و تولید ناخالص ملی دارد، گفت: امسال شرکت شهر فرودگاهی حضوری متفاوت در پنجمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل ، لجستیک و صنایع وابسته دارد.

به گزارش ایران آنلاین و به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمدمهدی کربلائی رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام‌خمینی(ره) در خصوص برگزاری پنجمین نمایشگاه حمل و نقل و لجستیک به ارایه نقطه نظرات خود پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام‌خمینی(ره) با اشاره به اینکه مدیریت حمل و نقل و لجستیک بعنوان لازم و ملزوم یکدیگر و بخش حیاتی در زنجیره تامین، توزیع کالا و خدمات؛ ابزاری مهم برای رشد، توسعه و ثبات اقتصادی کشور و گسترش روابط تجاری با سایر کشورها محسوب می‌شود، گفت: وسعت سرزمینی، وجود منابع طبیعی و معادن ارزشمند و فعالیت صنایع گوناگون بزرگ و کوچک در گستره ایران اسلامی در کنار موقعیت بی‌نظیر آن بعنوان شاهراه شرق و غرب جهان و همجواری با بازار بزرگ منطقه غرب آسیا، اهمیت لجستیک و حمل و نقل را در کشور نشان می‌دهد.

کربلایی توضیح داد: عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری‌های شانگهای پس از شروع به کار دولت سیزدهم بستر مناسبی را برای فعالیت تولیدکنندگان، صاحبان صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در بازار گسترده کشورهای عضو این سازمان فراهم آورده که از مهمترین زیرساخت‌های لازم برای انجام این مهم، توسعه لجستیک و حمل و نقل است.

وی افزود: مدیریت لجستیک که عبارتست از تامین مواد اولیه، تولید و توزیع کالا؛ یکی از ارکان مهم در تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید در کشور محسوب می‌شود و می‌تواند نقشی کلیدی در اشتغال‌زایی و رشد تولید ناخالص ملی ایفا کند. 

این مقام مسئول یادآور شد: حمل و نقل نیز در جایگاه بازوی اصلی لجستیک، از بخش‌های مهم در زنجیره تامین و توزیع کالا و خدمات شناخته می‌شود و توجه به آن در سه محور عملیات، ناوگان و زیرساخت موجب تسریع در تحقق اهداف کشور در حوزه لجتسیک و به دنبال آن رشد تولید و اقتصاد خواهد شد.

کربلایی با اشاره به اینکه مدیریت لجستیک و حمل و نقل مقوله‌ای چندوجهی به شمار می‌رود و ارگان‌های مختلفی از جمله وزارتخانه/‌های راه و شهرسازی و اقتصاد و دارایی به همراه تعداد کثیری از زیر مجموعه های خود در آن دخیل هستند، اعلام کرد: ایجاد زیرساخت‌های لازم برای حضور تمام ارگان‌های دخیل در حوزه لجستیک و حمل در کنار یکدیگر به منظور کاهش بروکراسی های اداری، گامی مهم برای افزایش بهره‌وری هر دو مقوله لجستیک و حمل و نقل به شمار می‌رود و اثراث مستقیم آن در رشد اقتصادی و تولید ثروت برای کشور انکارناپذیر است.این مهم در جمهوری اسلامی ایران با تاسیس شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) به منصه ظهور رسیده و با گرد هم آمدن ارگان‌هایی که نقش محوری در حوزه حمل و نقل و لجستیک دارند در این مجموعه، زیربنای ارزشمندی برای استفاده از موقعیت ژئوپلیتیکی کشور در راستای تبدیل پایتخت ایران اسلامی به قطب لجستیک غرب آسیا ایجاد شده است.

وی ادامه داد: قرارگرفتن در کریدور شمال به جنوب و جاده ابریشم؛ مجاورت با مسیر ریلی و ایجاد زیرساخت‌های وسیع در حوزه حمل و نقل هوایی بار و مسافر و احداث منطقه آزاد تجاری و ویژه اقتصادی به همراه انبارهای مسقف و روباز، تنها بخشی از ویژگی‌های شهر فرودگاهی امام‌خمینی برای تبدیل شدن به هاب لجستیکی کشور به حساب می‌آیند.

کربلایی گفت: هم‌اکنون طرح جامع توسعه شهر فرودگاهی امام‌خمینی با افق سی ساله برای استقرار صنایع خلاق و دانش‌بنیان، بخش‌های نمایشگاهی و فرهنگی، سلامت، گردشگری، بورس، بانک و بیمه در این مجموعه بزرگ اقتصادی تدوین شده و در دست اجراست.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام‌خمینی(ره) تصریح کرد: با تکمیل زیرساخت‌های شهر فرودگاهی امام خمینی در حوزه‌های هوانوردی و تجاری، این مجموعه بعنوان قطب اول بار و قطب دوم مسافر هوایی در منطقه غرب آسیا فعالیت خواهد کرد و به عنوان یکی از مهمترین بخش‌های لجستیکی کشور در مسیر توسعه اقتصادی ایران شناخته می‌شود.

به گفته وی، شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) بعنوان مهمترین درگاه هوایی کشور امسال حضوری متفاوت در پنجمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل ، لجستیک و صنایع وابسته دارد.وجود ظرفیت‌های قانونی و مشوق‌های منطقه آزاد و ویژه اقتصادی و دیگر پهنه‌های شهر فرودگاهی مطمئنا جذابیت‌های زیادی برای بازرگانان، سرمایه‌گذاران، صاحبان صنایع‌های تک و استارتاپ‌ها دارد.

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی ره لجستیک و حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۹۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟

خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه‌های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کار‌های علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود، اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جا‌هایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیرو‌های دولتی وارد منزل ما شدند و هول و هراس ایجاد کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟
  • توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برای مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره)
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند