Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر مردانی روز شنبه در نشست کمیته بیماران خاص این استان اظهار داشت: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری ، مبنی بر اینکه باید از آلام  بیماران کاسته شود، از همین رو با توجه به وضعیت درمان و مشکلات معیشتی بیماران خاص ،می‌طلبد تا همه دستگاه ها و خیرین سلامت گام‌های اساسی برای تسهیل در روند درمانی این بیماران بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به نقش مهم انجمن بیماری‌های بیماران خاص نیز اشاره کرد و افزود: اگر انجمن‌های بیماران خاص نبودند گرفتاری بیماران چند برابر شرایط فعلی بود و همه مشکلات آنها بدون واسطه متوجه بیمارستان‌های استان می‌شد.

مردانی تصریح کرد: انتظار می‌رود کمیته امداد امام خمینی، (ره)هلال احمر، بهزیستی، اوقاف و امور خیریه و سایر دستگاه‌های حمایتی در رفع مشکلات بیماران خاص هم‌افزایی داشته باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری بر ضرورت آموزش در راستای افزایش سلامت مردم جامعه تاکید کرد و گفت: با افزایش آگاهی مردم و کاهش بیماری‌ها هزینه‌های تحمیل شده بر نظام سلامت کاهش می‌یابد از همین رو ضروری است تا در این خصوص هم‌اندیشی و راهکارهای موثری تدوین و اجرا شود.

مردانی با اشاره به حذف دفترچه‌های کاغذی از ابتدای دی ماه امسال، اطلاع رسانی در این خصوص این برنامه را خواستار شد و گفت: اطلاع‌رسانی در این رابطه مهم است چرا که سازمان‌های بیمه‌گر هزینه‌ای بابت نسخه‌های کاغذی پرداخت نمی‌کنند.

مردانی خاطر نشان کرد: لزوم آموزش و فرهنگ سازی جهت مدیریت مصرف دارو، برگزاری کلاس های توجیهی و مشاوره برای بیماران هموفیلی و ایجاد سیاست‌های تشویقی برای پذیرش بیماران هموفیلی، روش های کاهش هزینه های درمانی و کمک به درمان و توانمندسازی مبتلایان بیماران خاص از جمله تالاسمی از دیگر موارد ضروری در خصوص بیماران خاص است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری افزون‌بر ۲ هزار بیمار سرطانی و ۵۰۰ بیمار هموفیلی دارد.

برچسب‌ها حمایت از بیماران خاص چهارمحال وبختیاری بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حمایت از بیماران خاص چهارمحال وبختیاری بهداشت و سلامت حمایت از بیماران خاص چهارمحال وبختیاری بهداشت و سلامت بیماران خاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۰۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روح و روانم خیلی درگیر است و افسردگی امانم را بریده است، اما نمی‌توانم هزینه جلسات مشاوره با روانشناس را بپردازم. این گفته مسعود، جوان ۳۵ ساله است.
خدمات روانشناسی خدمات با تعرفه‌های بالایی است؛ به طوری که بیش از ۷۰ درصد مردم توانایی مراجعه به روانشناسان را ندارند. بهرام عین الهی،وزیر بهداشت سال گذشته از تحت پوشش قرار دادن این خدمات خبر داد.

اکنون ۲۰ درصد افراد جامعه به نوعی دچار اختلالات روان هستند و نیاز به حدود ۱۰۰ هزار روانشناس و مشاور داریم .براساس طبقه بندی‌های بین‌المللی، حدود ۴۰۰ نوع بیماری روانی داریم که سازمان روانشناسی و مشاوره نقش پررنگی در پیشگیری از ابتلا افراد جامعه به این‌ اختلالات دارد.

بیشتر بخوانید: نرخ پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد + جزییات

رئیس سازمان بیمه سلامت محمد مهدی ناصحی می‌گوید «سازمان بیمه سلامت خدماتی مانند روان درمانی فردی، خانواده درمانی، گروه درمانی و خدمت مشاوره را تحت پوشش قرار داده است».
به گفته ناصحی «سهم پرداختی سازمان در بخش سرپایی جهت خدمات فوق، معادل ۷۰ درصد تعرفه دولتی است».

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره علی فتحی آشتیانی به فارس می‌گوید« آنچه وزیر بهداشت درباره بیمه خمدات روانشناسی گفته این است که خدمات بیمه‌ای فقط مشمول روانشناسانی می‌شود که تخصص روانشناسی بالینی و سلامت دارند.اما اگر کسی نیاز به خدمات روانشناسی عمومی، تربیتی، شخصیت،مشاوره خانواده، شغلی و در کل که ۱۴ رشته می‌شود این رشته‌ها مشمول بیمه نمی‌شود.»

در حالی که به گفته رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تعداد متخصصان رشته‌های روانشناسی بالینی و سلامت بسیار کم است و همه خدمات روانشناسی نیازمند پوشش بیمه‌ای هستند؛اما برداشت وزارت بهداشت این بوده که روانشناسی فقط مشمول این دو گرایش است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1228740 برچسب‌ها روان شناسی

دیگر خبرها

  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی چیست؟
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • چند روش ساده برای تقویت مو
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان