Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@09:31:46 GMT

وضعیت افغانستان در هزار توی بحران‎ها

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۳۱۷۹۲

افغانستان را باید فغانستان نامید چرا که تا یاد‌ها یاری می‌کند در این بیش از ۴۰ سال گذشته تا کنون مردم این کشور در فقر و گرسنگی و جنگ به سر برده‎اند و اکنون نیز در شرایط بدتر از پیش قرار دارند.

خبرگزاری میزان - حال و روز افغانستان خوب نیست و این کشور اکنون شاهد بحران‎های گوناگونی است.

موج مهاجرت مردم افغانستان که در طول بیش از ۴۰ سال جریان داشته اکنون شدت گرفته است و بسیاری از مردم این کشور راهی دیگر کشور‌ها شده‎‏اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون قدرت در افغانستان در اختیار طالبان است اما این گروه نه در میان کشور‌های همسایه و منطقه، نه حتی در کشور‌های فرامنطقه‌ای نیز به رسمیت شناخته نشده است.

آمریکا و اروپا دارایی‌های اندک افغانستان را بلوکه کرده‎اند و کمک‌های سازمان‌های بین المللی و حقوق بشری نیز تاکنون بسیار اندک بوده است و نتوانسته از تشدید گرسنگی مردم باقی مانده در افغانستان جلوگیری کند.

وضعیت و شرایط اقتصادی افغانستان بغرنج و نامساعد بود و با قدرت گرفتن طالبان این نابسامانی بیشتر شده است.

اکنون نیز به نظر می‌رسد پس از خروج نیرو‌های آمریکایی از خاک افغانستان، این سیاست دیده می‌شود که فشار‌ها بر این کشور افزایش یابد تا مهاجرت مردم بیشتر شود و شرایط گرسنگی و قحطی افزایش یابد.

به واقع طرح و برنامه‌ای که برای افغانستان چیده شده، نسل کشی مردم این کشور است و چه بسا آمریکا و اروپا پس از نابودی مردم این کشور بار دیگر افغانستان را اشغال کنند و به ایجاد و تشکیل کشوری بپردازند که خود می‌خواهند.

نمی‌توان این سیاست آمریکا را در نابودی مسلمانان در هر نقطه‌ای از جهان نادیده گرفت.

بیشتر بخوانید: بحران انسانی در افغانستان؛ میلیون ها نفر در معرض خطر مرگ هشدار سازمان ملل درباره قحطی و گرسنگی در افغانستان

غرب در یک پروژه بزرگ و بلند مدت تلاش دارد تا با اقداماتی از جنس جنگ و ایجاد قحطی علیه مسلمانان اجرا کند.

کشور‌هایی چون، عراق، سوریه، لبنان، یمن و افغانستان در فهرست نظام سلطه قرار دارند.

گروه‎هایی در افغانستان اخیرا در نامه‎ای اعلام کردند که مردم افغانستان را در شرایط سخت زمستان تنها نگذارید.

با توجه به شرایط حاکم بر افغانستان، مردم این کشور نیازمند کمک‌های فوری از سوی کشور‌ها هستند تا بتوان آن‌ها را اندکی از وضعیت و شرایط قحطی دور کرد.

قطعاً نمی‌توان به امید سازمان ملل یا نهاد‌های حقوق بشری بین المللی ماند، مردم مظلوم افغانستان نیازمند کمک‌های مسلمانان جهان هستند و این بسیج کمک رسانی باید برای دیگر کشور‌ها و مردمی که در شرایط افغانستان قرار دارند تسری یابد.

مردم یمن نیز در وضعیتی بسیار بغرنج هستند، اما همانند افغانستان اجازه کمک رسانی به آن‌ها داده نمی‌شود.

در این میان نقش کشور‌های مسلمان  پر رنگتر است هر چند در میان آن‌ها رژیم‌هایی مانند عربستان وجود دارند که بخشی از مشکلات مسلمانان منطقه به رفتار‌های آن باز می‌گردد.

شرایط جهان اسلام به ویژه برخی از کشور‌های اسلامی اهمیت وحدت مسلمانان را بیشتر می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: افغانستان طالبان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: افغانستان افغانستان طالبان مردم این کشور کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۱۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست

فرماندار شهرستان خوروبیابانک گفت: مدیریت بحران این شهرستان از امکانات کافی برخوردار نیست و نیاز اساسی به پزشکان متخصص، مجرب و امکانات پزشکی دارد و این خواسته مردم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، احمدرضا طحانی ظهر امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه مدیریت بحران شهرستان که با حضور منصور شیشه فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان خوروبیابانک با توجه به پراکندگی روستاها و وسعت زیاد آن، نیاز به امکانات امدادی دارد.

وی افزود: در حال حاضر امکانات و تجهیزاتی که برای مقابله با حوادث احتمالی مخصوصاً سیل در شهرستان وجود دارد، بسیار اندک است و در صورت وقوع حوادث، این شهرستان با مشکل مواجه خواهد شد.

فرماندار شهرستان خوروبیابانک با اشاره به مشکلات حوزه بهداشت و درمان، خاطرنشان کرد: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان باید این موضوع را در نظر داشته باشند که این شهرستان نیاز اساسی به پزشکان متخصص، مجرب و امکانات پزشکی دارد.

طحانی محرومیت‌زدایی را مهمترین نیاز مردم این خطه از استان اصفهان عنوان و تصریح کرد: با وجود اقدامات بسیار در شهرستان خوروبیابانک، همچنان بحث محرومیت قابل لمس است که انتظار می‌رود برای خروج از مشکلات به این شهرستان توجه ویژه شود.

مسئولان اصفهان صدای مردم خوروبیابانک را نمی‌شنوند

حجت‌الاسلام محمدحسین رمضانی، امام جمعه شهرستان خوروبیابانک نیز تصریح کرد: با گذشت چند سال از افتتاح بیمارستان محروم این شهرستان، مسئولان استانی صدای این مردم را نمی‌شنوند و بارها از تریبون نماز جمعه در این خصوص صحبت شده است.

وی ادامه داد: آنچه که این مردم ولایت‌مدار و شهیدپرور تقاضا دارند تجهیز کامل بیمارستان و حضور پزشک متخصص است.

امام جمعه شهرستان خوروبیابانک گفت: کاهش تعرفه برق منطقه گرمسیری یکی از مطالبات بحق و جدی مردم شهرستان خوروبیابانک است.

کد خبر 748455

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت برخورد آمریکا با دانشجویان
  • حکمرانی ولایی، نظریه جدید در مدل حکمرانی
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • دستاوردهای جهاد افغانستان را حفظ می کنیم
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد