Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت ملی پست ایران گفت: برای ادامه فعالیت پهبادهای پستی هادی و هدی باید از دستگاه های مختلف مانند دستگاه های امنیتی و... مجوز لازم گرفته شود.

به گزارش برنا؛ خرداد ماه امسال بود که پست پهبادی برای اولین بار در ایران در قالب دو پهباد هادی و هدی در شهر کیش به صورت پایلوت شروع به کار کرد  که هدف آن دسترسی آسان افراد به خدمات پستی بر مبنای فناوری های نوین ارتباطی عنوان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما پس از چندی به گفته آذری جهرمی وزیر ارتباطات وقت این پروژه معلق شد و دیگر ادامه حیات نداشت. رسانه ها و برخی منابع این پروژه را شکست خورده عنوان کردند که به دلایلی نتوانست ادامه حیات داشته باشد.

"رمضانعلی سبحانی‌فر"، مدیر عامل شرکت ملی پست ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا گفت: پهباد های هادی و هدی به عنوان پایلوت به اجرا در آمد و هدف این بود که در مسیرهای صعب العبور و اضطراری استفاده شود.

وی افزود: به طور مثال در روستایی برفی می آید و  به دلیل صعب العبوری نمی توان به آن دسترسی داشت می توان با این پهباد ها به منطقه رفت و امکانات مختلفی از جمله دارو و امکانات ضروری را ارسال کرد.

سبحانی فر ادامه داد: این پست پهبادی به صورت پایلوت در جزیره کیش به لحاظ محدویت و ملاحظات دستگاه امنیتی اجرا شد.

مدیر عامل شرکت ملی پست ایران با بیان اینکه در ابتدا یک مجوز دو ماهه ای صادر شد که در این بازه این پروژه پیاده سازی شد و موفق هم عمل کرد، تصریح کرد: برای ادامه فعالیت این پهباد ها باید از دستگاه های مختلف مانند دستگاه های امنیتی  و... مجوز لازم گرفته شود.

وی افزود: این پهباد ها توسط شرکت های دانش بنیان ساخته شد و ما به صورت خرید خدمت با شرکت آن تفاهم نامه ای داریم که دو پرنده در اختیار ما قرار دادند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران فناوری رسانه مدیر عامل شرکت ایران برنا دارو پرنده پست هادی و هدی پهباد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۱۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند

منصور محبی معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام اظهار کرد: این رسانه‌ها که به صورت الکترونیکی و مکتوب فعالیت دارند با دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به طور رسمی فعالیت خبری خود را آغاز کرده اند.

وی با اشاره به اینکه از این تعداد ۶ رسانه پایگاه خبری هستند، ادامه داد: مابقی این رسانه‌ها شامل یک ماهنامه، ۲فصلنامه و یک مورد نیز روزنامه است.

به گفته معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام، علاوه بر این هم اینک ۳۰ درخواست صدور مجوز برای فعالیت رسانه‌ای ثبت و در نوبت دریافت مجوز است.

محبی تاکید کرد: در حال حاضر ۲۶۰ رسانه دارای مجوز شامل ۶۸ پایگاه خبری، ۳۲ نشریه چاپی، ۴۱ رسانه غیر برخط، نمایندگی ۱۰ خبرگزاری و نمایندگی ۱۰۹ روزنامه سراسری در استان فعالیت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • آخرین امتیازهای میلاد عبادی‌پور در روسیه به درد نخورد
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند
  • اجرای طرح هادی و پروژه‌های عمرانی در روستا‌های سروآباد
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های صهیونیست هاست
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های اسراییل است
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند