Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، خبرگزاری رویترز دیشب (۲۷ آذر) نوشت که استعفای دیوید فراست، یکی از معماران اصلی راهبرد پر فراز و نشیب برگزیت جانسون، سؤال‌هایی را در مورد کم و کیف جدایی از اتحادیه اروپا و روند مذاکرات ایرلند شمالی برانگیخته است. این استعفا همچنین به احساس آشفتگی در دولت محافظه‌کار جانسون دامن زد.

فراست در نامه استعفای خود از آینده برگزیت ابراز اطمینان کرد ولی گفت که نگرانی‌هایی در مورد جهت‌گیری دولت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانسون نیز در واکنش به این کناره‌گیری ابراز تأسف کرد.

خروج مذاکره‌کننده ارشد برگزیت در دولت انگلیس پس از آن رخ می‌دهد که برخی از قانونگذاران حزب محافظه‌کار به جانسون هشدار داده بودند که عملکرد خود را بهبود بخشد وگرنه با مخالفت آنان روبرو خواهد شد.

به تازگی انتشار یافته‌های یک نظرسنجی که از ۲۴ هزار و ۶۹۱ خواننده روزنامه انگلیسی دیلی اکسپرس در روزهای ۹ و ۱۰ دسامبر (۱۸ و ۱۹ آذر) انجام شد، نشان داد که با برملا شدن نقض شرایط قرنطینه و برگزاری یک میهمانی در دفتر کار نخست‌وزیری، ۵۹ درصد از رأی‌دهندگان خواهان استعفای بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس شدند.

جانسون اواخر هفته پیش و پس از انتشار ویدئویی از کارکنان دفتر وی که مشغول تمسخر و خنده در مورد یک جشن بزرگ که در جریان قرنطینه کریسمس سال گذشته در ساختمان نخست‌وزیری برگزار شده بود و زمانی که برپایی این گردهمایی‌ها ممنوع بود، عذرخواهی کرد.

نتایج یک نظرسنجی دیگر نیز نشان داد اکثریت مردم انگلیس خواستار بازگشت کشورشان به اتحادیه اروپا هستند و برای الحاق مجدد به این اتحادیه رأی می‌دهند.

این نظرسنجی که از سوی موسسه «ساوانتا کامرس» انجام شد، نشان داد تنها یک سال پس از پایان دوره گذار، واقعیت برگزیت برای بسیاری از مردم انگلیس در حال نمایان شدن است.

اکنون ۵۲ درصد از مردم انگلیس می‌گویند به الحاق مجدد به اتحادیه اروپا رأی می‌دهند، ۵۳ درصد از مردم این کشور ماه گذشته میلادی همین نظر را داشتند. ۴۸ درصد نیز خواستار بیرون ماندن از اتحادیه اروپا هستند.

از زمان همه‌پرسی سال ۲۰۱۶ که اکثریت مردم این جزیره به خروج از اتحادیه اروپا رای ‌دادند تا نیمه دوم سال ۲۰۱۹ دولت‌های دیوید کامرون و ترزا می قادر به عملیاتی کردن فرایند برگزیت نشدند تا اینکه جانسون توانست با وعده عملی کردن خروج، رهبری حزب محافظه‌کار و نخست‌وزیری را به دست بیاورد. وی تأکید کرده بود در هر صورت و حتی بدون توافق با بروکسل، انگلیس را از اتحادیه خارج می‌سازد.

در ماه‌های اخیر مشکلات پسابرگزیت و همه‌گیری کووید موجب شده تا انگلیس دچار کمبود ۹۰ هزار راننده کامیون شده و در کنار مشکلات جهانی حمل‌ونقل، به مسائل مربوط به تأمین مواد غذایی دامن زده شود. نمایندگان اصناف از لندن خواسته‌اند تا فکری به فکر وضع موجود کرده و آزمون رانندگی برای رانندگان کامیون را افزایش داده و روادید موقت برای رانندگان اتحادیه اروپا صادر کند.

برچسب‌ها انگلیس استعفا اتحادیه اروپا برگزیت بوریس جانسون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انگلیس استعفا اتحادیه اروپا انگلیس استعفا اتحادیه اروپا برگزیت بوریس جانسون اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۲۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • سیتی به مصاف تیم بدون مربی می‌رود!
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • نخست‌وزیر اسپانیا: استعفا نداده و با قدرت ادامه می‌دهم
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • اظهارات جدید وزیر خارجه انگلیس علیه ایران | این راهکار بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس خواهد بود
  • بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون
  • اعضای شورای شهر و روستا در تحقق شعار امسال همت مضاعف داشته باشند