Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-07@13:42:42 GMT

امید به بازگشت به دوران ثبات، نوستالژیک شد

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۳۳۳۸۳

امید به بازگشت به دوران ثبات، نوستالژیک شد

نشریه اکونومیست در سرمقاله اصلی شماره هفتگی خود به موضوع پدیده‌‌‌های ناشناخته‌‌‌ای اشاره کرده است که غیرقابل پیش‌بینی هستند و زندگی بشر را در بر گرفته‌‌‌اند. بر این اساس، حتی دوران رویدادهای غیرقابل‌‌‌پیش‌بینی‌‌‌ای که تا حدودی می‌‌‌شد تصورشان کرد، پایان یافته و بشر با ورود به عصر غیرقابل‌‌‌پیش‌بینی‌‌‌ها باید بتواند این نوع زندگی را به‌عنوان هنجار جدید بپذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «انرژی امروز» از دنیای اقتصاد، اکونومیست نوشته است: آیا به پایان آن نزدیک می‌‌‌شویم؟ در سال ۲۰۲۱ مردم در آرزوی چیزی شبیه به ثبات بودند. حتی آن دسته از افرادی که پذیرفته بودند زندگی‌‌‌ سابقشان هرگز باز نخواهد گشت، آرزوی یک هنجار یا روال جدید را برای زندگی‌‌‌شان داشتند. اما با نزدیک شدن به سال ۲۰۲۲، زمان آن رسیده است که با یک پیش‌بینی در این باره مواجه شویم و آن غیرقابل پیش‌‌‌بینی بودن زندگی است. الگوی سال‌های باقی‌‌‌مانده از دهه ۲۰۲۰ مشابه روال عادی سال‌های پیش از کووید-۱۹ نیست، بلکه شبیه پریشانی و سردرگمی دوران پاندمی است؛ در واقع، هنجار جدید از پیش شروع شده است.

جهان امروز درست مانند دوران پس از حملات ۱۱سپتامبر غیرقابل پیش‌بینی است و پاندمی تنها بخشی از دلایل این وضعیت است. مردم حدود دو سال با تغییر سبک زندگی، شامل زدن ماسک و انجام تست و قرنطینه و ممنوعیت سفر، گواهی واکسیناسیون و دیگر کاغذبازی‌‌‌های مربوط به آن مواجه بودند. با فرونشستن شیوع ویروس و موارد جدید ابتلا، انتظار می‌رود این رژیم‌‌‌ها هم همان‌طور که آمده‌‌‌اند، از میان برداشته شوند. این هزینه‌‌ زندگی با یک بیماری است که هنوز به وضعیت بومی‌‌‌سازی‌شده درنیامده است. اما شاید کووید-۱۹ تنها بیماری از این دست نباشد.

گرچه فاصله زمانی بین شیوع آنفلوآنزای اسپانیایی و کروناویروس به یک قرن رسید، اما عامل بیماری‌‌‌زای دیگر ممکن است بسیار زودتر از راه برسد. نزدیکی افراد و حیوانات در عصر مسافرت‌‌‌های بین‌المللی و شهرهای شلوغ، می‌تواند به بیماری‌های جدید انسانی منجر شود. چنین بیماری‌‌‌هایی که از حیوان به انسان منتقل می‌‌‌شوند، هر چند سال یک‌بار ظهور می‌کنند. برای دهه بعد، دست‌کم، می‌توانید انتظار داشته باشید که هر شیوع ناگهان موج پیشگیری‌‌‌ها را در پی داشته باشد. کووید اما به جهان غیرمستقیم کمک کرد تا تغییراتی را که در مراحل نخستین بود، سرعت بخشد.

پاندمی نشان داد که چگونه می‌توان صنایع را به تغییرات تکنولوژیک مجهز کرد. خرید از راه دور، دورکاری و رواج استفاده از اپلیکیشن زوم، زمانی مفاهیمی مربوط به آینده بودند؛ در دوران کووید اما به عنوان هسته مرکزی روابط روزانه و خرید از خواربارفروشی‌‌‌ها تبدیل شدند.

حالا اما امید به بازگشت به دوران ثبات، بیش از حد نوستالژیک است. این وضعیت مزایایی هم داشته است. بسیاری از افراد دوست دارند دورکاری کنند. خدمات راه دور ارزان‌‌‌تر و در دسترس‌‌‌تر است. انتشار سریع تکنولوژی پیشرفت‌‌‌های غیرقابل تصوری را در داروسازی و مبارزه با گرمایش کره‌زمین باعث شده است.

حالا اما بسیاری از نهادها و رویکردهایی که در جهان قدیمی با خود ثبات به همراه می‌‌‌آوردند، برای دنیای جدید نامناسب هستند. پاندمی همچون یک دروازه است؛ به محض اینکه از آن رد شوید، دیگر راه برگشتی نخواهد بود.

برچسب هاکرونا هفته‌نامه خبری اکونومیست (The Economist)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: کرونا آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۳۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرپرست نفت آبادان: بازی مرگ و زندگی را از مس رفسنجان بردیم/ محکوم به پیروزی تا پایان فصل هستیم

امید صالحیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره برتری صنعت نفت آبادان برابر مس رفسنجان و افزایش امید تیم صنعت برای بقا در لیگ برتر اظهار کرد: بازی مرگ و زندگی را از مس رفسنجان بردیم. کسب ۳ امتیاز این دیدار برای ما حیاتی بود و اگر خدای ناکرده برنده نمی‌شدیم باید با لیگ برتر خداحافظی می‌کردیم. این پیروزی ارزشمند اگرچه با برتری یک بر صفر بود، اما ۳ امتیاز آن امید به بقا در لیگ برتر را به مردم آبادان بازگرداند. با بردی که به دست آوردیم انگیزه تیم برای کسب پیروزی در دیدار‌های بیشتر شد.  

وی ادامه داد: فراموش نکنیم تمامی تیم‌های رقیب ما بازی‌های سخت خود را برگزار نکرده‌اند یا اینکه با هم بازی دارند. در حالی که صنعت نفت بازی‌های سخت خود را گذرانده است. از لحاظ روحی روانی در بهترین شرایط هستیم و هواداران هم انرژی مثبت به تیم می‌دهند تا صنعت نفت در لیگ برتر ماندگار شود. خیلی امیدوار به نتایج بازی‌های بعدی خود هستیم. هفته آینده با آلومینیوم در اراک بازی داریم و امیدوارم تمامی بازیکنان آماده بازی باشند. صنعت نفت در هر ۴ بازی باقیمانده با هدف کسب پیروزی به میدان می‌رود، چون برای ماندن در لیگ برتر تا پایان فصل محکوم به پیروزی هستیم. باید از آبرو و حیثیت فوتبال خوزستان دفاع کنیم و بتوانیم نماینده این شهر فوتبال خیز را در لیگ برتر نگه داریم.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرپرست نفت آبادان: بازی مرگ و زندگی را از مس رفسنجان بردیم/ محکوم به پیروزی تا پایان فصل هستیم
  • استتار محروم پرسپولیس در ورزشگاه دوران جوانی
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (18 اردیبهشت)
  • بازگشت محکوم به مرگ از پای چوبه دار
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (17 اردیبهشت)
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • امیرعبداللهیان: آماده کمک به بازگشت آرامش و ثبات به سودان هستیم
  • «باغ حاجی» از بیم تخریب تا امید آبادانی
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (16 اردیبهشت)
  • حمایت ماهینی از کاپیتان پرسپولیس