Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مسابقات وزنه برداری قهرمانی جهان در حالی در تاشکند ازبکستان به پایان رسید که کاروان کشورمان با 13 ورزشکار (10 مرد و 3 زن) در آن حاضر شد. در پایان و در بخش تیمی، ایران با 548 امتیاز و کسب 2 مدال طلا، 3 نقره و 3 برنز نایب قهرمان دنیا شد.

اگر در این رقابت‌ها نگاهی به نفرات اعزامی بیندازیم، می‌توان متوجه شد که نسل جدیدی در حال رشد است؛ جوانانی که آینده دار هستند و اگر برنامه ریزی و سرمایه گذاری خوبی روی آنها صورت بگیرد که تا کنون اینگونه بوده، حرف‌های بیشتری برای گفتن خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزنه برداری ایران پر از استعداد است و نفراتی هم که در قهرمانی جهان حاضر بودند، از دل استعدادیابی‌ها . این فرآیند علمی در سال های اخیر بیرون آمده‌‌اند. در بخش بانوان در حالی که تنها سه سال از راه اندازی آن در کشورمان گذشته، شاهد رکورد شکنی‌ها هستیم و این نشان می‌دهد که پتانسیل این بخش بیش از اینهاست و باید در انتظار خبرهای ویژه ای بود.

وقتی علیرضا یوسفی که رده سنی‌ جوانان قرارد دارد، رکورد دوضرب جوانان جهان را می‌شکند یا یکتا جمالی نسبت به مسابقات قهرمانی جوانان جهان در یک ضرب و دو ضرب رکورد خودش را به صورتی چشمگیر ارتقا می‌دهد، نشان از غلبه متن بر حواشی دارد. اگرچه برخی فرصت طلبان و منفعت طلبان که دیگر جایی در این فدراسیون ندارند، تلاش دارند تا با آگراندیسمان حقیقت را وارونه جلوه دهند؛ اما هم اکنون عملکردها به خوبی گویای همه چیز است. کسانی که به واسطه گذشته خود جایی در این خانواده ندارند و در صورت لزوم بدان خواهیم پرداخت، تلاش دارند تا دستاورد علمی و فنی را زیر سوال ببرند اما نتایج اخیر دلالت آشکاری دارد که وزنه برداری در مسیر توسعه و پیشرفت قرار دارد و راهش را با قدرت می پیماید.

ورزشی که بدون حاشیه باشد که وزنه برداری نیز در این وضعیت قرار دارد، قطعا موفقیت و توفیق آن حتمی خواهد شد؛ اگرچه برخی افراد معلوم الحال در پی آن باشند تا با بازی رسانه ای گرد و خاکی راه انداخته و دیده شوند و از انزوا درآیند. اکنون، وزنه برداری بایستی با درس گرفتن از گذشته و با قدرت بیشتر، مسیر توسعه و پیشرفتی که در پیش گرفته را بپیماید و مانند تاشکند، برای کشور افتخارآفرین باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قهرمانی جهان زن وزنه برداری مدال طلا وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۳۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد امیررضا رفیعی روی ۴۴۵ دقیقه ماند

آفتاب‌‌نیوز :

کاری با حاشیه‌ها و حرف و حدیث‌های این چند ساعت که از بازی پرسپولیس و آلومینیوم در اراک گذشته نداشته باشید. از نظر فنی امیررضا رفیعی الان با ۲۴ ساعت قبل هیچ تفاوتی ندارد. او صاحب همان توانایی‌ها و نقاط مثبت و البته فاقد تجربه و یک سری ویژگی‌های لازم دیگر است.

امیررضا رفیعی در ۳۶۰ دقیقه و ۴ مسابقه در لیگ برتر هیچ گلی دریافت نکرد. همه از رکورد او نوشتند و چنان او را بالا بردند که شاید این جوان لحظاتی دچار غرور هم شد. هضم این همه تعریف و تمجید برای یک جوان ۲۲ ساله واقعاً کار سختی است.

حالا امیررضا رفیعی در یک مسابقه به اندازه هر چهار بازی قبلی گل خورده است. گل‌هایی در دقایق مختلف بازی که سرنوشت پرسپولیس در جام حذفی را مختومه کرد. رفیعی تا دقیقه ۸۵ در اراک دروازه‌اش را بسته نگه داشت. با احتساب ۹۰ دقیقه روی کاغذ - زمان یک مسابقه فوتبال - او بعد از ۴۴۵ دقیقه بازی برای پرسپولیس اولین گل را دریافت کرد. سپس در دقیقه پنجم وقت‌های تلف شده بازی یعنی همان نود به علاوه ۵ گل دوم و مساوی را خورد تا بازی به وقت اضافه برود. او وقت اول اضافه را دوباره کلین‌شیت کرد و تیمش دوباره دو گل زد، درست مثل نیمه اول بازی و سرنوشت در نیمه دوم وقت اضافه درست مثل نیمه دوم تکرار شد! ابتدا یک گل در دقیقه ۱۱۲ سپس یک گل در دقیقه دوم وقت‌های تلف شده در وقت اضافه دوم، یعنی دقیقه ۱۲۲ نتیجه و مساوی ۴-۴ که حکم به ضیافت پنالتی‌ها داد. رفیعی در یک بازی جام حذفی به اندازه ۴ بازی لیگ گل خورد، اما هنوز هم در لیگ آمار ۴ کلین‌شیت را دارد.

اما از نقطه نظر فنی در آنالیز عملکرد دروازه‌بان پرسپولیس، لااقل روی دو گل اول و دوم و گل چهارم مقصر اصلی خط دفاع بود، در گل سوم هم اصول دروازه‌بانی روی کاغذ می‌گوید که دروازه‌بان حاکم بلامنازع محوطه جریمه است و باید از دروازه بیرون آمده و ارسال‌های هوایی را جمع کند. او می‌توانست از دروازه بیرون بیاید، اما نیامد که برای یک دروازه‌بان جوان و بی‌تجربه ایراد خیلی بزرگی نیست. دفاع باید جمع می‌کرد که نکرد.

حالا پرسپولیس به آلومینیوم باخته و از جام حذفی کنار رفته است. یک مسابقه و برد و باخت که دو روی سکه در فوتبال و در کل ورزش است، اما چرا باید نقطه تعیین کننده در سرنوشت یک بازیکن باشد؟ چون دقیقاً رفتار کارشناسان و فوتبالی‌ها با رفیعی و عملکرد خود او از این به بعد تعیین می‌کند که او می‌تواند آینده درخشانی داشته باشد یا نه. آنچه به کارشناسان، رسانه‌ها و فوتبالی‌ها مربوط می‌شود این است که باید به همان اندازه‌ای که رفیعی مقصر بود، او را نقد کنیم. آنچه به خود او مربوط می‌شود هم این است که بپذیرد آن همه تعریف و تمجید بعد از چهار بازی لیگ همان قدر باید در سرنوشت کاری او تاثیر می‌داشت که انتقادات امروز و فردا و از این به بعد در مورد این یک بازی.

حقیقت این است که بازیکن جوان باید اشتباه کند تا تجربه کسب کند. امیررضا رفیعی هم حالا حالا‌ها جوان است و حق دارد که تجربه کند، اما حق ندارد که از حقایق فرار و از تجربیاتش استفاده نکند!

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • تالاخادزه ایران کجاست؟
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • اختتامیه جشنواره جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت + تصویر
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • همدان میزبان مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور است
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • غیبت وزنه‌برداری ایران در قهرمانی نوجوانان جهان
  • رکورد امیررضا رفیعی روی ۴۴۵ دقیقه ماند
  • دخترى كه با طلا و ركورد شكنى به قولش عمل كرد