Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس لرستان، نسرین صفربیرانوند، علی کردی متولد بروجرد و دارای دکتری افتخاری از سازمان استاندارد اروپا است، وی که در بیست سالگی به ام اس مبتلا و در مقطعی فلج و نابینا شده با امید توانست با بیماری کنار بیاید و به سمت تولید و کارآفرینی پیش برود.

علی کردی را در سفر وزیر صمت به بروجرد دیدم ، زمانی که از اختراع و محصولش برای وزیر صمت صحبت می‌کرد و از وی تقاضا کرد راهکاری برای بازار محصولش بیاندیشد، برایم جالب بود جوانی که با چند بیماری از جمله ام اس و بیماری قلبی دست و پنجه نرم می‌کند تا این اندازه انگیزه و پشتکار داشته باشد، طبع و روحیه او می‌تواند الگویی برای افرادی باشد که همواره از بیکاری و مشکلات ناله می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نخواستم مصرف کننده باشم

او می‌گوید: اولین دلیلی که باعث شد به سمت تولید و کارآفرینی پیش بروم و بر بیماری و مشکلات غلبه کنم، این بود که هیچ‌گاه قانع نبودم که مصرف کننده باشم و چند نفر درگبر من باشند.

غرورم اجازه نداد دستم را جلوی دیگران دراز کنم، گفتم اکنون که من زنده‌ام و باید آدم متفاوتی  نسبت به دیگران باشم.

دوست داشتم خودکفا باشم، از طرفی ما درهشت سال دفاع مقدس جوانانی را داشتیم که جان خود را از دست دادند، دایی من شهید شد، پدرم جانباز است و ریالی  از بنیاد شهید حقوق نمی‌گیرد، می‌گوید من برای دفاع از وطنم رفته‌ام.

اینها را که دیدم سعی کردم آدم معمولی نباشم، با توجه به بیماری‌هایی که  با آنها دست و پنجه نرم می‌کنم اما می‌خواهم خدمتی به جامعه کرده باشم نه اینکه منتظر باشم تا کسی به من کمک کند.

کردی از اختراعی که منجر به تولید شد برای ما می‌گوید: من آدمی نبودم که با زبان مرگ برآمریکا بگویم بلکه با اختراعم مقابل آمریکا ایستادم، پنج سال پیش مواد شوینده‌ی تولید کردم که نه تنها با تولید شرکت آمریکایی برابری می‌کند بلکه به لحاظ کیفیت و قیمت هم بسیار مناسب است.

قیمت مشابه محصول شوینده‌ی که من با عنوان بلجه تولید کرده‌ام 130 دلار است در حالی که قیمت محصول من که کاملا گیاهی است اکنون 35 هزار تومان است.

وی می‌گوید: سرمایه اولیه من برای شروع کار تنها سی هزار تومان بود، در این مسیر اما سختی‌ها و مشقت‌های فراوانی را متحمل شدم، برای شروع به دانشگاه آزاد مراجعه کردم  تا آزمایشگاه را در اختیارمان بگذارند اما قبول نکردند، اما دانشسرا کشاورزی موافقت کردن و سوله‌ی را در اختیار ما قرار دادند.

اینقدر دستان خودمان را زیر ماشین‌ها سیاه کردیم تا ببینیم آیا محصولمان مورد قبول بازار می‌شود و بالاخره توانستیم موفق شویم، برای ثبت اختراع، گواهی بهداشت و مجوز سازمان صمت هم واقعا شرایط سختی را گذراندم.

این مخترع جوان می‌گوید: اکنون هشت نفر از بیماران ام اسی در کارگاه ما مشغول به کار هستند، شرط اشتغال در کارگاه وجود بیماری ام اس است زیرا نخواسته‌ام این بیماران دستشان جلوی دیگرن دراز باشد.

 

مشکل ما بازار هدف است

کردی می‌گوید: تنها مشکلی که الان ما با مواجه هستیم بازار هدف است ، ما می‌توانیم روزانه ده تن تولید کنیم اما به شرطی که بازاری باشد تنها انتظارمان از مسولان به ویژه سازمان صمت با توجه به ارتباطی که با شرکت‌های ماشین سازی دارند این است که محصول ما را معرفی کنند، چون کسی ما را نمی‌شناسد.

ما نه وام می خواهیم و نه کمک دیگری تنها خواسته‌مان بازار است، مسووولان به این موضوع توجه کنند که ما در این کارگاه نه بیمه هستیم و نه حقوقی از دولت دریافت می‌کنیم و اگر حمایت نکنند ما هم به مصرف کننده تبدیل می‌شویم اما اگر بازار داشته باشیم دهها نفر دیگر را هم جذب می‌کنیم.

من چند اختراع دیگر را هم در حوزه درمانی و ضدعفونی دارم اما باور کنید استرس تولید و پروسه دریافت مجوز فکرم را مشغول کرده است.

کردی می‌گوید: انسان تا زمانی که زنده است باید حرف برای گفتن داشته باشد،اگر حرفی برای گفتن نداشته باشم یعنی مرده متحرک  هستیم و من به خوبی این جمله را درک و در زندگیم با وجود مشکلات و بیماری اما همواره تلاش کرده‌ام و به دنبال این هستم که بیماران ام اسی بیشتری را در کارگاه مشغول کنم.

 

خیلی ها در آغاز راه که سختی‌ها را دیدند به من گفتند رها کن و ادامه نده اما قبول نکردم و گفتم نمی‌توانم تک خوری کنم می‌خواهم  چند نفر دیگر سر این سفره بنشینند، من هیچگاه از کار و فعالیت با وجود بیماری خسته نشده‌ام همه خستگی من از خستگی است.

او می‌گوید: نکته‌ای که دلم می‌خواهد به جوانان به ویژه بیماران ام اسی بگویم این است که «علی کردی» علاوه بر بیماری ام اس بیماری لاعلاج دیگری هم دارد، اما باز هم خدا را شکر می‌کنم که بدتر از این نشده‌ام، امید دارم و برای آینده برنامه‌ریزی می‌کنم، اینکه بخورم و بخوابم و منتقد وضع موجود باشی دردی را دوا نمی‌کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیماری قلبی بیماری دفاع مقدس کارآفرین بروجردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۳۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد بنافی ظهر شنبه در نشست تبیینی طرح تکام «توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه» بیان کرد: توسعه اشتغال روستایی را به عنوان یک برنامه و اولویت مهم در دستور کار داریم.

وی اضافه کرد: اگر طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان با جدیت دنبال شود تحول در حوزه روستایی به ویژه در اشتغال و اقتصاد روستایی رخ می‌دهد و به عبارتی تبلور مردمی سازی اقتصاد روستا است.

وی اضافه کرد: تجربه‌های خوب دهیاران در این حوزه به اشتراک گذاشته شود و تلاش شود تا سند توسعه هر روستا بر پایه الگوی مردمی تدوین و عملیاتی شود.

کد خبر 6089974

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی