Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وزیران امور خارجه کشور‌های اسلامی، امروز (یکشنبه) در نشست فوق العاده شورای وزیران امور خارجه سازمان همکاری اسلامی (O.I.C) به میزبانی پاکستان، به بحث وبررسی مسئله افغانستان پرداختند.  

در ابتدا عمران خان، نخست وزیر پاکستان با تاکید بر تشکیل دولتی فراگیر در افغانستان گفت: «در صورتی که دولت فراگیری در افغانستان تشکیل شود که به حقوق بشر و مبارزه با تروریسم پایبند باشد، کمک‌های انسانی به طور گسترده به این کشور ارسال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او در ادامه به موضوع داعش در افغانستان پرداخت و افزود: «برای مقابله با خطر داعش، وجود یک دولت باثبات در افغانستان ضروری است. هرج و مرج در افغانستان به سود هیچ طرفی نیست. اسلام هراسی در غرب به سطح خطرناکی رسیده است و باید ارتباط بین اسلام و افراط گرایی قطع شود.»

درخواست ترکیه برای حمایت اقتصادی از افغانستان

مولود چاوش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه در سخنرانی خود با اشاره به فروپاشی اقتصاد افغانستان، اعلام کرد: «ما باید برای جلوگیری از فروپاشی سیستم مالی افغانستان، از اقتصاد این کشور حمایت کنیم و را حل مناسبی برای مشکل نقدینگی در این کشور بیاندیشیم.»

او در ادامه عنوان داشت: «برای رسیدن به ثبات و آرامش در افغانستان باید با طالبان تعامل داشته و همکاری کنیم.»

اردن: افغانستان بر سر دوراهی فروپاشی یا پیشرفت است

ایمن الصفدی، وزیر امور خارجه اردن در سخنرانی خود به حفاظت از جان مردم افغانستان تاکید کرد و گفت: «افغانستان بر سر یک دوراهی اساسی قرار دارد. یا به سمت فروپاشی و هرج و مرج برود یا راه بهبود و پیشرفت را پی گیرد.»

او  در ادامه با اشاره به بحران انسانی در افغانستان افزود: «ما وظیفه داریم برای حفاظت از جان مردم افغانستان که بیش از نیمی از مردم آن در فقر شدید به سر می‌برند، به طور جمعی همکاری کنیم.»

الصفدی همچنین به مسئله تعامل با طالبان پرداخت و تاکید کرد: «ما جایگزینی جز تعامل با دولت طالبان و گفت‌وگو با آن برای کمک به افغانستان و تبدیل شدن به عضوی فعال در جامعه بین المللی نداریم.»

او در انتها با پرداختن به مسئله فلسطین گفت: «مسئله فلسطین موضوع اصلی ما باقی خواهد ماند، صلح و امنیت همه جانبه بدون حل مسئله فلسطین، به دست نخواهد آمد.»

عربستان: وخامت اوضاع انسانی در افغانستان بر ثبات منطقه تاثیر می‌گذارد

 فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان نیز در سخنان خود بر لزوم اطمینان از استفاده نکردن از افغانستان برای پناه دادن به گروه‌های تروریستی و افراطی تاکید و اعلام کرد که وخامت اوضاع انسانی در افغانستان بر ثبات منطقه تاثیر می‌گذارد. او  همچنین از جامعه جهانی برای جلوگیری از وخامت اوضاع در افغانستان خواستار کمک شد و بر ضرورت مشارکت خود افغانستان برای پایان دادن به این فاجعه تاکید کرد.

فرحان در ادامه از بهره برداری از پل هوایی و زمینی عربستان برای انتقال کمک‌های بشردوستانه به افغانستان خبر داد و ابراز امیدواری کرد که سازوکار‌هایی برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان ایجاد شود.

او در پایان حملات تروریستی داعش در افغانستان را محکوم کرد و  فروپاشی وضعیت کنونی در افغانستان را منجر به هرج و مرج منطقه و جهان عنوان کرد.

مارتین گریفیتس، هماهنگ کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد با حضور در این اجلاس، تاکید کرد: «اگر به بحران مالی در افغانستان اهمیت ندهیم و اقدام مناسب را انجام ندهیم، اقتصاد این کشور به طور کامل فرومی پاشد و نابود می‌شود.»

او در ادامه اظهار داشت که برای کمک رسانی به افغانستان باید ۴۵ میلیون دلار در دسترس قرار گیرد.

 نمایندگان ۵۷ کشور اسلامی، امروز (یکشنبه) در اسلام آباد، پایتخت پاکستان، نشست فوق العاده‌ای برگزار کرده و به موضوع بحران انسانی در افغانستان برگزار می‌کنند. نشست سازمان همکاری اسلامی اولین کنفرانس بزرگ درباره افغانستان از زمان کنترل این کشور به دست طالبان در ماه اوت است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تحولات افغانستان سازمان همکاری اسلامی مولود چاوش اوغلو عمران خان گروه طالبان انسانی در افغانستان امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۳۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه‌های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نخواهد کرد

به گزارش جام جم آنلاین، ناصر کنعانی ضمن تاکید بر حق جمهوری اسلامی ایران در این میدان مشترک بر اساس حقوق تاریخی و سوابق مذاکرات فیمابین‌ اضافه کرد: همانند قبل از طرف کویتی برای دستیابی به توافقی پایدار که مبتنی بر همکاری‌های دوستانه و منافع مشترک باشد، دعوت به عمل می‌آوریم.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: صدور بیانیه‌های تکراری و طرح ادعای یک‌جانبه، از منظر حقوقی هیچ حقی برای دولت کویت ایجاد نخواهد کرد و به مقامات این کشور توصیه می کنیم از تکرار توسل به روش‌های بیحاصل سیاسی و رسانه‌ای در ارتباط با موضوع حقوقی و فنی میدان مشترک آرش خودداری کنند.

کنعانی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره با اعتقاد به اصل حسن نیت، تعاملات منطقه‌ای را رصد نموده و از دولتهای ثالث می‌خواهد در مسیر تحقق عینی اصل حسن نیت و ارتقاء روابط و همکاری‌ها گام بردارند.

دیگر خبرها

  • واکنش ایران به ادعای مجدد کویت درباره میدان آرش
  • بیانیه‌های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نخواهد کرد
  • تاکید بر شناسایی عاملان حمله به شیعیان افغانستان + فیلم
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • برگزاری نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • آغاز به کار نشست مقدماتی پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری‌های اسلامی در گامبیا
  • نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و ترکیه درباره آتش‌بس غزه
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه