Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمدکاظم خلدی‌نسب روز یکشنبه در نخستین نشست ستاد هماهنگی خدمات سفر کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: آمادگی پذیرش مسافران با ۵۰ درصد ظرفیت اشغال مکان‌های گردشگری با ارائه آزمایش پی. سی. آر منفی و همچنین گواهی تزریق واکسن اعلام شده است.

وی بیان کرد: گردشگری یکی از مشاغلی است که در دوره همه گیری کرونا به شدت، آسیب دیده به طوری که از اسفند ۹۸  تاکنون و با اجرای محدودیت های دوران کرونا حدود ۳۲۰ هزار میلیارد ریال به بخش گردشگری آسیب وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خلدی نسب عنوان کرد: با ایجاد تمهیدات ویژه برای ورود گردشگران خارجی به استان ها نیز آمادگی وجود دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست خواستار توجه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای کمک به توسعه گردشگری در استان شد و گفت: این استان به دلیل زیبایی های طبیعی، ظرفیت توسعه گردشگری در حد استان های مطرح ایران را دارد.

کیامرث حاجی زاده بیان کرد: توسعه زیرساخت های گردشگری استان شرایط جذب گردشگر را بهبود خواهد داد به گونه ای که می توان برای تبدیل شدن به قطب طبیعت گردی جنوب سرمایه گذاری کرد.

وی خواستار توجه به ساماندهی راه های گردشگری، پیست اسکی کاکان، تله کابین یاسوج، پروازهای یاسوج به تهران و مشهد، نظارت بر سوئیت های اجاره ای، روشنی معابر،  ساماندهی پارک جنگلی یاسوج، راه اندازی غرفه های صنایع دستی، بازارچه صنایع دستی، چشمه میشی، تنگ مهریان، آبشار یاسوج و بلاد شاپور شد.

حاجی زاده بیان کرد: در صورت ساماندهی پروژه های زیرساختی گردشگری، این استان یکی از قطب های گردشگری ایران خواهد شد.

مدیر فرودگاه یاسوج نیز گفت: از ابتدای امسال تا پایان آبان ماه تعداد پروازها از ۹۴ پرواز سال قبل به ۳۷۲ پرواز رسیده است.

عنایت انصاری‌فرد افزود: مسافرانی که از طریق فرودگاه یاسوج جابه‌جا شدند از چهار هزار و ۴۴۰ نفر به ۱۶ هزار و ۴۱۳ نفر افزایش یافته است. 

برچسب‌ها گردشگری کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری کهگیلویه و بویراحمد یاسوج گردشگری کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۴۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی شرکت راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه

قطار ترانزیتی چند وقتی است که در مرز ترکیه و افغانستان مانده و با وجود آنکه بحث های زیادی برای این قطار صورت گرفته اما هنوز اقدامی برای دریافت مجوز از سوی گمرک برای حمل بار این قطار صورت نگرفته است‌.

پیش از این مرتضی جعفری  معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن اعلام کرد : شرکت راه آهن  خواستار ارائه مستندات کنسرسیوم توسعه ملی در رابطه با داشتن مجوزهای لازم برای ورود قطار شده  با بیان این‌که هیچ هماهنگی در‌ جهت در جریان قرار دادن راه‌آهن برای ورود قطار ترانزیتی افغانستان انجام نشده است.

وی اضافه کرد: ۱۰ واگن باردار در مرز شمتیغ متوقف شده است. با دستور مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با ورود این ۱۰ واگن موافقت شد، این در حالی است که هنوز هیچ اقدامی از سوی کنسرسیوم توسعه ریلی برای انجام تشریفات گمرکی صورت نگرفته است.

وی با بیان این‌که کنسرسیوم مذکور اظهارات گمرکی را به گمرک تسلیم نکرده‌اند، تصریح کرد:‌ با توجه به این‌که امکان سوء‌استفاده مجدد کنسرسیوم وجود دارد،‌ فعلاً راه‌آهن اقدامی در این رابطه انجام نداده است. بهتر است کنسرسیوم به‌جای ادامه دروغ‌پردازی و تشویش اذهان عمومی از مسیر درست کار را پیش ببرند.

وی همچنین گفت: در زمان حاضر در ترکمنستان دو مرز فعال داریم و فعالان اقتصادی در حال واردات و صادرات بار ترانزیتی هستند. در مرز رازی و میرجاوه نیز ترانزیت کالا در جریان است، اما کنسرسیوم توسعه ریلی چون نمی‌خواهد مقررات راه‌آهن را انجام دهد تلاش می‌کند با دروغ‌پردازی جو را به‌هم بریزد و کارهایی را که خارج از مقررات است، انجام دهد.

این در حالی است که  شرکت راه آهن هم امروز گفت: علیرغم طی نشدن روال قانونی و عدم اخذ مجوز از سوی کنسرسیوم ریلی افغانستان، با توجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن ج.ا.ا. در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، راه‌آهن ج.ا.ا از روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه آمادگی خود جهت اعزام ۱۰ واگن موجود در مرز شمتیغ به ترکیه را اعلام نموده است.

متاسفانه پس از گذشت هفت روز کنسرسیوم مذکور هنوز مجوز گمرک را برای ترانزیت واگنهای مذکور اخذ نکرده است.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران بار دیگر آمادگی خود را جهت حمل این واگنها پس از وصول تاییدیه گمرک اعلام می‌کند.

همچنین ناظر گمرکات خراسان رضوی هم امروز در خصوص این قطار گفته است این محموله هنوز به گمرک مرزی جهت طی تشریفات اظهار نشده و تا زمان عدم اظهار کالا به گمرک، نمیتوان درخصوص وضعیت آن اظهار نظر کرد.

حال باید منتظر ماند و دید در خصوص این قطار چه تصمیمی گرفته خواهد شد و آیا گمرک مجوزهای لازم را اعطا می‌کند؟

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • کلنگ احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو ارومیه به زمین زده شد
  • اعلام آمادگی شرکت راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • آمادگی دانشگاه فردوسی برای پذیرش دانشجویان آمریکایی + عکس
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • توسعه گردشگری فارس با اجرای کمپین کرامت مثلث نور و خلیج فارس
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها
  • آمادگی داریم برای رفع مشکلات اصفهان کنار مدیریت استان بایستیم